Rent a car u Sarajevu

Bosanci i Hercegovci širom svijeta

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Post Reply
Aress
Na probnom
Na probnom
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Rent a car u Sarajevu

Post by Aress » 05 Jun 2026, 18:22

Pozdrav, trebala bih doci u Sarajevo tijekom Jula te mi treba auto. Sada najpogodnije bi mi bilo kada bi mogla iznajmiti vozilo ba aerodromu ali ne znam u vezi cijena posebno jer vjerovatno tada je turisticka sezona pa je sigurno skupo.

Nasla sam na internetu par renta car a , te malo istrazivala. Imaju velike oscilacije u cijenama te isto sam procitala da neke kompanije naplacuju fiktivne stete kako bi uzele depozit. Osim velikih kompanija tipa carwizz , europcar itd. Nasla sam par manjih te ne znam da li iko ima iskustva ili vise informacija.

Ako imate vise info o drugim firmama dje ne moram da se plasim da ce me opljackat za cijenu ili polog bila bi zahvalna da napisete. Hvalaa :)
Last edited by Aress on 06 Jun 2026, 08:24, edited 1 time in total.

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1927 times
Been thanked: 1639 times

Re: Rent a car u Sarajevu

Post by Tokmak » 05 Jun 2026, 19:17

Aress wrote: 05 Jun 2026, 18:22 Pozdrav, trebala bih doci u Sarajevo tijekom Jula te mi treba auto. Sada najpogodnije bi mi bilo kada bi mogla iznajmiti vozilo ba aerodromu ali ne znam u vezi cijena posebno jer vjerovatno tada je turisticka sezona pa je sigurno skupo.

Nasla sam na internetu par renta car a , te malo istrazivala. Imaju velike oscilacije u cijenama te isto sam procitala da neke kompanije naplacuju fiktivne stete kako bi uzele depozit. Osim velikih kompanija tipa carwizz , europcar itd. Nasla sam par manjih te ne znam da li iko ima iskustva ili vise informacija , preporuku sam dobila za https://ar-rent-a-car.com , cijene su im nekako srednje ali po preporuci mi je receno da su okej.

Ako imate vise info o drugim firmama dje ne moram da se plasim da ce me opljackat za cijenu ili polog bila bi zahvalna da napisete. Hvalaa :)
Jadna ti majka kad te Maja safata zbog subliminalne reklame za rent na kar... :jutarnja
Bolje ti je da se samobanišeš... :mah
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Aress
Na probnom
Na probnom
Been thanked: 1 time

Re: Rent a car u Sarajevu

Post by Aress » 06 Jun 2026, 08:23

Tokmak wrote: 05 Jun 2026, 19:17
Aress wrote: 05 Jun 2026, 18:22 Pozdrav, trebala bih doci u Sarajevo tijekom Jula te mi treba auto. Sada najpogodnije bi mi bilo kada bi mogla iznajmiti vozilo ba aerodromu ali ne znam u vezi cijena posebno jer vjerovatno tada je turisticka sezona pa je sigurno skupo.

Nasla sam na internetu par renta car a , te malo istrazivala. Imaju velike oscilacije u cijenama te isto sam procitala da neke kompanije naplacuju fiktivne stete kako bi uzele depozit. Osim velikih kompanija tipa carwizz , europcar itd. Nasla sam par manjih te ne znam da li iko ima iskustva ili vise informacija , preporuku sam dobila za https://ar-rent-a-car.com , cijene su im nekako srednje ali po preporuci mi je receno da su okej.

Jadna ti majka kad te Maja safata zbog subliminalne reklame za rent na kar... :jutarnja
Bolje ti je da se samobanišeš... :mah
Nije nikakva reklama nego sam postavila normalno pitanje evo izbrisati cu preporuku pa vi napisite svoje preporuke.

Post Reply

Return to “Dijaspora”