a nigdje veze ova tvoja ponjava.panter7 wrote: 10 May 2026, 11:21Sram te bilo!!!pizarro wrote: 08 May 2026, 14:59 ima pdf politika za politicke rasprave.
ima pdf ekonomija za rasprave o ekonomskom stanju.
ima tema borilacki sportovi gdje se moze fizicki obracun organizovati.
pa bujrum birajte gdje ce se ovaj vas dijalog nastaviti.
Cuj imate borilacke sportove, pa rjesavajte???
Ja jesam (namjerno) napisao na provokativan nacin, ne da nekog uvrijedim nego da ukazem na neke stvari.
Jasno mi je, finansijska situacija, prioretiti u zivotu (volio bi i ja gledata svaku utakmice Zelje, upalit privatni aviondoc ).
Ali, nista od te ljubavi, ne moze se.
Ali, ne moze niko sa mojih ledja doc!
Da me jebe 30-tak g u zdrav mozak i jos da mu ja platim! Nema sanse, pa ako treba, poginut, poginut!
Imam nesto sto se zove ponos, nesto kako sam odgojen, DA NE DIRAM DRUGE PRVI, AL DA NE DAM NA SEBE!!!
To hipoteticko ne j.... ,nego retorika (face to face) pa da vidimo.
Evo ti moja ponuda.
Nas 6-rica ide na Sp (svi 60+)
Jedan se zbog obaveza mora vratit ranije.
Ja ti poklonjam kartu za tekmu BiH -Katar, obijezbjedjen smjestaj sa nama u hotelu i svi ostali troskovi (hrana/pice, sta god) su na moj racun.
Znas ono “s kim si takav si”, da imas “punu sliku” o meni (neke od njih vjerovatno znas , javne su licosti, “vrte” se po medijima).
Tvoje je da dodjes,( treba ti samo cetkica za zube) i da mi u lice kazes to “idi se pobij se nekim”.
Mene mozes udarit, nakautirat, prebit, “a “ti nece niko rec, niti bilo sta pokusat!!!
Ima moja slika na forumu (ako treba stavit cu opet), da vidis kako nisam nikakav zajeban lik, nabildan, ovo-ono “zajeba”n pogled, zajeban hod vidi mene, nego prosjek, neces me ni primijetit na ulici.
Samo da vidim kako izgleda neko u realnom zivotu da mi tako hladno, zajebano, autorativno kaze “idi bij se”.
Znaci, sve ti obezbijedjujem u Seatlu, tvoje da dodjes i to kazes!!!
Nista vise!
Pp otvoren, bujrum posalji poruku
onaj post je sluzio da malo spustite loptu, jer bi rasprava otisla predaleko.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)