Ono najzanimljive, i pizarro je bio tu i ko da mi se malo svidjao.
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8694 times
- Been thanked: 7761 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Slicno kao epizoda HP. 
Djeca bili, naravno, tinejdzeri. Sjedili na nekom madracu vani, pogadjali neke rijeci tako da smo slova bacali na tablu. Sta ti je magija. 
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4644 times
- Been thanked: 3688 times
Uh.
Ko biva, vraćam se iz Španije i to pjehe preko Sarajeva sa jaranom školskim drugom. I nosim kladu (direk) na ramenu, ćaća mi naložio da mu je dobavim kako znam i umijem. I sad, prelazimo preko nekog visećeg mosta uSarajvu, dole bujica a most na dvi žnjire. I jaran veli da je on taj most renoviro da je sada širi po potrebi. I odmaknu lijevu žnjiru da ga ko biva proširi da bolje hodamo po njemu. Kad ja malo bolje pogleda a onaj direk na ramenima se smanjio, ko cjepanica neka. I šta ću, kako ću, bacim to u vodu jbg. I onda sidjošmo s mosta i direkt upadošmo u Banjaluku, idemo prema kafiću nekom tamo. Ali jaran veli ide on dalje, neće u kafić svraćat, veli mater ga čeka s loncom graha. I skrenu on dalje a ja u kafić i prvo što moram tamo je ići u ćenifu, na dvicu. Obavio dvicu, izadje iz cenife kad nema mi ni trenerke ni džepova na meni, samo neke dugačke gaće na meni. Nidje ni mobila ni kartica, uh. I ja nagari kroz centar grada (opet u Sarajevo) u neku stambenu četvrt, ušo u nju a nikad izać. A Sarajlije zajebavaju - hej ba dje mobil dje ovo ono haha. Vrisnu i probudi se
Ko biva, vraćam se iz Španije i to pjehe preko Sarajeva sa jaranom školskim drugom. I nosim kladu (direk) na ramenu, ćaća mi naložio da mu je dobavim kako znam i umijem. I sad, prelazimo preko nekog visećeg mosta uSarajvu, dole bujica a most na dvi žnjire. I jaran veli da je on taj most renoviro da je sada širi po potrebi. I odmaknu lijevu žnjiru da ga ko biva proširi da bolje hodamo po njemu. Kad ja malo bolje pogleda a onaj direk na ramenima se smanjio, ko cjepanica neka. I šta ću, kako ću, bacim to u vodu jbg. I onda sidjošmo s mosta i direkt upadošmo u Banjaluku, idemo prema kafiću nekom tamo. Ali jaran veli ide on dalje, neće u kafić svraćat, veli mater ga čeka s loncom graha. I skrenu on dalje a ja u kafić i prvo što moram tamo je ići u ćenifu, na dvicu. Obavio dvicu, izadje iz cenife kad nema mi ni trenerke ni džepova na meni, samo neke dugačke gaće na meni. Nidje ni mobila ni kartica, uh. I ja nagari kroz centar grada (opet u Sarajevo) u neku stambenu četvrt, ušo u nju a nikad izać. A Sarajlije zajebavaju - hej ba dje mobil dje ovo ono haha. Vrisnu i probudi se
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4644 times
- Been thanked: 3688 times
Sreća pa nije dvica pala i u krevetu 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32751 times
- Been thanked: 30613 times
Košmar
Slične sne su snili tinejdžeri, ima to nešto sa hormonima, idi pregledaj to
Slične sne su snili tinejdžeri, ima to nešto sa hormonima, idi pregledaj to
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28016 times
- Been thanked: 28905 times
Zapalio. I sam sebi se cudim odkud kad sam prestao..A dim plavi neki..e svasta.
dream of spring...
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25646 times
- Been thanked: 28709 times
Jednog covjeka kojeg sretnem tu i tamo ali ne mogu da se sjetim odakle ga "znam."
