Ja sad sve što kupim, ako razgorače oči,
pitam žele li da kupujem cigarete ...
Edit: Danas dužim tri radna mjesta ...
Moderator: VIP

Pa ja računam...sigurno mi s obzirom na ove cijene tu ode 150€ i više mjesečno......to je 1800-2000€ godišnjeChloe wrote:Ima i toga.
Ja sad sve što kupim, ako razgorače oči,
pitam žele li da kupujem cigarete ...![]()

sad si šire ruke u shoppingu jelChloe wrote:Mene su pare i natjerale da razmislim šta radim.

Hannibal Lecter wrote:hoces li se vratit brtinasab wrote:odoh.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja Bibi nikad nisam rekao da mislim kako laže.srculence7 wrote:A kažeš da te ne mogu provalitiBiba wrote:Đe je rockifeller da kaze kako ja lazem i da luđu pricu nije cuo...sunac mu "lopovski" zahebantski![]()
Daj ljudi, šala je u pitanju i meni je Biba omiljeni lik ovdeRockefeller wrote:Ja Bibi nikad nisam rekao da mislim kako laže.srculence7 wrote:A kažeš da te ne mogu provalitiBiba wrote:Đe je rockifeller da kaze kako ja lazem i da luđu pricu nije cuo...sunac mu "lopovski" zahebantski![]()
Biba je moja legenda, pričom gora i od mene na prvom spoju al' opet niko na forumu me ne nasmije kao ona i njene fix ideje.
Rockefeller wrote:Ja Bibi nikad nisam rekao da mislim kako laže.srculence7 wrote:A kažeš da te ne mogu provalitiBiba wrote:Đe je rockifeller da kaze kako ja lazem i da luđu pricu nije cuo...sunac mu "lopovski" zahebantski![]()
Biba je moja legenda, pričom gora i od mene na prvom spoju al' opet niko na forumu me ne nasmije kao ona i njene fix ideje.
Hello i ja bih se danas zadržala u "senci"SPINERKA wrote:Nekome pao mrak.

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests