Steta.
Ja kada cujem da su ''kurve'' onda im probam da uzmem mjeru i ponizim.
Cesto kazem, samo vi radite svoj posao.
Vas kolega ne radi danas a treba platu da primi.
Prije godinu-dvije vozim prema Orasju. Ide neki kombi ispred mene razvezo ko teraviju. Znao je on zasto tako ide a ja nisam.
Lijevi zmigavac i dignem ti ja auto da ga sto prije predjem. Ja uporedo sa njim a vec ih vidim gore cekaju prvog. E posto sam ja sada prvi ide palica stop. Stanem, dajte dokumenta, zasto zurite...?
Preticem ovaj kombi sto mili prema Orasju. Ali gospodine vi ste postigli 101km/h i to je opasan prekrsaj, visoka kazna, vozacka, bodovi...
Sta cu, radite sta hocete. Da vam nesto ponudim vi bi me prijavili za mito, ovako radite sta hocete.
Pa ljudi smo.(krucijalna recenica). Mozemo se dogovoriti.
Uh znam da ste qrve a sada da vam uzmem mjeru.
Pitam ga ima li 20KM. Veli nemam i zove kolegu sto drzi radar, Nenade imas li 20 maraka. Imam.
Odem do Nese uzmem 20 KM a izvadim iz dzepa 20 eura i dam ovome.
Pa sto nam uze 20 maraka, pa zato sto vam je previse. Uzmem dokumenta iz ruke i po gasu.
Kazne
Moderator: Krokodil Behko
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3543 times
- Been thanked: 1575 times
- Status: Offline
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 30986 times
- Been thanked: 35462 times
Re: Kazne
Ne mogu virovatVanilla wrote: 11 May 2026, 22:40 Neki dan sam, u Lukavici, prosla kroz crveno, nisam, uopste, vidjela semaforZaustavljaju me, mislim se, rutinska kontrola. Kad me pitao, znate li sta ste uradili, pitam, zar jesam nesto, kaze, okrenite se, vidite li onaj semafor,... sve mi je bilo jasno
Noge mi se odsjekle, kako da ne vidim semafor, sta je moglo biti... ma haos mi u glavi, samar bih sebi udarila.
Kaze, kazna 140 KM, oduzimanje vozacke mjesec, 2 boda. Rekoh, sve jasno, kriva sam.
Idite tamo do kolege da potpisete nalog.
Odem do tog kolege, on se raspricao, shvatili smo da niste ni primjetili, niste vi bahat vozac, zensko ste, da je neki muskarac ne bismo mi ni rijeci progovorili, evo ne znam kako da na drugi nacin rijesimo ovu situaciju. Pitam, a ima neka druga opcija, kaze, pa eto, sta mislite ima li... Upale mi se lampice, skontam da kod njih nema kamera na semaforima...dakle, pare!
Stavim u saobracajnu pare, rekoh, mozda ova opcija?
Pazite slijedeci put, dovidjenja...
Instead of saying "fuck off"
ask
"How can i help you to fuck off?"
Always be kind!
ask
"How can i help you to fuck off?"
Always be kind!
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5727 times
- Been thanked: 7161 times
Da, kod "tamo onih" i dalje ovaj sistem radi...Zanki wrote: 11 May 2026, 23:50Ne mogu virovatVanilla wrote: 11 May 2026, 22:40 Neki dan sam, u Lukavici, prosla kroz crveno, nisam, uopste, vidjela semaforZaustavljaju me, mislim se, rutinska kontrola. Kad me pitao, znate li sta ste uradili, pitam, zar jesam nesto, kaze, okrenite se, vidite li onaj semafor,... sve mi je bilo jasno
Noge mi se odsjekle, kako da ne vidim semafor, sta je moglo biti... ma haos mi u glavi, samar bih sebi udarila.
Kaze, kazna 140 KM, oduzimanje vozacke mjesec, 2 boda. Rekoh, sve jasno, kriva sam.
Idite tamo do kolege da potpisete nalog.
Odem do tog kolege, on se raspricao, shvatili smo da niste ni primjetili, niste vi bahat vozac, zensko ste, da je neki muskarac ne bismo mi ni rijeci progovorili, evo ne znam kako da na drugi nacin rijesimo ovu situaciju. Pitam, a ima neka druga opcija, kaze, pa eto, sta mislite ima li... Upale mi se lampice, skontam da kod njih nema kamera na semaforima...dakle, pare!
Stavim u saobracajnu pare, rekoh, mozda ova opcija?
Pazite slijedeci put, dovidjenja...![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 30986 times
- Been thanked: 35462 times
Išla guglat da ne pitam bezveze
Ok
Negdje još se niko ne veže kad vozi
A bome žmigavce su mit
Iden s teme, nie mi draga
Ok