Mutevelija wrote:Meni je to ko Bužoazija.
Ima rok grupa "Diskretni šarm buržoazije", uglavnom svirali po radnim akcijama.
Jesil čuo za njih, od starije raje?
Moderator: Krokodil Behko

Mutevelija wrote:Meni je to ko Bužoazija.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nemoj se cuditi..ak je istina sta si napisao...Mladi ljudi su rasijani jer imaju i oni probleme..greeneyes wrote:Neki dan sam zaboravio mamu, sestru i lopužicu u gradu te otišao kući bez njih. Ono, to je neki novi nivo zaboravnosti. Il' sam samo glup. Ne znam.
Nole wrote:jutros me zaustavila saobraćajna policija, a vozačka mi oduzeta....međutim pandur me samo pitao da li sam konzumirao alkohol...kad pre čoveče ni kafu još nisam popio...samo se nasmejao i rekao doviđenja...a da je tražio dozvolu bilo bi....ufff
posle godinuipo me prvi put zaustavili danas....srećom dobro prošlo...da je tražio dokumenta, preturao bih po jakni i izvinjavao što sam ih zaboravio i dao podatke od kolege sa poslaSPINERKA wrote:Nole wrote:jutros me zaustavila saobraćajna policija, a vozačka mi oduzeta....međutim pandur me samo pitao da li sam konzumirao alkohol...kad pre čoveče ni kafu još nisam popio...samo se nasmejao i rekao doviđenja...a da je tražio dozvolu bilo bi....ufff-sta je ovo -- omg
šta mogu kad m,i na pravdio boga uzeli dozvolu...kolegine sve podatke znamHannibal Lecter wrote:ima covjek razigran plan, nista ne prepusta slucaju
aha -samo mu se nazalost -jednom -desio -SLUCAJ--Hannibal Lecter wrote:ima covjek razigran plan, nista ne prepusta slucaju
prevedi...ne kontamSPINERKA wrote:aha -samo mu se nazalost -jednom -desio -SLUCAJ--Hannibal Lecter wrote:ima covjek razigran plan, nista ne prepusta slucaju