Treba pričati sa normalnim ljudima kad god je moguće.
Dobri ljudi
Moderator: Krokodil Behko
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Gradonačelnik Šapca zabranio promociju Šešeljeve knjige u kojoj negira genocid u Srebrenici
Naravno da ima realnih ljudi. Odmah mu uručiti neku državnu pocast.
. . . . . . . . .
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2931 times
- Been thanked: 9303 times
Re: Gradonačelnik Šapca zabranio promociju Šešeljeve knjige u kojoj negira genocid u Srebrenici
Imam druga iz Sapca. Za njega je granica izmedju bosne i Srbije na drini. Covjek apsolutno nije upucen u politicka desavanja. Jedne prilike mu pokazem kartu bosne Sa jasno oznacenim entitetima. Kaze "pa bog te jebo oni zauzeli pola drzave. Ja mislio prave sranja samo u jednom ili dva grada. Neka vam je bog na pomoci. To je sve bolesno"
Ima ih normalnih. Tek se nako naziru
Ima ih normalnih. Tek se nako naziru
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3975 times
- Been thanked: 2996 times
Re: Dobri ljudi
ovaj je bio zaista plemenit covjek
vjecni mu pokoj
http://patriote-bosne.com/vijesti/dobri ... uB6ocMZ4qA
vjecni mu pokoj
http://patriote-bosne.com/vijesti/dobri ... uB6ocMZ4qA
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8898 times
- Been thanked: 21087 times
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 9854 times
instruktor sto mi je dao vozacku iako sam trebao pasti i pozdravio me rijecima "dobro se cuvaj".
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6131 times
- Been thanked: 6721 times
Kad je jednom lokalni alkoholicar zagalamio na paukovce da mi ne dizu auto, govoreci kako sam samo uletio nesto u bingo. Na kraju se ispostavilo da je aksamlucio s mojim adzom rahmetli 
Samo sabura
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28826 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41974 times
- Been thanked: 28826 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 30851 times
- Been thanked: 35289 times
Re: Malo dobrih ljudi
Instead of saying "fuck off"
ask
"How can i help you to fuck off?"
Always be kind!
ask
"How can i help you to fuck off?"
Always be kind!
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 1050 times
greeneyes wrote: 25 Mar 2023, 22:17 Kad je jednom lokalni alkoholicar zagalamio na paukovce da mi ne dizu auto, govoreci kako sam samo uletio nesto u bingo. Na kraju se ispostavilo da je aksamlucio s mojim adzom rahmetli![]()
Evo, mladi gospodin je jedan od takvih
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 1050 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25000 times
- Been thanked: 22977 times
Tačno sam počeo bježati od zavidnih, ljubomornih i sujetnih ljudi. Gdje god ne primijetim naprijed navedeno tim ljudima dajem šansu, pa se iz toga može roditi nešto baš dobro.
A i zlopamtila mi idu na onu stvar pa i njih sve više škartiram iz života. Nisu vrijedni moje energije.
Za one čisto zlobne ljude da ne govorim... to otresam po kratkom postupku. Goni ih šta će mi u životu.
A i zlopamtila mi idu na onu stvar pa i njih sve više škartiram iz života. Nisu vrijedni moje energije.
Za one čisto zlobne ljude da ne govorim... to otresam po kratkom postupku. Goni ih šta će mi u životu.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 3066 times
- Been thanked: 25529 times
Ko god ti je teretli sa bilo cim zaobilazis u sirokom luku 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- HAVANA
- Penzioner

Dolazis u godine za toga.Normala.Da ti ne kazem staris...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- HAVANA
- Penzioner

