Nista ti ja to ne dominiram
Ako ti nesto znaci, mescini da su izjebali vise mene nego tebe u tim procesima dominiranja.
Moderators: Urednik foruma, VIP

Nista ti ja to ne dominiram

Profesorice, pratim tok novca.Calla wrote: 19 May 2026, 14:32Sjedi ,kec ko kuca .![]()
Sociologinja bosanska ,ona je najbitnija u ovoj prici ,
ne zabusavaj na casu .

Pa ocito se nisi potrudio ni da procitas tekst, jer se u istom na vise mjesta pominju i druge religije u istom kontekstu.amidza idriz wrote: 15 May 2026, 23:36 Pametnica.
Tako je u svim religijama.
Katolicki feminizam u dure isto kao i pravoslavni.NIJEMCI PIŠU: Islamski feminizam duboko potresa Bosnu i Hercegovinu
p.s. taman ce od religije napraviti sprdnju ko je sve tumaci i interpretira.
p.p.s. nista protiv zena i feminizma.

Ni nalik.Nora Ibsenova wrote: 20 May 2026, 03:05Pa ocito se nisi potrudio ni da procitas tekst, jer se u istom na vise mjesta pominju i druge religije u istom kontekstu.amidza idriz wrote: 15 May 2026, 23:36 Pametnica.
Tako je u svim religijama.
Katolicki feminizam u dure isto kao i pravoslavni.
p.s. taman ce od religije napraviti sprdnju ko je sve tumaci i interpretira.
p.p.s. nista protiv zena i feminizma.
Pps nece te abolirat, jer je to isto "podrzavam zene, protiv nasilja sam" pa onda u iducem redu "eee nije bezveze Kuduz ubio bademu.

Nije u redu jer mi nemamo dzamije da podnesu ovo, u redu je ako je dzamija stvarno toliko velika, ako ima poseban ulaz i posebne sobe zenama, al kod nas na dzumama sami muskarci preplave dzamiju i do ceste se nagomilaju, klanjaju na kaldrmi. Gdje ce tu i stare i mlade zene, nije to za njih ni u kojem smislu da se vuku po asfaltu, kamenu i sl. I sta ce i neozenjeni i oni vjecno napaljeni slusat od hutbe kad se tu krenu redat djevojke, zenice, itdMutevelija wrote: 21 May 2026, 09:09 Screenshot_2026-05-21-08-55-10-403_com.facebook.katana.jpg
Sve je to uredu dok ne pređe u novotariju i pređu se određene granice , šta me briga nek rade šta hoće, svakako je dobro da se mažu oči kjafirima o "islamskom feminizmu"
Valjda Bošnjakinje ne odu u tačku pa počnu podržavati trans imame ili ženske imame ili ,LGBT brakove , mada ugledajući se na onu što je dobila prijavu što je rekla da treba izolirati LGBT osobe
Jedno je sigurno vodi se rat danas protiv muškarca heteroseksualaca u svijetu, daleko od toga da ja ulazim u ulogu žrtve , ali nakon GENOCIDA i ubijanja 8372 muškarca u Srebrenici, današnji muškarac heteroseksualac Bošnjak je anksiozan, stavljena mu je "luđačka košulja " zvana Dejtonski mirovni sporazum i pokušava se istrijebiti sa prostora BiH.
Ili da se seli ili da se prilagodi tom novom sistemu življenja, ili da radi u tom sistemu za crkavicu.
Ja imam drugačiji pogled od ostalih forumaša jer se nalazim u srednjovjekovnom gradu kraljeva i mentalitet mi je negdje u srednjem vijeku ali nova "Crkva " sa Zapada želi da promijeni tradiciju i društvo, ne zanimaju me Srbi i Hrvati ali i oni imaju sličan problem na Balkanu danas..
O ovome je Zukorlić rahmetli još govorio kako nam je ethos i moral jedan, nema bošnjački moral i hrvatski moral, moral je moral, i karakter čovjek može imati bio nevjernik ili vjernik.
Amerikanac napada na Islam podmuklo željeći ga reformirati u nekakav " bosanski islam" međutim nije bilo većih sekularnih Muslimana od onih koji su bacali cvijece na tenkove i opet su završili kao mete snajperima
I neka se ne zavaravaju oni koji su ateisti ili agnostici a pripadaju bošnjačkom ili bosanskom korpusu da će biti pošteđeni
Islam je naša "Crkva Bosanska" ideologija protiv ekspanzije Vatikana i Istočne Pravoslavne crkve
Što se mene tiče (a kao da me neko pita) nek rade šta hoće ako me on feminizam , pa dobro je nek mažu oči kjafirima o "Islamskom feminizmu".

