Kako se osjećate trenutno?
Moderator: VIP
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29166 times
- Been thanked: 30377 times
- Status: Offline
Re: Kako se osjećate trenutno?
Uglavnom ide 3 mjeseca ujutro i navece pa onda pauza od 2 mjeseca.A imam jos nekih 20 dana ove ture..
Nesto gore za zile u glavi..
Nudili mi neki sa H ili sa X ne sjecam se prvo slovo kao zamjenu,nisam htio i nisam 4 dana imao,al nista mi nije smetalo..neam pojma vise.
Nudili mi neki sa H ili sa X ne sjecam se prvo slovo kao zamjenu,nisam htio i nisam 4 dana imao,al nista mi nije smetalo..neam pojma vise.
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24346 times
- Been thanked: 22333 times
To je kod mene žena koristila za vrtoglavicu.
Nalazi budu vrh sve top, ali imala je te napade vrtoglavice. Kad su joj dali taj lijek prestalo je.
Sad čitam da je dobro i za one koji imaju tinitus tj. konstantno zujanje u ušima nevezano za pritisak, masnoću, manjak željeza itd.
Uglavnom te tablete su dobra stvar pravo.
Nalazi budu vrh sve top, ali imala je te napade vrtoglavice. Kad su joj dali taj lijek prestalo je.
Sad čitam da je dobro i za one koji imaju tinitus tj. konstantno zujanje u ušima nevezano za pritisak, masnoću, manjak željeza itd.
Uglavnom te tablete su dobra stvar pravo.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 60586 times
- Been thanked: 11020 times
Jel ti otiso centar za ravnotezu?ironman wrote: 07 Jul 2026, 11:52 Uglavnom ide 3 mjeseca ujutro i navece pa onda pauza od 2 mjeseca.A imam jos nekih 20 dana ove ture..
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
U zenici ja radio ljekarski pa i to bilo, nakav topal zrak pusu u uho dok lezis, rano usto pa zaspo, onaj se naljuti na mene sto je radio taj nalaz 

- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 33421 times
- Been thanked: 31370 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10536 times
- Been thanked: 17969 times
Dobro, danas prva fizikalna terapija, dobila sam ih deset. Realno, sad mi i ne treba, da kucnem u drvo, al' ipak cu ih odraditi.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Zanki
- saudade

- Has thanked: 30336 times
- Been thanked: 34647 times
- Status: Online
Ne znam, ovo me upravo rastrgalo.
Ne mogu prestat plakat...
Ne mogu prestat plakat...
Caveat emptor
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 7671 times
- Been thanked: 5657 times
Puno nazalost ovakvih stvari se desavalo po Bosni nam,Od Markala,djece na Alipasinom,Kapije bolna tacka,Ahmici,Prijedor,strasno.Ovaj snimak drugog ili treceg sto gadjaju druzim mu se sa sinom 15 Maja u Tz dosli u Mejdan ,poznao oca bas preko snimke.Ne ponovilo se vise nikad.
Noc je prekrasna,na nebu zvijezde sijaju...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Treci put se budim, da me neko budi ocam rojcangama bih ga osino al nemres sparinu dofatit 

- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Bilo bi i u mene da firma placa
Isto ko kad gonim sluzbena kola, ako se zuri nije problem nacerat i sto po svakakvom putu

