Da su izbori sutra da li biste glasali, i za koga?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Da su izbori sutra da li biste glasali, i za koga?
ovo je "logika" na nivou jednog bubuljicavog 15godisnjaka. pokusaj zbijanja "šale" na racun necije profesije (iako Tihic nije maticar, a sve i da jeste, to nije "sramota" niti diskvalificira covjeka-mogli smo vidjeti sta su nam napravili razni dr.mr.i sl.); takodjer je infantilno ismijavanje fizickog izgleda- klempavih usiju, velikog nosa, celavosti, ili cak necije invalidnosti. bez iole ljudskog obzira prema covjeku Sulejmanu Tihicu koji je propatio po srpskima logorima, poput mnogih Bosnjaka (i Hrvata)Krokodil Behko wrote:Preostaje mi samo da se potpisem..Maja wrote:Nisam nikad glasala i glasat ću tek kad budem imala za koga
A kad će to biti, boga pitaj.
Samo mi nemojte reći kako da očekujem promjene, ako ne glasam. Jednostavno ne vidim da bi neka od stranaka mogla i htjela pokrenuti stvari na bolje.
I jos bih dodao,mozda je jos licemjernije,tvrditi da apstinenti kritikuju a neglasanjem ne cine nista u smislu promjena. Neka neko prvo navede,razloge zbog kojih treba glasati za neku stranku.
Jedno je sasvim sigurno!
Jos 20 najtezih godina zajedno,ni sa rodjenim bratom ne bih a kamoli tek sa nekim maticarem koji je bio oslobodjen od fizickog vaspitanja u skoli.. Valjda mu usi smetale da potrci
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Status: Offline
evergreen wrote:ovo je "logika" na nivou jednog bubuljicavog 15godisnjaka. pokusaj zbijanja "šale" na racun necije profesije (iako Tihic nije maticar, a sve i da jeste, to nije "sramota" niti diskvalificira covjeka-mogli smo vidjeti sta su nam napravili razni dr.mr.i sl.); takodjer je infantilno ismijavanje fizickog izgleda- klempavih usiju, velikog nosa, celavosti, ili cak necije invalidnosti. bez iole ljudskog obzira prema covjeku Sulejmanu Tihicu koji je propatio po srpskima logorima, poput mnogih Bosnjaka (i Hrvata)Krokodil Behko wrote:Preostaje mi samo da se potpisem..Maja wrote:Nisam nikad glasala i glasat ću tek kad budem imala za koga
A kad će to biti, boga pitaj.
Samo mi nemojte reći kako da očekujem promjene, ako ne glasam. Jednostavno ne vidim da bi neka od stranaka mogla i htjela pokrenuti stvari na bolje.
I jos bih dodao,mozda je jos licemjernije,tvrditi da apstinenti kritikuju a neglasanjem ne cine nista u smislu promjena. Neka neko prvo navede,razloge zbog kojih treba glasati za neku stranku.
Jedno je sasvim sigurno!
Jos 20 najtezih godina zajedno,ni sa rodjenim bratom ne bih a kamoli tek sa nekim maticarem koji je bio oslobodjen od fizickog vaspitanja u skoli.. Valjda mu usi smetale da potrci
A ovo je demagogija na nivou sasvim prosjecnog simpatizera SDA,od kojih obicno i drekavac uhvati maglu,ili zauvijek zanijemi
Dakle postavka je glasila: Ko hoce nagovarati ljude da glasaju za neku starnku i propagirati je tu,nek iznese razloge !
Bez demagogije i sa konkretnim razlozima,inace nema diskusije.. Kao i bez uvreda!!!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
evergreen wrote: infantilno
ah da.. Ovo ti je vec cetvrti put,da koristis taj izraz u vezi mojih postova..
hajd tita ti,pojasni sta ovaj izraz znaci.. Kladim se da nemas pojma!!
kao dokaz,navodim da si simpatizer politicara,koji je ruzniji od drekavca
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
nesto je truhlo u "drzavi za covjeka " http://www.sdp.ba/novost/13884/29.-okto ... gres-SDP-a
u svakom slucaju ne bih glasao ni za jednu nacionalnu stranku.