- ironman
- sirius

- Has thanked: 29924 times
- Been thanked: 31453 times
- Status: Online
nisam nikad imao zivce za te vrste nesorti..zivot je ybn igra za vecinu nas i onda te ponekad stavi u poziciju da neke stvari istrpis jer u suprotnom gubis puno...licno pricam za par godina koje sam odradio kao prevodioc..kostalo me zivaca a bio sam mlad,za danasnje standarde premlad,ako je sta dobra iz tog izaslo,to me forimiralo i to mi onda dalo priliku u zivotu..
Danas ,zapravo vec neki niz godina mnogi pa i oni koji su mi blizu znaju reci da sam "pobudalio"..ne jer radim ludosti ili neke sumanute stvari nego pokusavam sacuvat sebe,sto od otrova raznih sto od poslova i poslica koji mi crpe zivotnu energiju ako se razumijemo..
A na temu.
Jednom davno ..u to vrijeme gore,kad sam prevodioc bio..rijesio kupit kola ili da ma Maje ne opali stocem
auto..petak popodne i banka ne radi do ponedjeljka..a bio sam mlad i kontam ako ne kupim ovo sad to ce neko preko vikenda uzet..i neko ko mi nije nikakv rod osim sto mi je bio jedini pravi prijatelj i jedan od par muskih u ovom zivotu sto me naucio i poakazao mi sta i kako..samo se nakon pola sata pojavio s lovom . Bez rijeci.
Kupio sam ja ta kola..ybomajku ko da sma Himalaju bio osvojio..
U ponedjeljak odem u banku podignem i vratim mu..ja to zaboravit nikad necu..ni njega.Odnijela mi ga bolest..imao godina ko ja danas..
Ne mrzim ja ljude..nisam namcor ni ta vrsta koja mrzi sve oko sebe..samo odivijek cijenim onu smirenost koja dolazi samo sa rijetkima,,onu tisinu u kojoj mozes disat bez rijeci a znas sve..pa zato onda volim coskove i mjesta gdje nema puno ljudi..jer ta tisina je strasno teska za pronac.
Danas ,zapravo vec neki niz godina mnogi pa i oni koji su mi blizu znaju reci da sam "pobudalio"..ne jer radim ludosti ili neke sumanute stvari nego pokusavam sacuvat sebe,sto od otrova raznih sto od poslova i poslica koji mi crpe zivotnu energiju ako se razumijemo..
A na temu.
Jednom davno ..u to vrijeme gore,kad sam prevodioc bio..rijesio kupit kola ili da ma Maje ne opali stocem
U ponedjeljak odem u banku podignem i vratim mu..ja to zaboravit nikad necu..ni njega.Odnijela mi ga bolest..imao godina ko ja danas..
Ne mrzim ja ljude..nisam namcor ni ta vrsta koja mrzi sve oko sebe..samo odivijek cijenim onu smirenost koja dolazi samo sa rijetkima,,onu tisinu u kojoj mozes disat bez rijeci a znas sve..pa zato onda volim coskove i mjesta gdje nema puno ljudi..jer ta tisina je strasno teska za pronac.
dream of spring...
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 33978 times
- Been thanked: 32001 times
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Pretpostavljam da ljudi misle da si nezadovoljan sto si takav i sto tako zivis, pa se jos i sazaljevaju.ironman wrote: 05 Jun 2026, 07:37 nisam nikad imao zivce za te vrste nesorti..zivot je ybn igra za vecinu nas i onda te ponekad stavi u poziciju da neke stvari istrpis jer u suprotnom gubis puno...licno pricam za par godina koje sam odradio kao prevodioc..kostalo me zivaca a bio sam mlad,za danasnje standarde premlad,ako je sta dobra iz tog izaslo,to me forimiralo i to mi onda dalo priliku u zivotu..
A na temu.
Jednom davno ..u to vrijeme gore,kad sam prevodioc bio..rijesio kupit kola ili da ma Maje ne opali stocemauto..petak popodne i banka ne radi do ponedjeljka..a bio sam mlad i kontam ako ne kupim ovo sad to ce neko preko vikenda uzet..i neko ko mi nije nikakv rod osim sto mi je bio jedini pravi prijatelj i jedan od par muskih u ovom zivotu sto me naucio i poakazao mi sta i kako..samo se nakon pola sata pojavio s lovom . Bez rijeci.
Zapravo ljudi nisu svjesni da si tako sretan i da jednostavno mnogo vise cijenis tisinu u svijetu koji je pun buke.
Budem i ja takav povremeno. Nekad bih najradije da zivim na planini sa zenom i djecom izolovan od svih i da je sljedeca kuca udaljena tek par kilometara.