Bla wrote:ja mislio tvoje jagode
Nemam toliko obradivog zemljista. Odnosno imam mnogo sume oko kuce (otud sve one sisarike na mojim slikama) i korijenje se rasirilo....plus hlad.
Bla wrote:ja mislio tvoje jagode

Ko ce mi to instalirat?Bla wrote:Zato kupi jednu vodovodnu cijev promjera kao čaša i sve to možeš imati bez zemljišta.

Neki dan si se hvalila kako ti obavljaš muške poslove u kući.navika wrote:Ko ce mi to instalirat?

@Bla.navika wrote:Ko ce mi to instalirat?Bla wrote:Zato kupi jednu vodovodnu cijev promjera kao čaša i sve to možeš imati bez zemljišta.

Da u kuci, al ne i vaniBla wrote:Neki dan si se hvalila kako ti obavljaš muške poslove u kući.navika wrote:Ko ce mi to instalirat?
Prava prilika da prosiris znanjenavika wrote:Da u kuci, al ne i vaniBla wrote:Neki dan si se hvalila kako ti obavljaš muške poslove u kući.navika wrote:Ko ce mi to instalirat?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jeste ..Chloe wrote:
Da ne propane trud ....
I ovo je hrana.

Nisam postavljala recept.Maja wrote:Ja sam sok pravila. Malo mi ima cudan smek. Cloe ovo izgleda ko pravi med. Jesi li igdje stavljala recept.

Čupava wrote:Eto nadoh ga..
Narandzu sam upotrijebila za kolace..
Meni su nešto ponudili, što su nazvali "slatko od smokve"...Krokodil Behko wrote:Čupava wrote:Eto nadoh ga..
Narandzu sam upotrijebila za kolace..
Jel ovo takozvano slatko?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)