Navedi bar jednu scenu da vidim kako te nervira ..Maja wrote: 04 Jun 2023, 15:37 Pocela sam gledati Zlatni kavez. Allahu dragi kako me jedan dedo nervira. Sta je ovo ovako.
Turske TV sapunice
Moderator: Krokodil Behko
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 3063 times
- Been thanked: 2657 times
- Status: Offline
Re: Turske TV sapunice
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8780 times
- Been thanked: 20695 times
E cuj
Davno je to bilo, prestala sam pratiti ali predstavljao je glavu kuce i moralnu vertikalu a ovamo je bio obicni dvolicnjak, kukavica, prevarant, diktator i nasilnik, ponizavao sina, nepostovao nevjestu, odredjivao sudbinu svima u kuci, za svaku glupost vikao i maltretirao ukucane npr silio bi porodicu da se svaku vece okupi oko stola na veceri misleci da ih na taj nacin drzi ujedinjene a ustvari je 99 posto tih vecera bilo mucenje za sve pa jos ako bi se neko usudio da se ne pojavi, nastao bi haos.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 3063 times
- Been thanked: 2657 times
E taj bi i mene nanarvirao ,necu gledat 
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14889 times
- Been thanked: 10427 times
Gledam Karadayi - uh...Sinoc sam se isplakala 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25961 times
- Been thanked: 29188 times
Ni blizu sapunice al nema teme
A sad gleda Esrefa
aka Tony Montana
A sad gleda Esrefa
Acta non Verba
- Shadow
- Svemirka

Yeralti iliti podzemlje.
Dobri su ali bas. I ovaj joj coek, negativac
Malo me podsjeca na Klausa
Dobri su ali bas. I ovaj joj coek, negativac
Malo me podsjeca na Klausa
Acta non Verba
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10647 times
- Been thanked: 12532 times
- Status: Online
POVRATAK KOJI SE ČEKAO 15 GODINA: Sulejman i Hurem ponovo zajedno na velikom platnu

Fanovi turske serije "Sulejman Veličanstveni" napokon su dočekali trenutak o kojem se godinama pričalo. Nakon punih 15 godina od zajedničkog rada na kultnoj historijskoj drami koja je obilježila televizijsku eru, jedan od najpoznatijih televizijskih parova, Halit Ergenç i Meryem Uzerli, ponovno su se spojili u novom projektu, prenosi Tportal.hr.
Legendarni glumački dvojac, Meryem Uzerli i Halit Ergenç, s oduševljenjem su se ponovo udružili u novom filmu "Imroz’da Bahar" ("Proljeće na Imrozu"), a fotografije i snimci sa seta, kao i sa službenog fotografiranja za plakat filma, kruže društvenim mrežama. Fanovi širom svijeta, ali i Turske, u potpunom su transu jer je već iz prvih kadrova iza kulisa više nego očito da se poznata "hemija" između njih dvoje nije nimalo ugasila.
Stari tandem
Kako prenose turski mediji, "Proljeće na Imrozu" reditelja Özcana Alpera već sada slovi za jedan od najiščekivanijih naslova turske kinematografije. Riječ je o emotivnoj priči o sudbini i traženju "druge šanse" u životu, a radnja je smještena na najveći turski otok u Egejskom moru. Izvori s proba čitanja scenarija navode kako je atmosfera bila fantastična, a Halit Ergenç navodno nije skrivao koliko mu je lako i prirodno ponovo raditi sa svojom nekadašnjom partnericom.
Podsjetimo, njihov prethodni projekt, "Sulejman Veličanstveni", nisu završili u istom tandemu jer je Meryem Uzerli zbog sindroma sagorijevanja (burnouta) morala napustiti seriju, a ulogu Hurem tada je preuzela Vahide Perçin. Upravo zato ovaj filmski povratak nosi i veliku emocionalnu težinu, kako za glumce, tako i za milione obožavatelja koji su ih godinama priželjkivali ponovo vidjeti zajedno. Film bi trebao stići u kina u decembru, i to u više od 50 zemalja, a po svemu sudeći, stara magija između Sulejmana i Hurem jamči mu ogroman uspjeh na blagajnama.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8780 times
- Been thanked: 20695 times
Ali kad je zamijenila stara i gruba Vahide, to je bio najveci promasaj u svijetu televizije jbt...
- Shadow
- Svemirka