JooojDuminjo wrote: 20 May 2026, 00:07Ja sta nego je proslo njegovo. Dosadna i procitana igra koju cak i ekipe sredine tabele mogu zaustaviti bez obzira sto ovaj oma najjace igrace.tuzlak1212 wrote: 19 May 2026, 23:00
Sad si me motiviso da se podsjetim tabele pobjednika, on moze otic iz engleske samo zato sto je prekuco igricu jer ako napravi jos jednu ekipu slobodno prekrizi jos 4-5 sezona svima ostalim
Btw ovo je prvi put da je dvije sezone za redom bez titule otkako je u Engleskoj
2025/26 Arsenal
2024/25 Liverpool
2023/24 Manchester City
2022/23 Manchester City
2021/22 Manchester City
2020/21 Manchester City
2019/20 Liverpool
2018/19 Manchester City
2017/18 Manchester City
2016/17 Chelsea
Al vrijeme mu je da ode, ne sto je proslo njegovo vec sto ne treba nikome ovaj stres od EPL
A i tih godina u nazad, kako je United pao, konkurencija mu je bila gori od goreg.
Svi ovi igraci na terenu su majstori fudbala i znaju da igraju kako hoceš. On ih je ogranicio, od njih napravio figure na šahovskoj tabli i veceras su veci dio utakmice izgledali kao pogubljeni idioti protiv jbnog Brrnmuta.
Naprave ljudi dva tri brza dodavanja, jedan dva dupla pasa i komplet odbrana Šitija ispadne jer je od igraca napravio robote koji igraju kao da neko njima uoravlja na daljinski a ne igraju svojom glavom.
Gubi Šiti 0:1, pola sata do kraja, Brrnmut izadje malo visocije, sa tri igraca im naprave presing i ovi ne mogu 10 minuta da predju pola terena. Ko izgubljeni, iznenadilo ih.. od kud sad ovo da neko vodi protiv njih i jos pravi presing, oni bi trebali da se brane a mi da kruzimo oko 16.. sta sad? Belaj
Pratim i našu domacu ligu i jos neke kukuruz lige. Ne pamtim kada sam zadnji put gledao ekipu kao veceras da nema mozga ili bilo cega fudbalskog. Sve je šablonski, isplanirano, unaprijed procitano i eto trajalo je koliko je trajalo.
Nedo bog da se vrati![]()
Al razumijem sta ti pricas i odakle dolazis s tim, i ja sam tako dugo razmisljo do nedavno. Fudbal je inace dobra igra napunjena neskolovanim svijetom, zato dovodis trenera da takvi slucajno ne misle nikad ni o cemu
Sve je to prirodno da se desi, prirodno je da evoluira tenerski posao
Nije ni Fergi bio cudo osim sto je podigao ljestvicu od onih prije njeg, prije njeg ako bi nego robotizovao dupli pas to je svjetsko cudo, dosao Fergi i robotizovao high level od gola do gola. Sad ide na slj nivo, i sto se prije prestanes iscudjavat manje ce da boli
Al toliko toga u fudbalu je pred bankrotom da ce ti se haman zelje ostvarit, igrat ce se za raju, gajbu piva i popust u mesnici, zanemari taktiku