Ne bih se slozio.Ista stvar, samo drugaciji pristup i metode ali srz ista.mishic wrote: 02 May 2026, 15:42 Amerika do drugog Trumpovog mandata i Amerika poslije toga dvije su neuporedive Amerike.
Ono što može jedna budala da pokvari stotine pametnih ne mogu popraviti.
AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 406 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Vidis Kako je ovo fina gospodja pomaze narodu PO Africi da ih izlijeci od Voodoo , sto bi SE reklo kod Nas skida sihre.
- rocko
- Inventar foruma

Jedino sto je ovo bilo u Novembru 2024 , bas SE nesto pitam ko je Ono bio Predsjednik USA tada? Ah sjetio Sam SE Cionsta Bajden
- rocko
- Inventar foruma

Jesu jes pitali su Kako da NE.Quds wrote: 03 May 2026, 02:16Sjećam, kao što se sjećam da je nagovor Trumpa Teksas počeo prvi da to radi, pa je onda Kalifornija isto uradila. Ali, bar su pitali glasače, za razliku od Republikanaca. I sad, ode to do vraga. Pa tako, nije da smo ''mi'' tražili. Trump je.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9455 times
- Been thanked: 6128 times
Zato su je i uhapsili.
Danas bi bila svecani gost kod precjednika.
The Dark Side Of The Forum...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1002 times
- Been thanked: 1506 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10485 times
- Been thanked: 12357 times
Kubu će izgleda poklopiti. Iran im je zapeo u grlu i ne znaju šta će s njim.
Prema izvještajima Al Jazeere, veći dio Havane i ostatak zemlje imaju struju jedva dva do četiri sata dnevno, dok su pojedina područja u mraku i duže od 22 sata u komadu. Agencija Reuters navodi da su zbog ovakve teške situacije bijesni građani izašli na ulice glavnog grada. Pale smeće po cestama, blokiraju saobraćaj i masovno protestuju udarajući u šerpe i lonce, očajnički tražeći rješenje.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4173 times
- Been thanked: 1733 times
Prije 20-ak godina, nikada ni pomiilio ne bih da će doći ovakav vakat. Ratni zločini, genocidi, nam uživo svima prenose, i niko se više i ne trudi da nam proda neki bullshit, zašto rade se radi to što se radi. Ovo što se sada radi sa Kubom je zločin protiv čovječnosti. Ali, cijeli svijet šuti. Dabogda svima bilo, kao ovima nekolicini naroda, država, manjina, itd, koje drobi ovih par zlih režima.Krokodil Behko wrote: 15 May 2026, 08:51 Kubu će izgleda poklopiti. Iran im je zapeo u grlu i ne znaju šta će s njim.
Prema izvještajima Al Jazeere, veći dio Havane i ostatak zemlje imaju struju jedva dva do četiri sata dnevno, dok su pojedina područja u mraku i duže od 22 sata u komadu. Agencija Reuters navodi da su zbog ovakve teške situacije bijesni građani izašli na ulice glavnog grada. Pale smeće po cestama, blokiraju saobraćaj i masovno protestuju udarajući u šerpe i lonce, očajnički tražeći rješenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Quds wrote: 15 May 2026, 19:43Prije 20-ak godina, nikada ni pomiilio ne bih da će doći ovakav vakat. Ratni zločini, genocidi, nam uživo svima prenose, i niko se više i ne trudi da nam proda neki bullshit, zašto rade se radi to što se radi. Ovo što se sada radi sa Kubom je zločin protiv čovječnosti. Ali, cijeli svijet šuti. Dabogda svima bilo, kao ovima nekolicini naroda, država, manjina, itd, koje drobi ovih par zlih režima.Krokodil Behko wrote: 15 May 2026, 08:51 Kubu će izgleda poklopiti. Iran im je zapeo u grlu i ne znaju šta će s njim.
Što je najgore, neće ovo proći s Trumpovim odlaskom iz Bijele kuće.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14894 times
- Been thanked: 25557 times
Ovo je najludja zenlja na svijetu
Samo ovdje mozes uci da ti niko ne zatrazi pasos
Samo ovdje mozes uci da ti niko ne zatrazi pasos
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

I danas bi bila isto uhapsena. Eno ljudi masu palestinskim zastavama po ulicama I niko ih ne dira.
Bajden je samoproglazeni najveci cionista
- rocko
- Inventar foruma

Kuba je mjesecima bez struje , na Kubi je mrak poceo ranije nego sto je na Iran ispaljena prva raketa.Krokodil Behko wrote: 15 May 2026, 08:51 Kubu će izgleda poklopiti. Iran im je zapeo u grlu i ne znaju šta će s njim.
Kaze Kinez od sada kupuje Americku naftu iz Aljaske.
Sto se kaze dok nekom smrkne drugom osvane
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23764 times
- Been thanked: 21727 times
ovo su neki novi leveli... viče mi rođo iz Sacramenta koji je bio ovdje sad početkom maja ja kaže sjednem sa jaranom koji je veliki Trumpista ovako kao rocko.
Kaže vidi ovo i tako mu nešto pokaže, pa viče hvala Bogu pa imamo ovakvog predsjednika... i kaže tako štaš ti tu počnem se samo smijati
Biži Fudo iz te bare. Ovaj moj se vraća sljedeće godine za Bosnu ne može više da podnese budale
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A dje cu u kurac ovako ohrdan, da mi je kakve penzije ispario bih seMasamune wrote: 18 May 2026, 18:07![]()
ovo su neki novi leveli... viče mi rođo iz Sacramenta koji je bio ovdje sad početkom maja ja kaže sjednem sa jaranom koji je veliki Trumpista ovako kao rocko.
Kaže vidi ovo i tako mu nešto pokaže, pa viče hvala Bogu pa imamo ovakvog predsjednika... i kaže tako štaš ti tu počnem se samo smijati
Biži Fudo iz te bare. Ovaj moj se vraća sljedeće godine za Bosnu ne može više da podnese budale
Ma nista ja to vise i ne bendam, nek drobi nailovoj materi, nisam ja zdravlje na putu naso.
Velki je! Jest najveci. Great smo! Jeste, nikad niste bili vaki, sam uprite
Ma ko ih jebe
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Fuddo wrote: 18 May 2026, 18:16A dje cu u kurac ovako ohrdan, da mi je kakve penzije ispario bih seMasamune wrote: 18 May 2026, 18:07
![]()
Ma nista ja to vise i ne bendam, nek drobi nailovoj materi, nisam ja zdravlje na putu naso.
Velki je! Jest najveci. Great smo! Jeste, nikad niste bili vaki, sam uprite![]()
Ma ko ih jebe

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Najezio sam serocko wrote: 18 May 2026, 18:22Fuddo wrote: 18 May 2026, 18:16
A dje cu u kurac ovako ohrdan, da mi je kakve penzije ispario bih se
Velki je! Jest najveci. Great smo! Jeste, nikad niste bili vaki, sam uprite![]()
Ma ko ih jebe![]()
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

Vidis taj mu jaran pametan covjek,Masamune wrote: 18 May 2026, 18:07![]()
Kazes smijao SE nije imao muda da ista kaze, Vidi SE I rodjo je ckapi, bice da je genetika,
Kazes u Sacramento zivi, koja je to hala od carsije, a svaki Dan bar jedno ubistvo.
Ma vraca SE kurac zbog politike , otisao u "penziju" dobio 1200-1400 socijale , NEMA penziju, NEMA 401-k nemoze zivjeti od toga u USA. Mani ba tih supljih povratnickih tipa rahatland ( valja uvoziti filipince , nepalce da rade ko sto je vec u 'Rvackoj)
Last edited by rocko on 18 May 2026, 19:10, edited 3 times in total.