Ma mundijal samo najzrelije jake ekipe osvajaju, ispali su Francuzi iz tog statusaKrokodil Behko wrote: 07 May 2026, 21:38tuzlak1212 wrote: 07 May 2026, 19:00
Sto to, nisam primjetio da je Francuska losa, samo prolaze smjenu jer pola il vise ekipe od one Rusije ne igra vise
U Rusiji su Grizman, Pogba i Girou primarno osvojili svjetsko, Mbappe im je bio pomocni tocak samo, ili korisna budala
Kad skontam Kante koji je solo uzeo ligu prvaka je 2018 bio nako "jedan od" igrac
Ta Francuska je bas przila koliko je dobra bila
Valja to sad utegnut od nule a dobar im je selektor
Jaki su u napadu: Mbape, Dembele, Olise, al malo zaostaju i veza i odbrana. Ipak su prvi favoriti, ali nece osvojiti
Mislim da ce se na kraju radovati Spanci ili Brazilci. Argentina i Njemacka, cetvrtfinale plafon, Engleska mozda ni dotle
Liga prvaka 2025/26
Moderator: pizarro
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1002 times
- Been thanked: 1506 times
- Status: Offline
Re: Liga prvaka 2025/26
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2908 times
- Been thanked: 9171 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23762 times
- Been thanked: 21724 times
- Status: Online
Englezi opet dominiraju. Imaju 3 tima u svim finalima evropskih takmičenja, a velika je vjerovatnoća da će biti bar jedan prvak iz Engleske.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1002 times
- Been thanked: 1506 times
Trajat ce ovaj smor s Englezima jos dugo, ostale lige moraju se otvorit stranim parama i prestat furat socijalizam i zadruge inace ce sva Evropska takmicenja postat Engleska
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28014 times
- Been thanked: 28902 times
A pazi..nek spuse dva od tri finala i pricace se o luzerima i zalud bacenim milijardama 
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

Šta je njemu naumpalo..
Jbo sebe
A onomad je i Peter Schmeichel izbacivo u aut. Ja se nerviro a mozda je sve bila taktika velikog Fergusona. Hajd ti sad to znaj.
Jbo sebe
A onomad je i Peter Schmeichel izbacivo u aut. Ja se nerviro a mozda je sve bila taktika velikog Fergusona. Hajd ti sad to znaj.
- Duminjo
- Urednik foruma

Kazu da je Murinjo, one godine kada je sa Interom osvojio LP, govorio svojim igacima kako smiju izgubiti loptu ali ne smiju izgubiti poziciju na terenu.
Ovo izbacivanje lopte u aut je isto vezano za pozicije igraca kako bi se pozicionirali i stajali na strani gdje je Oliseh koji ne smije imati prostora.
Ona utakmica 5:4 ce ostati zapamcena kao neki spektakl ali takve utakmice i takva igra ne donosi titule. Neiskusni Kompani je sigurno bio ubijedjen da ce u uzvrati opet biti bruka golova. Vjerovatno i onih 70+ hiljada na stadionu i skoro svi mi pored malih ekrana.
Luis Enrike je razmišljao drugacije. Zelio je u finale a ne spektakl.
Svaka cast
Ovo izbacivanje lopte u aut je isto vezano za pozicije igraca kako bi se pozicionirali i stajali na strani gdje je Oliseh koji ne smije imati prostora.
Ona utakmica 5:4 ce ostati zapamcena kao neki spektakl ali takve utakmice i takva igra ne donosi titule. Neiskusni Kompani je sigurno bio ubijedjen da ce u uzvrati opet biti bruka golova. Vjerovatno i onih 70+ hiljada na stadionu i skoro svi mi pored malih ekrana.
Luis Enrike je razmišljao drugacije. Zelio je u finale a ne spektakl.
Svaka cast
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23762 times
- Been thanked: 21724 times
- Status: Online
Otac mi je to spomenuo za Olisea odmah ujutru nakon tekme... ja nisam skontao o čemu je pričao, pa mi reče moraš ti još sine pure pojesti da dođeš do tog fudbalskog znanja 
Sad mi je jasno. Enrique je genije.
Sad mi je jasno. Enrique je genije.
- Duminjo
- Urednik foruma

Izgleda PSG pred finale lige prvaka odmara neke igrace.
I ovaj luksuz je velika prednost u odnosu na ono sta igra Arsenal
I ovaj luksuz je velika prednost u odnosu na ono sta igra Arsenal
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28014 times
- Been thanked: 28902 times
Ma neam pojma..oba kluba su mi kategorija,nebitnici
Mozda da Arenal osvoji cisto da se ne desi da ex madridista odbrani..
Al svejedno..nemam favorita uopce.
Mozda da Arenal osvoji cisto da se ne desi da ex madridista odbrani..
Al svejedno..nemam favorita uopce.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

Ja mislim da velika vecina narodne mase ocekuje laganu pobjedu Parizana sa po snage.
Ako Arsenal iznenadi bice hiljadu nekih mana, epiteta i ono "na srecu ili na guzove, antifudbal" i slicno.
A ako PSG uzme, bice ovaj trener Bog, umjetnik i tako to.
Arsenal ce biti zajeban. Odigrala je ova ekipa u zadnje vrijeme mnogo bitnih i zajebanih utakmica. Svaka zajebana i teska utakmica daje iskustvo i igracima i treneru. A sada se vratio i Saka za kojeg ja kontam da ce obiljeziti finale.
Ako Arsenal iznenadi bice hiljadu nekih mana, epiteta i ono "na srecu ili na guzove, antifudbal" i slicno.
A ako PSG uzme, bice ovaj trener Bog, umjetnik i tako to.
Arsenal ce biti zajeban. Odigrala je ova ekipa u zadnje vrijeme mnogo bitnih i zajebanih utakmica. Svaka zajebana i teska utakmica daje iskustvo i igracima i treneru. A sada se vratio i Saka za kojeg ja kontam da ce obiljeziti finale.
- Duminjo
- Urednik foruma

A gledam trenutno doigravanje za Premier ligu Millwall - Hull.
Prva zavrsena 0:0.
Poluvrijeme uzvratne 0:0
Cim neko konta da moze prici golu, prodriblati igraca ili povezati neki pas, odmah ga ovi drugi izbace i polome.
Covjeku uletio s ledja, povrijedio ga, iznesoše ga sa terena, nije sudija ni faul sviro
Hull trenira Jakirovic i nije niko ni pomislio da mogu doci do ovoga doigravanja a evo ih, tu su.
I onaj naš klipan Hadziahmetovic igra za Hull, trenutno povrijedjen al šta znaš.. Ako bi nekom ludom srecom Hull izborio Premier ligu, mozda bismo mogli imati tamo igraca.
Evo ga drugo pocelo, ide hrkljuš
Prva zavrsena 0:0.
Poluvrijeme uzvratne 0:0
Cim neko konta da moze prici golu, prodriblati igraca ili povezati neki pas, odmah ga ovi drugi izbace i polome.
Covjeku uletio s ledja, povrijedio ga, iznesoše ga sa terena, nije sudija ni faul sviro
Hull trenira Jakirovic i nije niko ni pomislio da mogu doci do ovoga doigravanja a evo ih, tu su.
I onaj naš klipan Hadziahmetovic igra za Hull, trenutno povrijedjen al šta znaš.. Ako bi nekom ludom srecom Hull izborio Premier ligu, mozda bismo mogli imati tamo igraca.
Evo ga drugo pocelo, ide hrkljuš