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Za koga glasati,.... pa sigurno ne za nasljednika Alije, koji je i došao na čelo SDA na preporuku Alije.evergreen wrote: ovo je "logika" na nivou jednog bubuljicavog 15godisnjaka. pokusaj zbijanja "šale" na racun necije profesije (iako Tihic nije maticar, a sve i da jeste, to nije "sramota" niti diskvalificira covjeka-mogli smo vidjeti sta su nam napravili razni dr.mr.i sl.); takodjer je infantilno ismijavanje fizickog izgleda- klempavih usiju, velikog nosa, celavosti, ili cak necije invalidnosti. bez iole ljudskog obzira prema covjeku Sulejmanu Tihicu koji je propatio po srpskima logorima, poput mnogih Bosnjaka (i Hrvata)
A to tvoje veličanje njegovih patnji,...... nemoj molim te, on uopšte nije patio,mada je bio član medijske kampanje, al ja znam da je helikopterom prebačen u Srbiju , na čuvanje - da mu se šta ne desi , za razliku od tih Bošnjaka i Hrvata - koje pominješ.
Dakle, za nacionalističke stranke se ne glasa, jer su oni i zavadili narod, zbog njih se je ratovalo, svaka nacio stranka je imala svoju vojsku, svoj teritorij i niko se nije borio za raju, već prvenstveno za svoje podanike.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
ne bih rekao da su nacionalne stranke izazvale rat.mrki62 wrote:Za koga glasati,.... pa sigurno ne za nasljednika Alije, koji je i došao na čelo SDA na preporuku Alije.evergreen wrote: ovo je "logika" na nivou jednog bubuljicavog 15godisnjaka. pokusaj zbijanja "šale" na racun necije profesije (iako Tihic nije maticar, a sve i da jeste, to nije "sramota" niti diskvalificira covjeka-mogli smo vidjeti sta su nam napravili razni dr.mr.i sl.); takodjer je infantilno ismijavanje fizickog izgleda- klempavih usiju, velikog nosa, celavosti, ili cak necije invalidnosti. bez iole ljudskog obzira prema covjeku Sulejmanu Tihicu koji je propatio po srpskima logorima, poput mnogih Bosnjaka (i Hrvata)
A to tvoje veličanje njegovih patnji,...... nemoj molim te, on uopšte nije patio,mada je bio član medijske kampanje, al ja znam da je helikopterom prebačen u Srbiju , na čuvanje - da mu se šta ne desi , za razliku od tih Bošnjaka i Hrvata - koje pominješ.
Dakle, za nacionalističke stranke se ne glasa, jer su oni i zavadili narod, zbog njih se je ratovalo, svaka nacio stranka je imala svoju vojsku, svoj teritorij i niko se nije borio za raju, već prvenstveno za svoje podanike.
one su samo bile toliko kratkovide i glupe da nisu shvatile da su samo orudje u rukama zapada.
ubijale su se izmedju sebe ne za interes svog naroda nego za interes zapada a pojedini clanovi tih stranaka i za interese svog novcanika.
krajnju cijenu je platio narod i jos dan danas placa
Bilo kako bilo , ostaje dejstvo da je BiH kao država bez vodstva .blento59 wrote:
ne bih rekao da su nacionalne stranke izazvale rat.
one su samo bile toliko kratkovide i glupe da nisu shvatile da su samo orudje u rukama zapada.
ubijale su se izmedju sebe ne za interes svog naroda nego za interes zapada a pojedini clanovi tih stranaka i za interese svog novcanika.
krajnju cijenu je platio narod i jos dan danas placa
Da ne bude zabune, od 1992 godine pa sve do danas BiH nema vodstva.
Dakle, nema političara koji predstavlja državu, sve nekakvi predstavnici ovog il onog naroda.
A narod to ne konta
hoces da kazes LAZNI predstavnici, jer oni predstavljaju samo svoj interes
Da
Već odavno ne glasam i ne ponosim se time ali zaista ne vidim nikoga ko bi bio dostojan moga glasa. Kad se samo sjetim da je uslov da dobijem posao bio učlanjenje u stranku 
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Bez stranke si niko i ništa. Moj rođak je bio propalitet na faksu, studirao ekonomiju a glasao uvijek za SDP i non stop, ali non stop pljuvao po SDA. Kad odjednom...zove me sestra vidi slike tog i tog na FB.. rođak na plakatima sa SDA glavešinama, one godine kad su bili izbori. Prebaci se lik na pravo i evo još mu 1 ispit ostao da završi-u roku, a NIKAD ga niko nije vidio da uči, niti je ikad u kući. Mislim, javna je tajna da su mu sve ispite sredili, sam je priznao.Ideja wrote:Već odavno ne glasam i ne ponosim se time ali zaista ne vidim nikoga ko bi bio dostojan moga glasa. Kad se samo sjetim da je uslov da dobijem posao bio učlanjenje u stranku
I sutra kad završi odmah posao dobija, a pojma nema.
I ti da nam sutra vode državu. Pravi materijal za potkupljivanje od strane optuženih kriminalaca.
raduje me za tvog rodjaka, a vjerujem i tebe - ipak ste vi rodMaja wrote:Bez stranke si niko i ništa. Moj rođak je bio propalitet na faksu, studirao ekonomiju a glasao uvijek za SDP i non stop, ali non stop pljuvao po SDA. Kad odjednom...zove me sestra vidi slike tog i tog na FB.. rođak na plakatima sa SDA glavešinama, one godine kad su bili izbori. Prebaci se lik na pravo i evo još mu 1 ispit ostao da završi-u roku, a NIKAD ga niko nije vidio da uči, niti je ikad u kući. Mislim, javna je tajna da su mu sve ispite sredili, sam je priznao.Ideja wrote:Već odavno ne glasam i ne ponosim se time ali zaista ne vidim nikoga ko bi bio dostojan moga glasa. Kad se samo sjetim da je uslov da dobijem posao bio učlanjenje u stranku
I sutra kad završi odmah posao dobija, a pojma nema.
I ti da nam sutra vode državu. Pravi materijal za potkupljivanje od strane optuženih kriminalaca.
a to nema veze sa SDA nego s cinjenicom da je sada vaspostavljena SDP-koalicija i da je do jucer omrazena SDA postala "prihvatljiv" partner za Partiju Slucajnog Prolaznika, te automatski i za vecinu SDP-ovih medija, koji su do tada godinama satanizirali SDA.
pored medija, poznato je ko kontrolira vecinu univerziteta&fakulteta, ciji je ministar obrazovanja (u tuzli, u sarajevu...narocito u sarajevu poznati "gospodin ministar" Smuljagic), i ko je poznat po aferama na fakultetima (Pravnom, recimo)
poselami rodjaka & pozdravi, mahsuz
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
1. promjena troclanog precjednistva.... ( neophodna)............ Radončić.( pun love.....ne dolazi da .....sebi zgrce vec da pomogne )tutnplock wrote:SDA i opet.
2. SDA............zna se .
kasnije...nekad...... SDP dobra nema sta....Zlaju izuzetno cijenim ali.............kad budu bolja vremena za socijalu....
-
bosnasjever
- Na probnom

Glasao bi za crvene kmere, mozda oni znaju kako da smijene foteljase i usmjere drzavu na pravi put 
Milton Wedding Photographer
http://www.armansphotography.com
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Samo ne za one koji vladaju od 1990, ko za njih glasa a poslije kuka kako nam je lose znaci da je previse glup i nema za takve lijeka ni na psihijatrijskoj klinici
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
-
bosnasjever
- Na probnom

Sta da se kaze jos na ovakvo dobrim vec komentarima? Jedno mozda samo, stranke nemogu opstati bez glasaca, (glasaci = ovce)-(stranke=cobani), (EU-sef mjesne zajednice), (UN-pendrak), (Tajne agencije - gazde). Kako god okrenes, nahebo si! Suti i trpi, nadaj se boljim danima!
Milton Wedding Photographer