Sreca ti pa Amadeus..da je bio samo Rambo resio bi te beu icije pomociMorgen wrote: 25 Jun 2026, 12:41 Ja sanjala da je Rambo amadeus pokusao da me ubije. Ne znam kako, toga se ne secam, al secam se kako sam bezala kroz neke zgrade a stalno sam mu cula glas kako je vikao moje ime. Poslao neku curicu da pogleda u zbunu dal me ima tamo, mala me videla al mu je rekla da me nije videla
![]()
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29166 times
- Been thanked: 30376 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
dream of spring...
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 33421 times
- Been thanked: 31368 times
ironman wrote: 25 Jun 2026, 12:47Sreca ti pa Amadeus..da je bio samo Rambo resio bi te beu icije pomociMorgen wrote: 25 Jun 2026, 12:41 Ja sanjala da je Rambo amadeus pokusao da me ubije. Ne znam kako, toga se ne secam, al secam se kako sam bezala kroz neke zgrade a stalno sam mu cula glas kako je vikao moje ime. Poslao neku curicu da pogleda u zbunu dal me ima tamo, mala me videla al mu je rekla da me nije videla
![]()
![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8790 times
- Been thanked: 20807 times
Morgen wrote: 25 Jun 2026, 12:41 Ja sanjala da je Rambo amadeus pokusao da me ubije. Ne znam kako, toga se ne secam, al secam se kako sam bezala kroz neke zgrade a stalno sam mu cula glas kako je vikao moje ime. Poslao neku curicu da pogleda u zbunu dal me ima tamo, mala me videla al mu je rekla da me nije videla
![]()
Taman trazim imamo li temu o Rambu da nesto zakacim i sad ovo citam
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3353 times
- Been thanked: 1505 times
Vrlo cesto na osnovu sna znam u kom pravcu ce dan ici.
Sinoc sanjam ogromne pse ispred neke kuce kako se grizu. To posmatram sa neke udaljenosti.
Onaj manji je iz te kuce. Grizu se a ja ne mogu vjerovati da to rade ozbiljno ali kako god pogledam oba su krvava. Ovaj veci stavi cijelu glavu od ovoga u usta i steze ga.
Izlazi covjek iz te kuce i vice na onog velikog da pusti ovoga manjeg i tu se budim.
Kao prvo, to me se ne tice(sa daljine posmatram).
Drugo, psi u snu su prijatelji.
Trece, krv je dobro sanjati.
Ne mogu nikako da povezem sta se to danas desilo ili ce se desiti sa tim znacenjima.
Dopuna:
Slucajno sam upitao AI sta misli o ovome snu:
Veza između Klix foruma i vašeg sna Nepoznati psi sa daljine: To su anonimni forumaši (nepoznati psi). Vi sedite iza ekrana, čitate njihove rasprave i posmatrate ih sa bezbedne udaljenosti, baš kao u snu.
Igra ili stvarni sukob: Na forumima rasprave često počnu kao bezazlena razmena mišljenja, zadirkivanje ili šala (igra). Međutim, vrlo brzo eskaliraju u ozbiljne uvrede i brutalne svađe (stvarni sukob). Vaš san je slikovito opisao taj prelaz.
Krvavi psi: Krv u ovom kontekstu simbolizuje "toksičnost", žestinu reči i nivo agresije u komentarima. Iako je sukob virtuelan, količina negativne energije i "krvi" vas je podsvesno šokirala ili opteretila više nego što mislite.
Glavna poruka sna Vaš mozak je kroz san procesuirao negativnost kojoj ste bili izloženi dok ste čitali forum. San vam poručuje da zadržite tu distancu. Nemojte se uključivati u te rasprave niti emotivno proživljavati sukobe nepoznatih ljudi na internetu, jer vam to samo troši energiju...........
Bas dobar savjet.
Sinoc sanjam ogromne pse ispred neke kuce kako se grizu. To posmatram sa neke udaljenosti.
Onaj manji je iz te kuce. Grizu se a ja ne mogu vjerovati da to rade ozbiljno ali kako god pogledam oba su krvava. Ovaj veci stavi cijelu glavu od ovoga u usta i steze ga.
Izlazi covjek iz te kuce i vice na onog velikog da pusti ovoga manjeg i tu se budim.
Kao prvo, to me se ne tice(sa daljine posmatram).
Drugo, psi u snu su prijatelji.
Trece, krv je dobro sanjati.
Ne mogu nikako da povezem sta se to danas desilo ili ce se desiti sa tim znacenjima.
Dopuna:
Slucajno sam upitao AI sta misli o ovome snu:
Veza između Klix foruma i vašeg sna Nepoznati psi sa daljine: To su anonimni forumaši (nepoznati psi). Vi sedite iza ekrana, čitate njihove rasprave i posmatrate ih sa bezbedne udaljenosti, baš kao u snu.
Igra ili stvarni sukob: Na forumima rasprave često počnu kao bezazlena razmena mišljenja, zadirkivanje ili šala (igra). Međutim, vrlo brzo eskaliraju u ozbiljne uvrede i brutalne svađe (stvarni sukob). Vaš san je slikovito opisao taj prelaz.
Krvavi psi: Krv u ovom kontekstu simbolizuje "toksičnost", žestinu reči i nivo agresije u komentarima. Iako je sukob virtuelan, količina negativne energije i "krvi" vas je podsvesno šokirala ili opteretila više nego što mislite.
Glavna poruka sna Vaš mozak je kroz san procesuirao negativnost kojoj ste bili izloženi dok ste čitali forum. San vam poručuje da zadržite tu distancu. Nemojte se uključivati u te rasprave niti emotivno proživljavati sukobe nepoznatih ljudi na internetu, jer vam to samo troši energiju...........
Bas dobar savjet.
Last edited by amidza idriz on 26 Jun 2026, 00:23, edited 1 time in total.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- ironman
- sirius

Tesko je tu biti pametan...jer onda bi trebalo masovnu analizu napravit sta su sanjali u Venezueli noc prije ..
dream of spring...
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 26071 times
- Been thanked: 29340 times
Sanjala.sam pizarra, i kako ga tusim statistikama, analizama i time kakve su nam sanse da dobijemo Ameriku 
Acta non Verba
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24343 times
- Been thanked: 22331 times
- Status: Online
Sanjao sam da sam bio u liftu sa roditeljima i starijom kćerkom i da je lift ubrzao toliko snažno prema gore da je probio krov zgrade i da je izletio van, pa se srušio kao avion na nekoj livadi. Ništa nam nije bilo osim što smo se uplašili, a kćerka se nasmijala i vikala je hajmo opet 
Tad sam se probudio...
Tad sam se probudio...
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7882 times
- Been thanked: 9580 times
ako nesto volim slusati, to su brojevi vezani za fudbal.Shadow wrote: 26 Jun 2026, 09:04 Sanjala.sam pizarra, i kako ga tusim statistikama, analizama i time kakve su nam sanse da dobijemo Ameriku![]()
tako da nisi tusila
- ironman
- sirius

skroz slabo sanjam ali skroz..onesvijestim se i samo progledam kad zazvoni..al sinoc sanjam da prodajem biznis svoj(u snu je to firma koja uvozi tekstil)...i sanjam da prodajem nekoj ogavnoj svinji s njuskom u ljudskom obliku a svi smo nekad u zivotu sreli takve..
I u sobi samnom i mati moja(nidje veze sa zivotom al eto)..i sad on pruza papir od notara da potpisem i ja potpisujem a kako potpisujem osjecam hladno po ledjima ko neugoda naka..a on govori sad ce on to da izda njima dvjema...zapamtio sam njima dvjema a veze nemam o cemu prica..
to je sto se sjecam..nisam mogo ko normalan insan sanjat sta nego glupi poslovi i debeli biznismenovi..
I u sobi samnom i mati moja(nidje veze sa zivotom al eto)..i sad on pruza papir od notara da potpisem i ja potpisujem a kako potpisujem osjecam hladno po ledjima ko neugoda naka..a on govori sad ce on to da izda njima dvjema...zapamtio sam njima dvjema a veze nemam o cemu prica..
to je sto se sjecam..nisam mogo ko normalan insan sanjat sta nego glupi poslovi i debeli biznismenovi..
dream of spring...
- Shadow
- Svemirka

Pitala sam te i sta ti mislis. I kako Behko kae to je to, idemo kuci, a jedan momak sa posla mi prica Amerika nema veze sa fudbalom, i kako bi ih mogli dobit.
Acta non Verba
- Morgen
- Zvezda foruma

- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 1045 times
- ironman
- sirius

- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 7671 times
- Been thanked: 5657 times
- Shadow
- Svemirka

Da stojim na ljestvama i crtam nebo na plafonu. Kako crtam tako je plafon nestao, rasprsio se i bio je stvaran komad neba.
Acta non Verba
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7882 times
- Been thanked: 9580 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24343 times
- Been thanked: 22331 times
- Status: Online
Sanjao sam da su me oteli i da sam bio vezan za stolicu u nekoj šupi i da su me mučili.
Bome kad sam se probudio puls mi je bio baš povišen
Bome kad sam se probudio puls mi je bio baš povišen
- ironman
- sirius

- Morgen
- Zvezda foruma