Ma normalno da neće niko ići , ali je uredu da kjafiri sa Zapada misle da je eto neki islamski feminizam prisutan u BiH.tuzlak1212 wrote: 21 May 2026, 09:17Nije u redu jer mi nemamo dzamije da podnesu ovo, u redu je ako je dzamija stvarno toliko velika, ako ima poseban ulaz i posebne sobe zenama, al kod nas na dzumama sami muskarci preplave dzamiju i do ceste se nagomilaju, klanjaju na kaldrmi. Gdje ce tu i stare i mlade zene, nije to za njih ni u kojem smislu da se vuku po asfaltu, kamenu i sl. I sta ce i neozenjeni i oni vjecno napaljeni slusat od hutbe kad se tu krenu redat djevojke, zenice, itdMutevelija wrote: 21 May 2026, 09:09 Screenshot_2026-05-21-08-55-10-403_com.facebook.katana.jpg
Sve je to uredu dok ne pređe u novotariju i pređu se određene granice , šta me briga nek rade šta hoće, svakako je dobro da se mažu oči kjafirima o "islamskom feminizmu"
Valjda Bošnjakinje ne odu u tačku pa počnu podržavati trans imame ili ženske imame ili ,LGBT brakove , mada ugledajući se na onu što je dobila prijavu što je rekla da treba izolirati LGBT osobe
Jedno je sigurno vodi se rat danas protiv muškarca heteroseksualaca u svijetu, daleko od toga da ja ulazim u ulogu žrtve , ali nakon GENOCIDA i ubijanja 8372 muškarca u Srebrenici, današnji muškarac heteroseksualac Bošnjak je anksiozan, stavljena mu je "luđačka košulja " zvana Dejtonski mirovni sporazum i pokušava se istrijebiti sa prostora BiH.
Ili da se seli ili da se prilagodi tom novom sistemu življenja, ili da radi u tom sistemu za crkavicu.
Ja imam drugačiji pogled od ostalih forumaša jer se nalazim u srednjovjekovnom gradu kraljeva i mentalitet mi je negdje u srednjem vijeku ali nova "Crkva " sa Zapada želi da promijeni tradiciju i društvo, ne zanimaju me Srbi i Hrvati ali i oni imaju sličan problem na Balkanu danas..
O ovome je Zukorlić rahmetli još govorio kako nam je ethos i moral jedan, nema bošnjački moral i hrvatski moral, moral je moral, i karakter čovjek može imati bio nevjernik ili vjernik.
Amerikanac napada na Islam podmuklo željeći ga reformirati u nekakav " bosanski islam" međutim nije bilo većih sekularnih Muslimana od onih koji su bacali cvijece na tenkove i opet su završili kao mete snajperima
I neka se ne zavaravaju oni koji su ateisti ili agnostici a pripadaju bošnjačkom ili bosanskom korpusu da će biti pošteđeni
Islam je naša "Crkva Bosanska" ideologija protiv ekspanzije Vatikana i Istočne Pravoslavne crkve
Što se mene tiče (a kao da me neko pita) nek rade šta hoće ako me on feminizam , pa dobro je nek mažu oči kjafirima o "Islamskom feminizmu".

tuzlak1212 wrote: 21 May 2026, 09:17
Nije u redu jer mi nemamo dzamije da podnesu ovo, u redu je ako je dzamija stvarno toliko velika, ako ima poseban ulaz i posebne sobe zenama

Ne mora se o tome razmisljat ako nema drugih uslova, kod nas su mnoge dzamije previse male da ne treba o ovome ni pricatKrokodil Behko wrote: 21 May 2026, 10:13tuzlak1212 wrote: 21 May 2026, 09:17
Nije u redu jer mi nemamo dzamije da podnesu ovo, u redu je ako je dzamija stvarno toliko velika, ako ima poseban ulaz i posebne sobe zenama
A što mora biti poseban ulaz?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest