Normala brtgreeneyes wrote:Hoć'mo se pridružiti paradi? Onak' ko prave kosmopolite.Hannibal Lecter wrote:Ja bi volio da organizuju paradu ovdje
Ako bude cevapa onda idemo sto posto
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Normala brtgreeneyes wrote:Hoć'mo se pridružiti paradi? Onak' ko prave kosmopolite.Hannibal Lecter wrote:Ja bi volio da organizuju paradu ovdje

Kur'an se tefsiri a hadisi se ne tefsireKrokodil Behko wrote:Dobro, čini mi se da će biti jednostavnija ona druga opcija - da ti zabranimo da tefsiraš po forumu.Mutevelija wrote:Krokodil Behko wrote: Gluposti.
Te hadise definitivno ili ukinuti ili zabraniti svakoj šuši da ih tumači.
Npr, ako je neko priglup da bi tefsirio, a ipak to čini, dobro bi došla neka šerijatska kazna.
Ovo je već milion puta sažvakano. O kome god da su ti zapisi, to su bili ljudi iz VI vijeka i podosta nije aktuelno, ili bi trebalo redefinisati tumačenje istih.
Ukini jedan Buharijev hadis, doći ćeš na sumnju da ukidaš i ostale, a ti hadisi su najutentičnije predaje poslije Kur'ana Buharijovi i Muslimovi.

+kola. Ne mora biti Coca Cola, može i Sky.storm wrote:Možda će biti ćevapa gratis.....greeneyes wrote:Hoć'mo se pridružiti paradi? Onak' ko prave kosmopolite.Hannibal Lecter wrote:Ja bi volio da organizuju paradu ovdje
Treba ljude podržati, ako bude trebalo i ljubit ćemo se, što. Digneš me, pošto si ti viši, u vis pa se cokimo. Neće nam smetati ni to što smo papali ćevape s puno luka.Hannibal Lecter wrote:Normala brtgreeneyes wrote:Hoć'mo se pridružiti paradi? Onak' ko prave kosmopolite.Hannibal Lecter wrote:Ja bi volio da organizuju paradu ovdje
Ako bude cevapa onda idemo sto posto
Ahaaa, sad si mi jasan.Mutevelija wrote: Kur'an se tefsiri a hadisi se ne tefsire

Ne grize me znatiželja po tom pitanju, uživam u muškom društvu i sigurna sam da je to ono pravo.greeneyes wrote:Ko zna šta b' bilo da si proHobala tu cicu.

Nema potrebe oko toga da se zamaraš, nisam se upustila u eksperimentisanje jer me žene nikada na taj način nisu privlačile, nisam imala nikakvu želju ni potrebu da idem u nešto što ne osećam da je u skladu sa mojim identitetom.greeneyes wrote:Šetala se cici mici, gore-dole po ulici. Oči su joj sive, noge malo krive. Vozdra, bejbi, to sam ja!
Ne grize tebe, al' grize nas(valjda nisam sam). ŠBB KBB.

..apsurdnoprava homoseksualaca i više vode brigu za homoseksualne brakove od sirijskih žena, djece i nevinih u nevolji – rekao je Erdogan i dodao: