Aha, a koje su tvoje reference, pa nalaziš za shodono, da sve to trebaš reći - na osnovu ničega i na osnovu NEučešća u diskusiji? Hvala ti za tu rečenicu, jer ista mnogo govori o tebi, a o meni ama baš ništa.Socrates wrote:Teško je sa tobom debatirati jer čak i debata ima pravila. I da, ovom prilikom moram na forumaša, tj. tebe, jer sam primjetio da pricas mnoge stvari oko kojih nemaš tri čiste, ali imaš tendenciju da dominiras.Krokodil Behko wrote:Ako se ne slažeš s mojim mišljenjem, a nisi siguran šta i kako napisati, posjeti naš pdf Debate i pročitaj par tema. Usput, izverziraj napad na stav, a ne na forumaša i povedi Mohra sa sobom.
Tvrdiš da naučna disciplina zvana Historija, uopšte nije nauka?Bilo kako bilo, cak i da uzmemo da je istorija nauka, veoma je upitno kako ti tu "nauku" upotrebljavas.
Ali, da bi ti znao zbog čega ova debata oko istorije kao nauke ne jenjava, moraš da razumiješ šta je nauka i kojim principima se nauka mora voditi.
Nema veze što je predaju likovi sa prof.dr. titulama, ima je po svim školama i fakultetima?
Joo, garant je to nešto kao astrologija zar ne? Mile tarot
Link!?
Idi po link da je to tako i ne vraćaj se bez njega.
Vala lažeš.Bez ljutnje, ali ovom svojom neozbiljnošću nerijetko trolujes. Pa zato mora o tebi, a ne o tvojim stavovima.
Zbog svega navedenog, dolazim do zaključka da moji stavovi tu nisu ni razmotreni, nego se iz nekih razloga odmah posvetilo mojoj malenkosti, koja ima običaj da "dominira"
De ti fino reci, šta te zapravo muči ?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)