NETFLIX
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10535 times
- Been thanked: 12401 times
- Status: Online
Re: NETFLIX
Imate klasik sa sedam oskara, Paul Newman i Robert Redford The sting (Žaoka)
Gledanje obavezno.
Gledanje obavezno.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Glumi Charlize.
Ono možete gledati, ako nemate baš ništa drugo
https://www.imdb.com/video/vi942787353/ ... v_pr_ov_vi
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32880 times
- Been thanked: 30756 times
- Status: Offline
OdgledalaKrokodil Behko wrote: 25 Apr 2026, 10:27 Glumi Charlize.
Nije lose
Pogotovo zbog nje
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29796 times
- Been thanked: 34106 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Person of Interest.
Pet sezona je tu. ko voli akciju ovo će ga zabaviti mjesec dana
Pet sezona je tu. ko voli akciju ovo će ga zabaviti mjesec dana
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 3063 times
- Been thanked: 2657 times
Ja Sam sinoc krenula gledati neku morbidnu seriju
The Handmaids's Tale .
Serija bazira na romanu od Margaret Atwood
Nisam sigurna da cu je moci odgledat do kraja.
U seriji gdje nakon nuklearne katastrofe u USA vecina ljudi postaje sterilna i ne mogu imati djecu neka krscanska sekta preuzima vlast nad mladim zenama i regrutuje ih i pretvara u sexualne Sklavinnen za radanje djece komandirima krscanske Sekte
Grrrrrrr vec Sam se naoruzala i skripim zubima ..
The Handmaids's Tale .
U seriji gdje nakon nuklearne katastrofe u USA vecina ljudi postaje sterilna i ne mogu imati djecu neka krscanska sekta preuzima vlast nad mladim zenama i regrutuje ih i pretvara u sexualne Sklavinnen za radanje djece komandirima krscanske Sekte
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Calla wrote: 13 May 2026, 15:33 Ja Sam sinoc krenula gledati neku morbidnu seriju
The Handmaids's Tale .
Ozark, Breaking bad, Better call saul, Peaky blinders, to bi ti bile jake krimi serije.
Ako treba malo historije: Vikings, vikings valhala, American primeval, Godless, Vis a vis
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

INFLUENSERICA UBILA DVOJICU DJEČAKA, A SADA U ZATVORU RONI SUZE: "Hrana je grozna, fali mi moj iPad"

