Greengo wrote: 06 Apr 2026, 14:32 Sta mislite, kad se moze ocekivati da Kelme izbaci nove dresove za SP?
Samo smo mi i Jordan u Kelme opremi.
Neko se haman ugradio tu
Moderator: pizarro

Greengo wrote: 06 Apr 2026, 14:32 Sta mislite, kad se moze ocekivati da Kelme izbaci nove dresove za SP?

Treba i ostati u njoj kad je bila do sad.Krokodil Behko wrote: 06 Apr 2026, 16:58Greengo wrote: 06 Apr 2026, 14:32 Sta mislite, kad se moze ocekivati da Kelme izbaci nove dresove za SP?
Samo smo mi i Jordan u Kelme opremi.
Neko se haman ugradio tu

Vidjet cemo. Citam neki dan, predprodaja za BiH navodno zatvorena, tolika je bila potraznja.Dizajner novog dresa BiH: Bit će drastična razlika, a postoji razlog zašto ga krijemo
Haris Stambolić, poznati bh. grafički dizajner, zaslužan je za novi dres Zmajeva.
https://www.vijesti.ba/clanak/751716/di ... ga-krijemo

nemoj harise samo da nam taj prepoznatljiv i jedinstven detalj bude zmajHarisova želja je da u budućnosti dres BiH po nečemu bude prepoznatljiv i jedinstven.

Američka televizija Fox 2 snimila je prilog o bosanskohercegovačkim navijačima u St. Louisu uoči prijateljske utakmice između Bosne i Hercegovine i Paname.

Idem, ima izakuce

jarane sta pricas ti bolan...pa da bi se iz BiH otislo i pogledalo i bilo ko insan valja spichit 20-30 hiljada maraka..panter7 wrote: 08 May 2026, 00:13 Sta je, niko ne ide??
samo vi glasajte za bakira, kiflu, njivu... idu oni guzovace i to na vas racun![]()
a vi skupljajte slicice![]()

jarane, sta mislis da je meni neko dao 30 milja (a mozda 50 i vise zavisi ako prodjemo dalje)?ironman wrote: 08 May 2026, 10:03jarane sta pricas ti bolan...pa da bi se iz BiH otislo i pogledalo i bilo ko insan valja spichit 20-30 hiljada maraka..panter7 wrote: 08 May 2026, 00:13 Sta je, niko ne ide??
samo vi glasajte za bakira, kiflu, njivu... idu oni guzovace i to na vas racun![]()
a vi skupljajte slicice![]()
Eto nek nije toliko nek je 15 hiljada a kurac ces za 15k proc ko insan ..
Nego ti opusteno i uzivaj i ne sikiraj se za nas,nacemo mi nacin da ispratimo mozda i bolje neg na stadionu gdje trenutno narandzasti fasista vlada![]()

M ne istresan bgm,dabogda milion zaradio i sve potrosio kako hoces..ti si meni nebitan..panter7 wrote: 08 May 2026, 12:00jarane, sta mislis da je meni neko dao 30 milja (a mozda 50 i vise zavisi ako prodjemo dalje)?ironman wrote: 08 May 2026, 10:03
jarane sta pricas ti bolan...pa da bi se iz BiH otislo i pogledalo i bilo ko insan valja spichit 20-30 hiljada maraka..
Eto nek nije toliko nek je 15 hiljada a kurac ces za 15k proc ko insan ..
Nego ti opusteno i uzivaj i ne sikiraj se za nas,nacemo mi nacin da ispratimo mozda i bolje neg na stadionu gdje trenutno narandzasti fasista vlada![]()
nije niko, posteno radim i zaradim.
meni je 28 dana (po 12 sati smjena) na naftnim platformama u cugu provest
od mojih para ne ide niko, niti im ja placam (bakiru, kifli, ko se vec "ugradi") za razliku od vas
pa ti skontaj
a zaboli me za narandzu, ne idem u USA da podrzim njeg, nego reprezenntaciju BiH (ko sto sam i u Brazilu)
ne talasajte, samo da ne puca
p.s. tako je, "istresi" se na meni, ja sam vam kriv, nisu oni

a j... ga, meni je bitnoironman wrote: 08 May 2026, 12:04M ne istresan bgm,dabogda milion zaradio i sve potrosio kako hoces..ti si meni nebitan..panter7 wrote: 08 May 2026, 12:00
jarane, sta mislis da je meni neko dao 30 milja (a mozda 50 i vise zavisi ako prodjemo dalje)?
nije niko, posteno radim i zaradim.
meni je 28 dana (po 12 sati smjena) na naftnim platformama u cugu provest
od mojih para ne ide niko, niti im ja placam (bakiru, kifli, ko se vec "ugradi") za razliku od vas
pa ti skontaj
a zaboli me za narandzu, ne idem u USA da podrzim njeg, nego reprezenntaciju BiH (ko sto sam i u Brazilu)
ne talasajte, samo da ne puca
p.s. tako je, "istresi" se na meni, ja sam vam kriv, nisu oni
Pricam ti o kontekstu..
Koliko sumanuto ljudima u BiH zvuci kad im kazes da idu na SP u SAD.
I to 95% muskih u BiH .
Mozda i 98%.
Onih 2 posto sto moze spicit 30k na fudbal,aferim.
A sto se tice kako pogledat..,ja kad se svalim na svoju ugaonu i upalim tv...nema Boga fudbala koji bi me ubijedio da je negdje drugo bolje da to gledam![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests