Ako ideš na trening nečega, moraš se istuširati nakon toga...
Ako si preko dana u nekoj proizvodnji, isto...
Ako cijeli dan visiš na kompjutoru, možeš par dana i preskočiti...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nisu uzimali u obzir svakodnevni sex?Čupava wrote:Dobro nisu rekli da se treba tuširati jedanput mjesečno ...![]()
Aaaa, prljavog istraživanja ...

Nekad su se ljudi kupali samo za praznikeČupava wrote:Dobro nisu rekli da se treba tuširati jedanput mjesečno ...![]()
Aaaa, prljavog istraživanja ...
Ne privlace te moreplovcinavika wrote:Nekad su se ljudi kupali samo za praznikeČupava wrote:Dobro nisu rekli da se treba tuširati jedanput mjesečno ...![]()
Aaaa, prljavog istraživanja ...I u to su vrijeme npr muskarci preferirali da se zena prije sexa ne kupa... tako bi moreplovci navodno u pismima svojim hanumama (il ljubavnicama, ko ce im sad vjerovat
) obavezno naglasavali kad stizu da se ove slucajno ne bi kupale prije toga
Tusiram se svakodnevno, ali ne koristim kupke svaki put (osim za intimne dijelove) jer to zbilja ispire masnocu koju nas organizam stvara a koja je dobra po nasu kozu. I imam super soft skin
Kako koristis kupke za obojeno?Tusiram se svakodnevno, ali ne koristim kupke svaki put (osim za intimne dijelove) jer to zbilja ispire masnocu

Nisam ja napisala?greeneyes wrote:To je previše intimno pitanje. I doslovno i bukvalno.

feminine intimate washSPINERKA wrote:![]()
Kako koristis kupke za obojeno?Tusiram se svakodnevno, ali ne koristim kupke svaki put (osim za intimne dijelove) jer to zbilja ispire masnocu
greeneyes wrote:Nego ko? Tvoji prsti, je l'?
Bojim se da nisam ni ja shvatila, osim ako nisi mislila during a period?SPINERKA wrote:greeneyes wrote:Nego ko? Tvoji prsti, je l'?![]()
Nisi shvatio --sta je pisac htio reci!
Pa necemo porediti proslo vrijeme sa sadasnjim, prije ljudi nisu imali sredstava za odrzavanje licne higijene, danas voda je dostupna svima, a i samponi/sapuni nisu na visokoj cijeni...sto znaci svakkodnevno pranje nece nije nikome naskodilo..navika wrote:Nekad su se ljudi kupali samo za praznikeČupava wrote:Dobro nisu rekli da se treba tuširati jedanput mjesečno ...![]()
Aaaa, prljavog istraživanja ...I u to su vrijeme npr muskarci preferirali da se zena prije sexa ne kupa... tako bi moreplovci navodno u pismima svojim hanumama (il ljubavnicama, ko ce im sad vjerovat
) obavezno naglasavali kad stizu da se ove slucajno ne bi kupale prije toga
Tusiram se svakodnevno, ali ne koristim kupke svaki put (osim za intimne dijelove) jer to zbilja ispire masnocu koju nas organizam stvara a koja je dobra po nasu kozu. I imam super soft skin