Influenserica Mackenzie Shirilla našla se u fokusu javnosti nakon što je na Netflixu izašao dokumentarac "The Crash" u kojem se radnja vrti oko dvostrukog ubistva koje je počinila, a zbog kojeg je osuđena na dvije istodobne kazne od 15 godina do doživotnog zatvora.
Shirilla je završila iza rešetaka nakon što se namjerno zabila automobilom u zid od cigle, usmrtivši svog dečka Dominica Russa i prijatelja Daviona Flanagana 2023. godine. Mackenzie je već neko vrijeme iza rešetaka, a sudeći prema izvješćima stranih medija, ne sviđa joj se stil života u zatvoru.
Kako prenosi New York Post, Shirilla se žalila svojoj majci jer joj nedostaje iPad, a izrazila je i nezadovoljstvo kvalitetom zatvorske hrane. "Zaista želim svoj iPad", rekla je ona putem poziva iz zatvora okruga Cuyahoga u Clevelandu u Ohiju. Požalila se da noću ne može spavati i cvilila je za tabletom kojemu nije znala kako pristupiti.
"Možeš li nazvati i pitati? Molim te. Molim te", preklinjala je prije nego što joj je rečeno da će zatvorski službenici to smatrati kao "poseban zahtjev". "Dobit ćeš ga kad ga dobiješ", rekla je majka Natalie, na što je Mackenzie odgovorila: "Zašto, dovraga?"
U drugom pozivu požalila se na hranu koja joj je bila poslužena te rekla da je počela plaćati hranu svojim novcem.
Shirilla je vrijeme povezivanja s majkom iskoristila kako bi saznala, piše strani medij, da je počela stvarati kult nakon što je priča o sudaru završila na vijestima. "Kenzie, na ‘Today Showu‘ je", rekla joj je njena majka, a Shirilla je bila šokirana. Osim toga, bila je razočarana zbog toga što njena priča nije bila emitirana na televiziji, već ju je NBC-jev program preuzeo kao online priču.
U jednom od poziva Shirilla je snimljena kako fantazira o iskorištavanju ubistava kako bi pokrenula karijeru u Hollywoodu.
Shirilla je u julu 2022. godine snimljena kako namjerno ubrzava sa svojom Toyotom Camry do 160 km/h prije nego što je preskočila rubnik i uletjela u skladište u Strongsvilleu. Russo, koji je bio na suvozačevu mjestu, i Flanagan, koji je bio straga, proglašeni su mrtvima na mjestu. Shirilla je pronađena bez svijesti.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 8843 times
- Been thanked: 7914 times
I pokusavala da slaze da je bila nesreca, dok nisi uz pomoc crne kutije kretanja automobila vidjeli, da su decki ocigledno pokusavali da joj otmu volan, ali na zalost nisu uspjeli.
Psihopata koja sad uziva u medijskoj paznji ocigledno. Cuj, iPad. Zatvoriti u celiju sa miniaturnim prozorom, na podu da spava. Da radi po citav dan i da dobije hrane i vode toliko, da prezivi do sljedeceg dana. Cudoviste.
A ne pravi serijal i davati joj jos vise paznje jer je to tacno to, sto ona zeli.
Psihopata koja sad uziva u medijskoj paznji ocigledno. Cuj, iPad. Zatvoriti u celiju sa miniaturnim prozorom, na podu da spava. Da radi po citav dan i da dobije hrane i vode toliko, da prezivi do sljedeceg dana. Cudoviste.
A ne pravi serijal i davati joj jos vise paznje jer je to tacno to, sto ona zeli.
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28226 times
- Been thanked: 29147 times
The Boroughs .
Vrijedi potrositi vrijeme..nako ,atmosfera i sve..meni bas leglo.
Vrijedi potrositi vrijeme..nako ,atmosfera i sve..meni bas leglo.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pustili su sezone "Law & order - special victim unit"
Onako. Bolji su od prosjeka
- Morgen
- Zvezda foruma

NaaajjaciKrokodil Behko wrote: 01 Jun 2026, 22:03 Pustili su sezone "Law & order - special victim unit"
- Morgen
- Zvezda foruma

Meni jedna od najboljih serija. Nije za svakog, dosta njih odustanu jer je preteška. Sada gledam the testaments, priča o ćerki (Hannah/Agnes) glavne junakinje JuneCalla wrote: 13 May 2026, 15:33 Ja Sam sinoc krenula gledati neku morbidnu seriju
The Handmaids's Tale .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29796 times
- Been thanked: 34106 times
The Four Seasons
Super, dugo san odlagala, jer mi je Carell iritantan, a Domingo peder i u real lajFu
Super, dugo san odlagala, jer mi je Carell iritantan, a Domingo peder i u real lajFu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Caveat emptor
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

JENNIFER LOPEZ OTVORILA DUŠU: Otkrila kako je nakon teškog prekida pronašla put do sreće

Jennifer Lopez kaže da se trenutno nalazi u svom "sretnom razdoblju". Poznata pjevačica, glumica i producentica otvoreno je govorila o radu na sebi u novom intervjuu kojim promovira predstojeću Netflixovu romantičnu komediju "Office Romance".
U razgovoru s Tefi Pessoom za magazin The Cut, Lopez je podijelila iskustva iz svog privatnog života i put ličnog razvoja.
- Radim na sebi već dugo vremena. Moja djeca imaju 18 godina i uskoro odlaze na fakultet, a intenzivnu terapiju i rad na sebi započela sam kada su se rodili - rekla je Lopez.
Na pitanje da li bi "mala Jennifer" vjerovala gdje se danas nalazi, odgovorila je potvrdno.
- Mislim da bi vjerovala. Mislim i da sam se jedno vrijeme udaljila od nje, a sada joj se ponovo vraćam. Zato ovo nazivam svojim sretnim razdobljem - kazala je.
Lopez je potom otkrila da je prije dvije godine, tokom jednog teškog životnog perioda, shvatila koliko se udaljila od sebe.
- Sjećam se da sam sjedila na balkonu sa svoje tri najbolje prijateljice. Upravo sam prolazila kroz veoma težak period u životu i bolan prekid veze. Tada sam shvatila da sam zaboravila onu malu djevojčicu u sebi - rekla je.
Vjeruje se da je tom prilikom govorila o razvodu od glumca Bena Afflecka 2024. godine. Njih dvoje vjenčali su se 2022. godine, više od dvije decenije nakon što su prvi put bili zajedno, zaručili se i prekinuli početkom 2000-ih.
Govoreći o procesu prihvatanja sebe, Lopez je istaknula da je morala obnoviti odnos sa sobom.
- Morala sam toj djevojčici reći: "Volim te, zaista te volim. Volim te zbog svega kroz šta smo zajedno prošle i zato što smo još uvijek ovdje." To je bilo kao ponovno povezivanje sa samom sobom. Sada provodimo vrijeme zajedno, ponovo smo jedno. Plešemo kroz život i uživamo - rekla je.
Tokom intervjua Lopez je blistala u elegantnoj couture haljini cvjetnog dizajna. Kreaciju bez naramenica, s dubokim dekolteom i lepršavom suknjom upotpunila je slojevitim dijamantnim nakitom i torbicom u nijansi ružičastog zlata. Kosu je podigla u sofisticiranu punđu, dok je prepoznatljiv glamurozni make-up zaokružio njen izgled.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10079 times
- Been thanked: 10360 times
Užas. tačno ću se odjaviti sa Netflixa
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

JENNIFER LOPEZ ODUŠEVILA NOVIM FILMOM: Scena na plaži zapalila društvene mreže, pogledajte i zašto (VIDEO)
Jennifer Lopez ponovo je pokazala zašto je već decenijama jedna od najvećih svjetskih zvijezda. Nakon premijere romantične komedije "Office Romance" na Netflixu, društvene mreže preplavili su kadrovi praćeni komentarima gledatelja, koji ne prestaju komentirati izgled slavne pjevačice i glumice u jednoj od najzapaženijih scena filma.
U filmu, naime, 56-godišnja Lopez glumi uspješnu direktoricu Jackie Cruz koja ulazi u zabranjenu romansu s novim advokatom kompanije Danielom Blanchflowerom, kojega glumi Brett Goldstein.
Tokom snimljene scene glumica se zabavlja na plaži sa svojim filmskim partnerom, smije se i šali pred kamerama, a u jednom trenutku gotovo je doživjela i modni gaf dok je namještala vezice bikinija. Ipak, upravo su njezina energija i samopouzdanje bili ono što je najviše impresioniralo publiku.
Komentari su preplavili društvene mreže:
"Izgleda apsolutno nevjerovatno", "Biti u pedesetima i izgledati ovako", "Ne mogu vjerovati da ova žena ima 57 godina", "Prekrasna je", "Ajmo, Jennifer!", "Jennifer je pojam tijela", "Vrijeme je ljubi i ne ostavlja tragove"..., pišu fanovi.
Dok dio publike smatra da "Office Romance" vraća šarm romantičnih komedija iz 90-ih godina, drugi kritiziraju produkciju zbog pretjeranog oslanjanja na zavodljive scene.
Jennifer Lopez nedvojbeno je pridonijela silnoj popularizaciji filma, tako da nema dvojbe da će biti visokoplasiran na streamingu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10079 times
- Been thanked: 10360 times
Bio bi i ti isti da ne izlaziš iz teretane i od.kozmetičara