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24346 times
- Been thanked: 22333 times
Spavao sam kao top 7 sati, ali mi se vrat iskrivio pa sad glavobolja ubija
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 28173 times
- Been thanked: 7551 times
ElTriconi wrote: 14 Jul 2026, 02:19 Treci put se budim, da me neko budi ocam rojcangama bih ga osino al nemres sparinu dofatit![]()
i mene je netko probudio oko 6h, tako mi je kako sam uselila u ovaj stan, mogu biti zadovoljna sto je zadnjih mjeseci postalo rjedje, ovoj jednoj sam u zgradi rekla, samo neka nastavi, ja sam u stanju ne spavati cijelu heftu, ali cu je/ga uhvatiti na ceki, ona 'vako
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4702 times
- Been thanked: 2042 times
Evo i mene su drugo jutro već rano probudili... Pa dan te tvoj, kud ćeš mi prije 7:00. Dok sam radio bolje je bilo. Ovo svak' znaš da ne radiš, pa veli, ma ima kad spavati, ko ga j...Veca wrote: 14 Jul 2026, 11:37ElTriconi wrote: 14 Jul 2026, 02:19 Treci put se budim, da me neko budi ocam rojcangama bih ga osino al nemres sparinu dofatit![]()
i mene je netko probudio oko 6h, tako mi je kako sam uselila u ovaj stan, mogu biti zadovoljna sto je zadnjih mjeseci postalo rjedje, ovoj jednoj sam u zgradi rekla, samo neka nastavi, ja sam u stanju ne spavati cijelu heftu, ali cu je/ga uhvatiti na ceki, ona 'vakopa zar bi ti to mogla?...posto znaju da kasno idem spavati, a ujutru volim , moram, odspavati...mogla bih, jakako, svasta ja nesto mogu kad stvarno hocu...zvone i pobjegnu, k'o djeca.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Quds wrote: 14 Jul 2026, 11:58Evo i mene su drugo jutro već rano probudili... Pa dan te tvoj, kud ćeš mi prije 7:00. Dok sam radio bolje je bilo. Ovo svak' znaš da ne radiš, pa veli, ma ima kad spavati, ko ga j...Veca wrote: 14 Jul 2026, 11:37
i mene je netko probudio oko 6h, tako mi je kako sam uselila u ovaj stan, mogu biti zadovoljna sto je zadnjih mjeseci postalo rjedje, ovoj jednoj sam u zgradi rekla, samo neka nastavi, ja sam u stanju ne spavati cijelu heftu, ali cu je/ga uhvatiti na ceki, ona 'vakopa zar bi ti to mogla?...posto znaju da kasno idem spavati, a ujutru volim , moram, odspavati...mogla bih, jakako, svasta ja nesto mogu kad stvarno hocu...zvone i pobjegnu, k'o djeca.
![]()
pa jel' znas ko je? ocitaj mu alevite, ovi rade namjerno, hinje, ne znaju kako da me drugacije istjeraju iz zgrade, i ne rade samo to, ima toga jos, al' evo im
- Quds
- Aktivni forumaš

Ma, dan prije jedan prijatelj, ''idemo pecati ribu'', sunce moje milo.Veca wrote: 14 Jul 2026, 12:05Quds wrote: 14 Jul 2026, 11:58
Evo i mene su drugo jutro već rano probudili... Pa dan te tvoj, kud ćeš mi prije 7:00. Dok sam radio bolje je bilo. Ovo svak' znaš da ne radiš, pa veli, ma ima kad spavati, ko ga j...![]()
pa jel' znas ko je? ocitaj mu alevite, ovi rade namjerno, hinje, ne znaju kako da me drugacije istjeraju iz zgrade, i ne rade samo to, ima toga jos, al' evo imja cu otici, ali kad ja budem htjela.
![]()
- Veca
- Uvijek slobodna!

Quds wrote: 14 Jul 2026, 12:08Ma, dan prije jedan prijatelj, ''idemo pecati ribu'', sunce moje milo.Veca wrote: 14 Jul 2026, 12:05
pa jel' znas ko je? ocitaj mu alevite, ovi rade namjerno, hinje, ne znaju kako da me drugacije istjeraju iz zgrade, i ne rade samo to, ima toga jos, al' evo imja cu otici, ali kad ja budem htjela.
![]()
Jutros brat. Ali, drugačije će biti od sada. Telefon obavezno ide ne saJlenT, a zvonce ću onesposobiti. Još bih na njemu napisaobi ''Prc!', ali ne mogu zbog nekih ljudi koje poznajem, a koji mogu krenuti na to.
![]()
ma bjazi, tebe bude iz ljubavi, sto su te pozeljeli, kod mene je drugi razlog
- Quds
- Aktivni forumaš

Pa jest ljubav, jebu me, nema govora.Veca wrote: 14 Jul 2026, 12:12Quds wrote: 14 Jul 2026, 12:08
Ma, dan prije jedan prijatelj, ''idemo pecati ribu'', sunce moje milo.Jutros brat. Ali, drugačije će biti od sada. Telefon obavezno ide ne saJlenT, a zvonce ću onesposobiti. Još bih na njemu napisaobi ''Prc!', ali ne mogu zbog nekih ljudi koje poznajem, a koji mogu krenuti na to.
![]()
ma bjazi, tebe bude iz ljubavi, sto su te pozeljeli, kod mene je drugi razlogeto, tako napravi i mirna Bosna
![]()
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
Probudi me trimer imal zvuka goreg
Noc je prekrasna,na nebu zvijezde sijaju...
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29166 times
- Been thanked: 30377 times