diego wrote: 03 May 2026, 21:19 Immuno jako dobar outfit, pogotovo mi se sviđa suknja, naročito dezen na njoj. I balerinkice su slatke.
Hvala
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
diego wrote: 03 May 2026, 21:19 Immuno jako dobar outfit, pogotovo mi se sviđa suknja, naročito dezen na njoj. I balerinkice su slatke.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
uvijek_kontra wrote: 05 May 2026, 20:08 Immuno, jako lijepo. I jako si zgodna, kao da si smrsala malo.Blago tebi.
Iron, isto zgodan.
I jako fino obucen.

Ma ja te "poznajem" ovdje kao zgodnicu, ali sad si bas bas zgodna.

Jest pa da mi mati umre, iovako kad joj nesta kazem salje mi slike tlakomjera, vazda pritisak oko 180 sa nekolkoCalla wrote: 07 May 2026, 09:06Trico samo ti jos motorcic fali ,,
immuno sportska elegancija na nivou![]()

Ma ljubomora. Nema sta drugo bit.Veca wrote: 07 May 2026, 20:20i ti to mozes
e vala, babe mi kazu, da mi kosa nista ne valja i da bih se trebala skroz na kratko osisatihej, a jedna je skroz celava, ima dvijetri perike i samo mijenja, ova druga, samo sto nije ocelavila, ali meni, falinku naci, vise vole, nego se najesti, ni mrvice stida
![]()

panter7 wrote: 07 May 2026, 23:37 to veconi, bolje izgledas od 90% ovih ovdje "puterica"![]()
p.s. da sam mladji, sad bi te "zaganjo"![]()
![]()

ma moram ih malo "ujest"Veca wrote: 08 May 2026, 11:50panter7 wrote: 07 May 2026, 23:37 to veconi, bolje izgledas od 90% ovih ovdje "puterica"![]()
p.s. da sam mladji, sad bi te "zaganjo"![]()
![]()
der, neprigoni, ja sam svjesna svojih godina, a i starosti, niti se sa sa bilo kim poredim, posebno sa mladim zenama,
njima njihovo, a meni, moje.................a nase zene su lijepe, nema tu govora
mene ne privlaci mladost, nego sarm i ono nesto slatko u sebi mora za me imati, humor koji meni pase
ja, i jednu dozu ludosti![]()
![]()

panter7 wrote: 08 May 2026, 12:03ma moram ih malo "ujest"Veca wrote: 08 May 2026, 11:50
der, neprigoni, ja sam svjesna svojih godina, a i starosti, niti se sa sa bilo kim poredim, posebno sa mladim zenama,
njima njihovo, a meni, moje.................a nase zene su lijepe, nema tu govora
mene ne privlaci mladost, nego sarm i ono nesto slatko u sebi mora za me imati, humor koji meni pase
ja, i jednu dozu ludosti![]()
![]()
, da se ne ufuraju previse
![]()
![]()
dosadno mi![]()
![]()

Nije, u nje to bude tako nekad
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests