Nisi samo danas abdest izgubio, nego za naredni mjesec danaSalahuddin wrote:oKlen ja na ovoj temi.
Jugonostalgičari
Moderator: Krokodil Behko
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Jugonostalgičari
Ne vjerujem, ali u svakom slucaju napravio si najvazniji (is)korak: priznanje da problem postojiMirelam wrote:j.... ga , nije mi bila mrska, pa mogu reci da sam je i volio.
Bi li trebao kod psihijatra?
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
Na sa snaja je milijun puta izjavila da njezina uvjerenja nece nitko promijeniti.niska grana wrote:Ne vjerujem, ali u svakom slucaju napravio si najvazniji (is)korak: priznanje da problem postojiMirelam wrote:j.... ga , nije mi bila mrska, pa mogu reci da sam je i volio.
Pa nitko ni ne pokusava...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 367 times
Ma mozda to i nije tako strasno, kada vidis kakva je ponuda danas na tim prostorima. Ciklicno se stvari ponavljaju valjda , sta li? Ko bi gori sad je doli i tako ukrugniska grana wrote:Ne vjerujem, ali u svakom slucaju napravio si najvazniji (is)korak: priznanje da problem postojiMirelam wrote:j.... ga , nije mi bila mrska, pa mogu reci da sam je i volio.
A ti bi ovaj put da budeš "gori" kad se opet zarola stageMirelam wrote:Ma mozda to i nije tako strasno, kada vidis kakva je ponuda danas na tim prostorima. Ciklicno se stvari ponavljaju valjda , sta li? Ko bi gori sad je doli i tako ukrugniska grana wrote:Ne vjerujem, ali u svakom slucaju napravio si najvazniji (is)korak: priznanje da problem postojiMirelam wrote:j.... ga , nije mi bila mrska, pa mogu reci da sam je i volio.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1695 times
- Been thanked: 3238 times
Jooj Jugoslavija bi se mogla samo obnoviti ako bi svi narodi imali zajednočkog neprijatelja, Npr dođu vanzemaljci i okupiraju taj prostor.
Ali bi se kasnije opet raspala zbog interesa, i opet bi rezultati bili katastrofalni, probali smo vidjeli da ne ide i to je to.
Ne mogu govoriti iz ugla naroda i nacija da su svi bili ravnopravni, nije ih bilo biriga jednostavno, pa Muslimani bili priznati 1974 jednostavno nisu ljudi za tim marili nekako, bili uspavani.
Ali bi se kasnije opet raspala zbog interesa, i opet bi rezultati bili katastrofalni, probali smo vidjeli da ne ide i to je to.
Ne mogu govoriti iz ugla naroda i nacija da su svi bili ravnopravni, nije ih bilo biriga jednostavno, pa Muslimani bili priznati 1974 jednostavno nisu ljudi za tim marili nekako, bili uspavani.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Sad ni brašno ne znaju samljeti. Sve mi nekakvo zrnje po hljebu. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
Članovi Udruženja antifašista i boraca NOR-a iz Goražda proveli su dan u akciji uređenja spomen obilježja "Tito" koje se nalazi u naselju Mravinjac nekoliko kilometara od grada. Čine to, tradicionalno svakog aprila kako bi ovaj jedinstven spomenik na prostorima bivše Jugoslavije uvijek bio u odličnom stanju.
Godinama su o njemu brinuli mještani Mravinjca, a postepeno je ovu ulogu preuzelo i Udruženje antifašista.
Antifašisti iz Goražda tako svake godine po uzoru na nekadašnje Omladinske radne akcije okupe članove, detaljno očiste prostor oko spomenika i sam spomenik a planiraju i druge aktivnosti u narednom periodu.
Dobrog druženja ne fali a osim u aprilu, raduju se i prvomajskim praznicima kada će organizirati tradicionalnu logorsku vatru. Svoj dolazak ovom prilikom najavljuju i antifašisti iz drugih bh. gradova.
Godinama su o njemu brinuli mještani Mravinjca, a postepeno je ovu ulogu preuzelo i Udruženje antifašista.
Antifašisti iz Goražda tako svake godine po uzoru na nekadašnje Omladinske radne akcije okupe članove, detaljno očiste prostor oko spomenika i sam spomenik a planiraju i druge aktivnosti u narednom periodu.
Dobrog druženja ne fali a osim u aprilu, raduju se i prvomajskim praznicima kada će organizirati tradicionalnu logorsku vatru. Svoj dolazak ovom prilikom najavljuju i antifašisti iz drugih bh. gradova.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ma dođu se nažderati i napiti u prirodu i po finom vremenu 
zašto u novembru ne očiste (29og na primjer
)
zašto u novembru ne očiste (29og na primjer
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Već sam konstatirao na ovim stranicama... Jugonostalgičari su oni koji su tada imali direktno koristi od režima (ili njihovi najuži) ili jako mladi, koji u biti i nemaju blage veze.. Samo rekla kazalaMala_Mu wrote:
Ima i onih, koji su čuli, da se moglo živit, bez raditi...storm wrote:Već sam konstatirao na ovim stranicama... Jugonostalgičari su oni koji su tada imali direktno koristi od režima (ili njihovi najuži) ili jako mladi, koji u biti i nemaju blage veze.. Samo rekla kazalaMala_Mu wrote:
da....priznajem- primamljivo....ali teško u realnom svijetumehaning wrote:Ima i onih, koji su čuli, da se moglo živit, bez raditi...storm wrote:Već sam konstatirao na ovim stranicama... Jugonostalgičari su oni koji su tada imali direktno koristi od režima (ili njihovi najuži) ili jako mladi, koji u biti i nemaju blage veze.. Samo rekla kazalaMala_Mu wrote:
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Naprotiv, možda bi se i složio da umjesto "bez raditi (tj. bez rada)" stoji "bez da neko radi".
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ponosan sam što upravo živim na mjestu gdje je taj spomenik. Taj spomenik je jedini pravi spomenik Titu. Inače sagrađen je odmah nakon Titine smrti. I od tada pa sve do dan danas ono se održava i čisti. Moj stari je bio jedan od onih koji su gradili ovaj spomenik.
Svakog 1.maja se može vidjeti logorska vatra sa tog spomenika.
Svakog 1.maja se može vidjeti logorska vatra sa tog spomenika.
Hvala Bogu pa sad samo pametni i sposobni i pošteni isplivaju, nema veza, režima i kuraca palaca
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Nisam nikad ni tvrdio, da je sad po tom pitanju nešto bolje....naprotiv.Lebowski wrote:Hvala Bogu pa sad samo pametni i sposobni i pošteni isplivaju, nema veza, režima i kuraca palaca
Jednakim žarom i po ovome sad lupam...a da i to danas nije posljedica onga prije, nitko me neće uvjeriti....partijaštvo je uhvatilo korijenje, samo su boje druge...jedino je danas još veći čobanluk nego prije.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Najnoviji hit u Kini "Titova rakija "
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.