A najvise onih pagana hinduskih
Velika Britanija
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 60318 times
- Been thanked: 10950 times
- Status: Offline
Re: Velika Britanija
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1036 times
- Been thanked: 1577 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 28843 times
- Been thanked: 29937 times
Inace ,lokalno,izbori pokazali ogromnu podrsku antiimgrantskim strankama
A sunce mu poljubim vise..
Mora isplivati na povrsinu malo kolonijalne svijesti..
Jest da to uglavnom a kako znamo i po sebi se veze uglavnom za ona mjesta u kojima je industrija unistena a onda se bijes zboh manjka love prebaci na imigrante..jer oni su krivi za sve..
I naravno da medju imigrantima ima govana..'pa to nije nikakva novost..al jarane krivit imigraciju za sve i jedan problem je zajednicka crta svih kako da ih nazovem..osiromasenih glasaca u EU i oko nje..
Jest da to uglavnom a kako znamo i po sebi se veze uglavnom za ona mjesta u kojima je industrija unistena a onda se bijes zboh manjka love prebaci na imigrante..jer oni su krivi za sve..
I naravno da medju imigrantima ima govana..'pa to nije nikakva novost..al jarane krivit imigraciju za sve i jedan problem je zajednicka crta svih kako da ih nazovem..osiromasenih glasaca u EU i oko nje..
dream of spring...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 60318 times
- Been thanked: 10950 times
Pajdo hos cist zrak i ciste vode budi spreman da imas tanji novcanik. Price o turizmu more okacit macku o rep kad kisa pada 360 od 365 dana u godiniironman wrote: 08 May 2026, 09:32 Inace ,lokalno,izbori pokazali ogromnu podrsku antiimgrantskim strankama![]()
Da sam pcela zelja mi je pusta

- ironman
- sirius

Vec dugo sam u tom fazonu,,to sa kisom od 360 dana..nimalo mi smetalo ne bi,imam kisobran a i nepromocive patike a volim kisu i oblake,samo nek ne grmiElTriconi wrote: 09 May 2026, 09:04Pajdo hos cist zrak i ciste vode budi spreman da imas tanji novcanik. Price o turizmu more okacit macku o rep kad kisa pada 360 od 365 dana u godiniironman wrote: 08 May 2026, 09:32 Inace ,lokalno,izbori pokazali ogromnu podrsku antiimgrantskim strankama![]()
I naravno da medju imigrantima ima govana..'pa to nije nikakva novost..al jarane krivit imigraciju za sve i jedan problem je zajednicka crta svih kako da ih nazovem..osiromasenih glasaca u EU i oko nje..![]()
dream of spring...
- ironman
- sirius

- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 7804 times
- Been thanked: 9482 times
Manchester ujedinjen u sjećanju na žrtve genocida u Srebrenici

(Patria) - U Katedrali u Manchesteru upriličena je tradicionalna komemoracija povodom godišnjice genocida u Srebrenici za regiju sjeverozapadne Engleske.
Skup je okupio predstavnike lokalnih vlasti, preživjele, prosvjetne radnike i brojne članove zajednice kako bi odali počast žrtvama genocida u Srebrenici te još jednom potvrdili zajedničku posvećenost kulturi sjećanja, obrazovanju i sprječavanju genocida.
Komemoraciji je prisustvovalo osam gradonačelnika iz šire regije Greater Manchester, kao i zamjenica gradonačelnika Greater Manchestera Kate Green, dugogodišnja podržavateljica organizacije Remembering Srebrenica, koja se obratila prisutnima.
Ovogodišnja tema "Mi smo ovdje" (We are here) bila je nit vodilja cijelog programa, koji su svojim snažnim svjedočenjima i nastupima obilježili preživjeli genocida, učenici bosanskih dopunskih škola, bivši humanitarni volonteri te učenici Lostock High School Academy.
Njihove riječi bile su snažan podsjetnik na važnost očuvanja istine, suprotstavljanja mržnji i prenošenja lekcija iz Srebrenice budućim generacijama.
Program je vodio Nik Perring, dok je Neil Sledge, kopredsjedavajući Odbora Remembering Srebrenica za sjeverozapadnu Englesku, poželio dobrodošlicu prisutnima i vodio komemoraciju zajedno sa svojim kolegom Yusufom Taijem.
Komemoracija je završena snažnim pozivom svim prisutnima da ostanu dosljedni zavjetima organizacije Remembering Srebrenica, suprotstavljajući se mržnji, predrasudama i podjelama te zajedničkim djelovanjem gradeći snažnije, uključivije zajednice u kojima se ovakvi zločini više nikada neće ponoviti.

(Patria) - U Katedrali u Manchesteru upriličena je tradicionalna komemoracija povodom godišnjice genocida u Srebrenici za regiju sjeverozapadne Engleske.
Skup je okupio predstavnike lokalnih vlasti, preživjele, prosvjetne radnike i brojne članove zajednice kako bi odali počast žrtvama genocida u Srebrenici te još jednom potvrdili zajedničku posvećenost kulturi sjećanja, obrazovanju i sprječavanju genocida.
Komemoraciji je prisustvovalo osam gradonačelnika iz šire regije Greater Manchester, kao i zamjenica gradonačelnika Greater Manchestera Kate Green, dugogodišnja podržavateljica organizacije Remembering Srebrenica, koja se obratila prisutnima.
Ovogodišnja tema "Mi smo ovdje" (We are here) bila je nit vodilja cijelog programa, koji su svojim snažnim svjedočenjima i nastupima obilježili preživjeli genocida, učenici bosanskih dopunskih škola, bivši humanitarni volonteri te učenici Lostock High School Academy.
Njihove riječi bile su snažan podsjetnik na važnost očuvanja istine, suprotstavljanja mržnji i prenošenja lekcija iz Srebrenice budućim generacijama.
Program je vodio Nik Perring, dok je Neil Sledge, kopredsjedavajući Odbora Remembering Srebrenica za sjeverozapadnu Englesku, poželio dobrodošlicu prisutnima i vodio komemoraciju zajedno sa svojim kolegom Yusufom Taijem.
Komemoracija je završena snažnim pozivom svim prisutnima da ostanu dosljedni zavjetima organizacije Remembering Srebrenica, suprotstavljajući se mržnji, predrasudama i podjelama te zajedničkim djelovanjem gradeći snažnije, uključivije zajednice u kojima se ovakvi zločini više nikada neće ponoviti.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1036 times
- Been thanked: 1577 times
Jes dok ne krene 1000 problema s kozom, kostima, nervnim sistemom, srcem i sve sto ti padne na pamet od manjka suncaironman wrote: 09 May 2026, 09:10Vec dugo sam u tom fazonu,,to sa kisom od 360 dana..nimalo mi smetalo ne bi,imam kisobran a i nepromocive patike a volim kisu i oblake,samo nek ne grmiElTriconi wrote: 09 May 2026, 09:04
Pajdo hos cist zrak i ciste vode budi spreman da imas tanji novcanik. Price o turizmu more okacit macku o rep kad kisa pada 360 od 365 dana u godini![]()
![]()
- ironman
- sirius

Ma jok..ja sam neunistiv.
Plus imas vitamin D u kapsulama.
A imam gurbetski ten pocrnim za 24h na moru
Plus imas vitamin D u kapsulama.
A imam gurbetski ten pocrnim za 24h na moru