I sad ko sjedi u nakoj basti, zove mene moram pricat nesto s nekim, kad tamo ni manje ni vise nego bil klinton.
Jede mesinu i ja slusam suplju.
I sad ko sjedi u nakoj basti, zove mene moram pricat nesto s nekim, kad tamo ni manje ni vise nego bil klinton.
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25646 times
- Been thanked: 28709 times
Bajraktarevica. Govorim mu imas izrazene jagodice, isto da sam te ja rodila
Kad on vadi sliku UZ-a kaze pa jesi mama. Bilo ti samo 12
Koje bolesti ja sanjam.
Btw u posljednjih 5 dana sam spavala 13 i po sati. Tako da cudo Bajra vatru ne bljuje.
Kad on vadi sliku UZ-a kaze pa jesi mama. Bilo ti samo 12
Koje bolesti ja sanjam.
Btw u posljednjih 5 dana sam spavala 13 i po sati. Tako da cudo Bajra vatru ne bljuje.
Acta non Verba
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29628 times
- Been thanked: 33895 times
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1095 times
- Been thanked: 987 times
Moj drug Nermin, Greg Graffin i ja sjedimo u Barhani. Ručamo.
Dan ili dva poslije, moj drug Nermin, Greg Graffin i ja sjedimo za nekim stolom na nekom izletištu. Greg kaže da mu se jede nešto slatko. Ja odnekud vadim čokoladu i po (jednu čitavu i jednu načetu). Greg sve to slasno pomete, ko da nikad nije probo čokoladu.
Nešto kasnije, na istom tom izletištu, na nekom teniskom terenu, Greg igra meč protiv Novaka. Greg vodi i blizu je pobjede. Ja navijam za Grega.
Nermin je ambivalentan; ne zna za koga bi navijao.
Dan ili dva poslije, moj drug Nermin, Greg Graffin i ja sjedimo za nekim stolom na nekom izletištu. Greg kaže da mu se jede nešto slatko. Ja odnekud vadim čokoladu i po (jednu čitavu i jednu načetu). Greg sve to slasno pomete, ko da nikad nije probo čokoladu.
Nešto kasnije, na istom tom izletištu, na nekom teniskom terenu, Greg igra meč protiv Novaka. Greg vodi i blizu je pobjede. Ja navijam za Grega.
Nermin je ambivalentan; ne zna za koga bi navijao.
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28016 times
- Been thanked: 28905 times
Greg je zoolog. Pa sad skontaj dubinu toga da je tebi, medi ,on doso u san 
dream of spring...
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1095 times
- Been thanked: 987 times
Vidiš, nije to slučajno 
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
-
Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1633 times
- Been thanked: 1652 times
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59448 times
- Been thanked: 10697 times
Sanjo sam jednu rodicu koja je nedavno umrla, cura bila. Igrali se u snu ko kad bi otisli moji na sjelo, stariji pricaju a mi djeca sami igramo se. Format sna prati te neke fazone, mi smo mali a u folu smo vjestica, one mogu citati misli i vidjeti sjecanja a ja mogu lebditi. Nekad je bio u ta doba onaj hari poter film pa smo ufurani.
Smijemo se igramo se i odjednom dodje kao tema kako je jedna rodica nasih godina umrla, ona dobija napade nekakve, ja dodjem do nje, legnem pored nje i kazem joj sjecas li se kako smo govorili, kako smo se igrali, kako smo sanjali? Njoj dosta bolje, vidim prodje je to.
Da joj se bog smiluje i oprosti joj grijehe a nek se smiluje i nama
Smijemo se igramo se i odjednom dodje kao tema kako je jedna rodica nasih godina umrla, ona dobija napade nekakve, ja dodjem do nje, legnem pored nje i kazem joj sjecas li se kako smo govorili, kako smo se igrali, kako smo sanjali? Njoj dosta bolje, vidim prodje je to.
Da joj se bog smiluje i oprosti joj grijehe a nek se smiluje i nama
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta