Pa vrv je ovo njegovo zadnje SP..
To je i razlog emocije ovolike.
Nije zvanicno rekao nista osim da ce se konsultovat s porodicom sta dalje..da se mene pita ja bi jos da odigra nanaredno EP..
Moderator: pizarro

Pa vrv je ovo njegovo zadnje SP..

Haaland bi mogao do kraja ovog prvenstva stic Ronaldovu karijeru u golovima na svjetskim

ma ja ba, kae nece njeg 7 game tournament definisat, a isplako 7 kisnih godina na tom istom tournamentuQuds wrote: 07 Jul 2026, 14:15 I to bi ga nekako napravilo boljim igračem od Ronalda, generalno gledajući? De ba, biŽi tam'.![]()

Bolje mu je da ga sad stigne. Ipak pričamo o Norveškoj, a ne Španiji npr. koji se redovno kvalificiraju za najveća prvenstva.tuzlak1212 wrote: 07 Jul 2026, 17:14ma ja ba, kae nece njeg 7 game tournament definisat, a isplako 7 kisnih godina na tom istom tournamentuQuds wrote: 07 Jul 2026, 14:15 I to bi ga nekako napravilo boljim igračem od Ronalda, generalno gledajući? De ba, biŽi tam'.![]()
mada nije mi to bio cilj nego ste vi zajedljivi na bilo sta sto se napise, sve tumacite na negativan nacin![]()
vise sam htio napravit poentu da ove jos nismo ni ispratili kako treba a vec dolaze mladi koji ruse i prave svoje rekorde, ovaj Haalandov je nevjerovatan, Ronaldo zubonja da pozavidi
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

pizarro wrote: 16 Jul 2026, 08:48 ne znam da li sam vec pisao da mi je messi kroz ovo svjetsko totalno pao u ocima.
sa 39 godina u guziciZlatan Ibrahimović on Messi and Argentina’s comeback:
“People always say the Premier League is too difficult and that Messi wouldn’t survive against Premier League teams. Tonight, he faced the Premier League himself… and he won.”

Zlatan to nikad nije izjavio. E jesi se zaletio jedva dočekao.tuzlak1212 wrote: 16 Jul 2026, 17:39pizarro wrote: 16 Jul 2026, 08:48 ne znam da li sam vec pisao da mi je messi kroz ovo svjetsko totalno pao u ocima.sa 39 godina u guziciZlatan Ibrahimović on Messi and Argentina’s comeback:
“People always say the Premier League is too difficult and that Messi wouldn’t survive against Premier League teams. Tonight, he faced the Premier League himself… and he won.”
Isto sam se zapitala kad sam htjela glasatiironman wrote: 16 Jul 2026, 09:21 Inace ova anketa..i ne znam kako se Ibra nadje tu.
Msm koje kvalifikacije je morao ispunit osim igranja za farsu sto je ocito jer administracija tj moderacija je naklonjena istoj iz meni neznanih razloga![]()

Zastopizarro wrote: 16 Jul 2026, 08:48 ne znam da li sam vec pisao da mi je messi kroz ovo svjetsko totalno pao u ocima.

joj tragedije danas

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests