Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote:Najnasilniji crtić je tom and Jerry.. Samo je vješto upakiran u smotanog mačka i simpatičnog miša..
Pikachu je žestoko sranje crtić s nekim pravilima i uvod u japanska (ili čija već) sranja, kad povuče za sobom, da moraš kupovati hrpu igračaka i dodataka... Tipa yuh gi oh, bidaman, ninjago, beyblade i tako dalje... Sve sam to apsolvirao (i kupovao i igrao)
Traktor Tom, Bob the builder I oni vlakići engleski su ok... Kasnije sponge bob..
Sad je mulac na Simpsonovima al ok to su već godine... Još malo pa ću mu pokazati south Park
Isto. Još se sjećam igrarija s yuhioh kartama. Ra, Plavooki modri zmaj, Obelix itd.
OndaK sma kupovao beybladeove manje, veće, s metalnim oklopom da bude jači.
storm wrote:Najnasilniji crtić je tom and Jerry.. Samo je vješto upakiran u smotanog mačka i simpatičnog miša..
Pikachu je žestoko sranje crtić s nekim pravilima i uvod u japanska (ili čija već) sranja, kad povuče za sobom, da moraš kupovati hrpu igračaka i dodataka... Tipa yuh gi oh, bidaman, ninjago, beyblade i tako dalje... Sve sam to apsolvirao (i kupovao i igrao)
Traktor Tom, Bob the builder I oni vlakići engleski su ok... Kasnije sponge bob..
Sad je mulac na Simpsonovima al ok to su već godine... Još malo pa ću mu pokazati south Park
Isto. Još se sjećam igrarija s yuhioh kartama. Ra, Plavooki modri zmaj, Obelix itd.
Jednom sam tako povukao....onako momački....odleti onaj zvrk i razbi čašu na stolu
Mi smo većinom igrali cijele i pole sa tim sličicama, slike neslike, poklape. A najrjeđi je bio utres
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Nikad te japaneze nisam gotivio, od njihovih anima samo ghost in the shell i apleseed sto valjaju, i onaj space pirate captain harlock.
Jel ko gledao hanna barbera produkciju, tc-top cat, jetsonse, flintstonse, vally gator, scooby doo, fantasticna cetvorka i slicno.
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
Prvi islamski crtić" u Bosni i Hercegovini objavljen je danas na Youtubeu.
Autori ovog animiranog filma, studenti iz Zenice, opisuju ga kao nešto potpuno novo na balkanskoj misionarskoj sceni. Navode da je mnogo truda i vremena uloženo u ovaj projekat rađen u produkciji PorukaMira.
Superheroj Musli Man u crtiću poručuje muslimanskoj djeci da trebaju klanjati sabah namaz te slušati i paziti roditelje jer će za to biti nagrađeni višestruko.
Podrinjac wrote:Majko mila, ljudska glupost je beskonačna.
Eto čime se bosanski narod zamara i mi očekujemo da nam bude bolje u državi. Ne može nam biti bolje.