A kupio parfem sebi i da mu ga zapakuju
Problem bio platit kesu 20 feninga
Moderator: Krokodil Behko

A kupio parfem sebi i da mu ga zapakuju

Doduše, bi

Morgen wrote: 02 Jul 2026, 19:30 Cekaj, zaboravila si kako smo slagale vozaca autobusa da cemo kupiti kartu (tebi) kad izadjemo.![]()

amidza idriz wrote: 02 Jul 2026, 23:24 Vrijeme srednje skole. Autobusi krcati.
Sofer bi znao kao krene pa onda na kocnicu da nas jos malo nabije.
Helem, burazer donio iz austrije neki kijavac(bocica kao biber) i dovoljno je samo malo tog praha staviti na dlan pored prozora da vjetar raznese.
Sada zamislite kada cijeli autobus kise od sofera do konduktera i to su serije.![]()
Prvi koji krenu komentarisu da su malo prehladjeni, Bozije davanje, nesto sa autobusom nije u redu...![]()
Bio je amidza nemirno dijete.![]()

AaaaaaaaaMasamune wrote: 03 Jul 2026, 07:08 Igrali prije otac, brat i ja turnir na onom fliperu na Windowsu. Otac me toliko iznervirao da prije nego što je zasjeo da podeblja dodatno score ja sam mu izvukao stolicu i on je pao na pod sav se razbio kao palačinak. Trtica ga bolila 7 dana.
Ubio je hljeb u meni tad![]()

I ja sam tako babi davo kad se sta tesko nosi da on vise potegne, sad kad treba nesta nosit ako ista pomogne valjaMaja wrote: 03 Jul 2026, 13:55AaaaaaaaaMasamune wrote: 03 Jul 2026, 07:08 Igrali prije otac, brat i ja turnir na onom fliperu na Windowsu. Otac me toliko iznervirao da prije nego što je zasjeo da podeblja dodatno score ja sam mu izvukao stolicu i on je pao na pod sav se razbio kao palačinak. Trtica ga bolila 7 dana.
Ubio je hljeb u meni tad![]()
Ocu vlastitooommm

Hahahahha... ovo je GOLD!!Zanki wrote: 03 Jul 2026, 13:18 Ali ove dogodovštine sa roditeljima mie loodilo![]()
Kad san imala par godinica da san obožavala otvarat fioke sa priborom i svašta nešto redom u kuhinji, šta je bilo ozbiljni prekršaj.
Kaže mater kako se njoj jednom izvalia škafetin skupa sa svime na pod i onda san ja dotrčala i u šoku rekla hvala bogu zankice da nisi ti![]()

Uh, i to smo radili.Maja wrote: 04 Jul 2026, 22:34 Ja i rodica bile kod druge rodice i vidjele kod nje keks u vitrini, slagale da treba nekom nesto odnijeti i ona odnijela a mi pojele keks

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest