Mislim da ne...bar ne bi trebaleMutevelija wrote:Da li žene više takve koriste kad vide, što ne bi kad je budala.
Nikad nije u redu koristiti nekog samo zato sto mozes
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mislim da ne...bar ne bi trebaleMutevelija wrote:Da li žene više takve koriste kad vide, što ne bi kad je budala.

Naravno, nego samo zato što hoćešvila wrote:Mislim da ne...bar ne bi trebaleMutevelija wrote:Da li žene više takve koriste kad vide, što ne bi kad je budala.
A koji je gust u tome?Mohr wrote:Naravno, nego samo zato što hoćešvila wrote:Mislim da ne...bar ne bi trebaleMutevelija wrote:Da li žene više takve koriste kad vide, što ne bi kad je budala.

Pa dobro...ja kad se hocu izvuci od kazne u prometu...isto tako trepnem i nasmijem seMutevelija wrote:Čuj vilo koji je gušt, pa dobiješ šta hoćeš od budale samo što je potrebno da uradiš, da se malo slatko nasmiješ i kosu uviješ malo prstima zatreperiš očim.
NE mislim na tebe sad bukvalno.

Mutevelija wrote:Eto i onda kažu ja ne znam žene, uvijek koriste svoje oružije tijelo i šarm, kad je to dvoje u kombinaciji samo im se celibatlije mogu oduprijeti i žešći muzaferi.

Alien wrote:Žene vole pažnju, a na muškarcu je da im tu pažnju i pokaže.
Pažnja ne sme biti iz koristoljublja, zauzvat se ne sme ništa očekivati.
Time jednostavno pokazujete ženi da je cenite, poštujete i uvažavate.

Hannibal Lecter wrote:Ja pustim zene da udju prije mene u tramvaj i da sjednu i mislim da je to od mene dosta
Ma ja sam veca papuca od onog mutinog sa slike hahahaSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Ja pustim zene da udju prije mene u tramvaj i da sjednu i mislim da je to od mene dosta![]()
Meni je to dovoljno.
Nista vise. Ne volim 'pretjeranu' paznju.
Kavaljer nije papucar,vec kulturno obrazovan Insan!Hannibal Lecter wrote:Ma ja sam veca papuca od onog mutinog sa slike hahahaSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Ja pustim zene da udju prije mene u tramvaj i da sjednu i mislim da je to od mene dosta![]()
Meni je to dovoljno.
Nista vise. Ne volim 'pretjeranu' paznju.

Krokodil Behko wrote:Alien wrote:Žene vole pažnju, a na muškarcu je da im tu pažnju i pokaže.
Pažnja ne sme biti iz koristoljublja, zauzvat se ne sme ništa očekivati.
Time jednostavno pokazujete ženi da je cenite, poštujete i uvažavate.
Sve pet, nego, koliko to altruističko dokazivanje treba trajati, po tvom mišljenju?
Sreo sam i takve po kojima bi svaka od njih, trebala imati na raspolaganju, bar 10 kavaljera dnevno, da joj pomognu oko svega i tako dugo-dugo..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest