Mi zapravo odlicno funkcioniramo jer kazemo sve sto mislimo...i mirna Bosna...ipak je puno puta moja mama izgocorila da je moj brat nesposoban...i jako gadne naravi...a onda ja njega opet branim...et

Moderator: spacebound
Melek wrote:Razmazena djeca budu obicno arogantni kreteni i uzasno bezosjecajni roditelji dok oni koji su lose tretirani u djetinsvu budu mnogo bolji roditelji, to iz iskustva znam.
Ja iz iskustva znam da neki roditelji upravo prema svojoj djeci grijese onako kako su njihovi prema njima nekada...ne postoji pravilo...samo pojedinxi, a tesko je biti dobar roditelj...Pasaga wrote:Melek wrote:Razmazena djeca budu obicno arogantni kreteni i uzasno bezosjecajni roditelji dok oni koji su lose tretirani u djetinsvu budu mnogo bolji roditelji, to iz iskustva znam.![]()
...i kreteni u zivotu uopste,u ophodjenju prema okolini....
Suti dijete, zelen si ti jos....tek kad ti roditelji jako ostare onda ces saznati istinu..ebes znanstvenike..greeneyes wrote:Sram vas bilo!
Ma problem je sto se voli ono sto prodaje televizor i konzumira drogu.Hasan 88 wrote:ako jedno dijete dila i konzumira drogu i prodaje televizor iz kuce, a drugo dijete zavrsava 6. godinu medicine, kako nemati omiljeno dijete?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest