KakoGod wrote: 31 May 2026, 22:33
Remzudin wrote: 29 May 2026, 17:39
To za mene izgleda nekako kao da je neko AI programirao tako,da postavi jedan optimalno specifican post ovde !!?
Maja,Triconi i ostali su pali u klopku,ali ja sam jedna para-sensitivna osoba i imam jednu posebnu Antenu za neke stvari sta se tice ljudske emocije remote viewing.
Ali kod tebe ne osjecam nista !?! ti nisi realna.
Maja,....izbaci je
Ne znam da li ću uspjeti da ti odgovorim jer još nisam naučila kako ovo funkcioniše, ali postaviću ti jedno pitanje i reći jednu stvar. Pitanje je: jesi li ti neka vidovita Džemila? A želim da ti kažem da nisi baš normalna. Izvini ako sam te uvrijedila, ali ovo su činjenice.
Ok,jedna stvar je rijesena - ti nisi jedna artificialna Inteligencija ali si je sigurno koristila.
Drugo: boli me bas ona stvar sta ti mislis o meni.
Ota rijec "normalan" je jedna - zavisi kako se definira interpretacija.
Trece: ja nisam vidovit,nego jedan Sihirbaz koji se bavi elementarnim silama kosmosa.Neki kazu za to crna magija - a moderna generacija kaze za to Sensitivno parakineticna osoba.
Ja sam ponosan u tome sta radim i sve sta radim,to ja radim sa........Hingabe und Leidenschaft.
Moje radove ne baziraju na teoriji,nego su reaktivne rezultate iz aktualnog realnog zivota.
Zato sto si nova ovde i nista neznas,halalim ti prastanje.
U buduce pazi kako se ponasas i nedozvoljavam diskreditiranje ( ruganje ),jer ja sam ti onaj koji ti moze
ostvarati srecu ili da ostanes za uvek sama.