Fudbalski transferi
Moderator: pizarro
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10826 times
- Been thanked: 12711 times
- Status: Offline
Re: Fudbalski transferi
Što se tiče Barcelone, ovo im je šesti igrač na krilima i biće odlazaka.
Vjerovatno odlaze Bargdji i Rashford. Rash ima snažan i precizan šut i to će nedostajati, ali Adeyemi je tehnički potkovaniji. Izvisio je u Dortmundu, jer kovač je trener poput Simeonea, cijeni samo mesare i magarce. Veoma snažan napad, a nejasno zašto Barca ništa ne čini na krpljenju rupa u odbrani.
Zapravo, vratili su se u to pravilo 1 za 1 i sigurno će i odbranu pojačavati.
Vjerovatno odlaze Bargdji i Rashford. Rash ima snažan i precizan šut i to će nedostajati, ali Adeyemi je tehnički potkovaniji. Izvisio je u Dortmundu, jer kovač je trener poput Simeonea, cijeni samo mesare i magarce. Veoma snažan napad, a nejasno zašto Barca ništa ne čini na krpljenju rupa u odbrani.
Zapravo, vratili su se u to pravilo 1 za 1 i sigurno će i odbranu pojačavati.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24699 times
- Been thanked: 22692 times
- Status: Online
Arsenal hoće da dovede Brunu Guimareša. On je već obavijestio Newcastle da želi napustiti klub i otići u Arsenal.
Problem je što je Newcastle već prodao Tonalija. Ako izgube i Guimareša ostaće bez dvojice nosilaca igre u veznom redu. Mislim da bi se ovo moglo odužiti do kraja transfer perioda.
Isto tako Arsenal i dalje ganja Morgana Rogersa. On je prvi na listi želja, ali će ga morati masno platiti i to možda i preko 120 miliona eura s obzirom da je krajem 2025. godine produžio ugovor do 2031. godine.
Istovremeno odlazak Trossarda u Bešiktaš je gotovo siguran. Jesus je isto na izlaznim vratima kao i Ben White.
Problem je što je Newcastle već prodao Tonalija. Ako izgube i Guimareša ostaće bez dvojice nosilaca igre u veznom redu. Mislim da bi se ovo moglo odužiti do kraja transfer perioda.
Isto tako Arsenal i dalje ganja Morgana Rogersa. On je prvi na listi želja, ali će ga morati masno platiti i to možda i preko 120 miliona eura s obzirom da je krajem 2025. godine produžio ugovor do 2031. godine.
Istovremeno odlazak Trossarda u Bešiktaš je gotovo siguran. Jesus je isto na izlaznim vratima kao i Ben White.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29620 times
- Been thanked: 31001 times
Ovaj Morgan Rogers iz Vile presao u Chelsea za 137 miliona eura..
oj sto ja lovim ove stare radio aparate..
oj sto ja lovim ove stare radio aparate..
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Arsenal je odustao od njega kad su vidjeli kolika je bila ponuda Čelzija. To je stvarno previše.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Navodno su Arsenal i Atletico, dogovorili prelazak Alvareza u London, a cijena je Gyokeres + 50 miliona.
Međutim, navodno Alvarez odbija pregovore s Arsenalom, jer mu je Barcelona najveća želja.
Međutim, navodno Alvarez odbija pregovore s Arsenalom, jer mu je Barcelona najveća želja.
- ironman
- sirius

A sto ga ne prodaju u Barcelonu?
151 milion eura i problem rijesen.
149,9 ce ih zvanicno upisati u knjigu kao barceloninu kuju...msm oni to jesu oduvijek al ovo bi ozvanicilo.
151 milion eura i problem rijesen.
149,9 ce ih zvanicno upisati u knjigu kao barceloninu kuju...msm oni to jesu oduvijek al ovo bi ozvanicilo.
dream of spring...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ne prodaju jer ne vrijedi ni 100 miliona.
Sad se Laporta omišlja, da li mu uopšte treba devetka, nakon onog Feranovog gola u finalu.
Mislim da treba, ali ovaj ne vriejdi ni 100 miliona. Flop. Barcelona bi ga mogla uzeti, samo ako Feran ode, a govorka se da bi se to moglo desiti, ukoliko ga opet buud koristili kao rotacijskog igrača.
Kad smo već kod Barcelone, i zvanično su unutar tog pravila 1 za 1, pa tako da sad mogu dovoditi koliko hoće.
Bilans tokom 5 godina krize
La liga 3/5
Copa del Rey 2/5
Supercopa 3/5
Šta bi tek bilo da nisu bili u krizi
Vidjet ćemo, svašta se piše, ali ja ne vjerujem da će Barcelona dati 150 miliona za Alvareza.
Jednostavno ne vrijedi toliko. To samo Arsenal može da se razbacuje
Prošle godine doveli tog Gyorkeresa za milijardu i po, sad ga puste za 50-ak miliona
Sad se Laporta omišlja, da li mu uopšte treba devetka, nakon onog Feranovog gola u finalu.
Mislim da treba, ali ovaj ne vriejdi ni 100 miliona. Flop. Barcelona bi ga mogla uzeti, samo ako Feran ode, a govorka se da bi se to moglo desiti, ukoliko ga opet buud koristili kao rotacijskog igrača.
Kad smo već kod Barcelone, i zvanično su unutar tog pravila 1 za 1, pa tako da sad mogu dovoditi koliko hoće.
Bilans tokom 5 godina krize
La liga 3/5
Copa del Rey 2/5
Supercopa 3/5
Šta bi tek bilo da nisu bili u krizi
Vidjet ćemo, svašta se piše, ali ja ne vjerujem da će Barcelona dati 150 miliona za Alvareza.
Jednostavno ne vrijedi toliko. To samo Arsenal može da se razbacuje
Prošle godine doveli tog Gyorkeresa za milijardu i po, sad ga puste za 50-ak miliona
- ironman
- sirius

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa eto, valjda nisu poštovali to pravilo 1 za 1.
Msm, ima klub pare ali svaki transfer i svaku platu, treba pokriti aktivnostima vezanim za sport.
Msm, ima klub pare ali svaki transfer i svaku platu, treba pokriti aktivnostima vezanim za sport.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ja kurca od krize i opet osvoje toliko titula. To samo pokazuje koliko levela su ostali ispod Reala i Barce da im nista ne mogu cak i kad kriziraju
- ironman
- sirius

Excuse moa
...titule u Spaniji
o tome cemo pricat,ubrzo...o cemu?
Pa o tome dal je broju titula u Spaniji pomoglo ono o cemu je slucaj Negreira...guglat il pitat AI.
o tome cemo pricat,ubrzo...o cemu?
Pa o tome dal je broju titula u Spaniji pomoglo ono o cemu je slucaj Negreira...guglat il pitat AI.
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Negreira je meni nebitan. Samo je bitna cinjenica koliko je sama liga smijesna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1063 times
- Been thanked: 1632 times
haha a cojk jedva ceka da sere
pa nije barci kriza za opstanak, nego kriza da ocuvaju ekipu na nivou reala a to jest da imaju ekipu u rangu najboljih
arsenal mora jos 3 stoljeca prohe i jogurta pojest i pohapat da nauce pod svakom krizom i dalje bit u koraku s najboljim i ne cekat 20 godina titulu zbog malo promaje
pa nije barci kriza za opstanak, nego kriza da ocuvaju ekipu na nivou reala a to jest da imaju ekipu u rangu najboljih
arsenal mora jos 3 stoljeca prohe i jogurta pojest i pohapat da nauce pod svakom krizom i dalje bit u koraku s najboljim i ne cekat 20 godina titulu zbog malo promaje
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Imaš problem sa činjenicama. Ja se ne palim emocionalno na te stvari.
Naravno da Arsenal nije u istom rangu kao Barca tako da me to ne pogađa. To ne mijenja činjenicu da im je kompletna liga karinaška osim Reala i eventualno Atletica povremeno iako baš rijetko budu konkurentni.
Naravno da Arsenal nije u istom rangu kao Barca tako da me to ne pogađa. To ne mijenja činjenicu da im je kompletna liga karinaška osim Reala i eventualno Atletica povremeno iako baš rijetko budu konkurentni.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
što bi Fabrizio Romano reko Bomba
ali čisto sumnjam da su toliko ludi... sam Alvarez želi samo Barcu, ali nema Barca dovoljno para
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ma bezveze. Ništa se još ne zna.
Pred početak mundijala, Schlotterbeck je bio siguran u Realu, kako su novine pisale, a sad to niko ni ne pominje.
Pred početak mundijala, Schlotterbeck je bio siguran u Realu, kako su novine pisale, a sad to niko ni ne pominje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
o jbt kae Arsenal se raspituje kod Reala o Viniju jer nije produžio ugovor
para imamo... Arsenal je nakon prošle sezone postao najbogatiji klub u Engleskoj
para imamo... Arsenal je nakon prošle sezone postao najbogatiji klub u Engleskoj
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Svi mediji bruje o tome, ali sam i dalje skeptičan da će doći u Arsenal.ARSENAL have reportedly AGREED personal terms with Real Madrid winger Vinicius Jr!
Uporedo završavaju i Brunu Guimareša.
Ovu dvojicu da dovedu i ne moraju više nikog.
Za vinija vjerovatno radi i brazilska konekcija... Gabriel, Martinelli, Jesus i sad vjerovatno i Guimareš.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Vinicijus neće 20, nego hoće 30 miliona.
Arsenal mu ne može dati ni pola, pa tako da Vinicijus ostaje tamo.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ovo da je Arsenal sve dogovorio sa Vinijem je potvrđeno. Dalje je do Reala i njega.Krokodil Behko wrote: 01 Aug 2026, 08:47 Vinicijus neće 20, nego hoće 30 miliona.
Međutim, i dalje je šansa jedno 5-10% da će doći nama. Ima Arsenal novca više nego što vi mislite, a većinu tog iznosa bi vratili od prodaje dresova