Četvrtfinale: Francuska - Maroko
Moderator: pizarro
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9555 times
- Been thanked: 6258 times
- Status: Offline
Re: Četvrtfinale: Francuska - Maroko
Najlosija utakmica Maroka na prvenstvu
The Dark Side Of The Forum...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2931 times
- Been thanked: 9302 times
Nista covjek Marokancima nije sviro. Sve one odluke 50:50 su isle francuzima.
I sad u 80oj minuti, kada vode Francuzi 2:0, svira im fraer faul.
Majku vam jbm namazanu.
A vidjelo se vec u 12oj minuti kako ce to ici kada je Maroko iso u kontru i kada ga Francuz pokupi s ledja, nista ne svira.
Nije ovo nikakvo pranje Maroka ni navlacenje tome da je Maroko bolji.
Bolji su Francuzi, nema sta.. al ovo sudjenje, hinjsko guranje i navlacenje ogadi covjeku loptu.
Odoh spavat'
I sad u 80oj minuti, kada vode Francuzi 2:0, svira im fraer faul.
Majku vam jbm namazanu.
A vidjelo se vec u 12oj minuti kako ce to ici kada je Maroko iso u kontru i kada ga Francuz pokupi s ledja, nista ne svira.
Nije ovo nikakvo pranje Maroka ni navlacenje tome da je Maroko bolji.
Bolji su Francuzi, nema sta.. al ovo sudjenje, hinjsko guranje i navlacenje ogadi covjeku loptu.
Odoh spavat'
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24490 times
- Been thanked: 22467 times
- Status: Online
Francuzi su pregazili Maroko. Da je sudija gurao Maroko ovi bi ih svejedno lagano dobili.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10736 times
- Been thanked: 12633 times
Maroko neprepoznatljiv.
Nisu ni prošlu odigrali kako treba, ali su nekako prošli. Kao da nemaju motivaciju, ili šta već.
Nisu ni prošlu odigrali kako treba, ali su nekako prošli. Kao da nemaju motivaciju, ili šta već.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 28373 times
- Been thanked: 7625 times
ja odgledala prvo poluvrijeme i ugasila, vidjela da su Francuzi bolji, ali se ne moze reci da su Marokanci losi, dobro oni igraju.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/maro ... /260710028
Šta reći... hajd u Francuskoj, ali da prave sranja u Londonu... džaba London i sve to kad su mnogi kulturološki još uvijek na nivou sredina iz kojih su došli.
Šta reći... hajd u Francuskoj, ali da prave sranja u Londonu... džaba London i sve to kad su mnogi kulturološki još uvijek na nivou sredina iz kojih su došli.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4754 times
- Been thanked: 2077 times
Došli sve iz njihovih bivših kolonija. Sve dođe na naplatu.Masamune wrote: 10 Jul 2026, 10:17 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/maro ... /260710028
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Postavlja se pitanje do kad će se takav argument moći povlačiti. Isti nije ni pravno ni moralno utemeljen.Quds wrote: 10 Jul 2026, 10:50Došli sve iz njihovih bivših kolonija. Sve dođe na naplatu.Masamune wrote: 10 Jul 2026, 10:17 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/maro ... /260710028
To ti je isto kad crnac u Americi koristi rasističke slogane upućene bijelcima samo zbog toga što su oni nekad bili njihovi robovi. Hoćemo li to na isti način gledati? Naravno da ne bismo trebali i da negdje treba povući crtu.
Revanšizam na takav način nikad nije dobar bio zasnovan na kulturi, rasi ili nečemu trećem. Isti samo dodatno podstiče mržnju i zlo i udaljava ljude ili grupe jedne od drugih.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1601 times
a sto ne bi bili kulturoloski ko kod kuce, nigdje ne pise da je kulturoloska asimilacija obavezna
slicni ovi zive i u Turskoj, Njemackoj, Austriji al tamo nema ovih divljastava
bas se pitam zasto su ove stvari uvijek u Francuskoj, UK i USA
sve po zasluzi frende
slicni ovi zive i u Turskoj, Njemackoj, Austriji al tamo nema ovih divljastava
bas se pitam zasto su ove stvari uvijek u Francuskoj, UK i USA
sve po zasluzi frende
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Sve po zasluzi postaje izlizano. To sve manje nosi težinu u ozbiljnim pričama i diskusijama na tu temu.
Razlog je objašnjen u ranijem postu. I nije to samo za te 3 zemlje. Isto je i u Njemačkoj i Austriji.
Često se pravdaju pojedinci radikaliziranih skupina na način da je to napad na cijeli narod ili njihovu religiju, a nije. Jeste kad s druge strane imaš desničarsko smeće koje to propagira otvoreno.
Malo manje emocija više logike.
Razlog je objašnjen u ranijem postu. I nije to samo za te 3 zemlje. Isto je i u Njemačkoj i Austriji.
Često se pravdaju pojedinci radikaliziranih skupina na način da je to napad na cijeli narod ili njihovu religiju, a nije. Jeste kad s druge strane imaš desničarsko smeće koje to propagira otvoreno.
Malo manje emocija više logike.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4754 times
- Been thanked: 2077 times
Ma nije to ni argument, niti ja podržavam ikakav revanšizam. Samo, kažem da je karma zaista zafrkana stvar.Masamune wrote: 10 Jul 2026, 11:07Postavlja se pitanje do kad će se takav argument moći povlačiti. Isti nije ni pravno ni moralno utemeljen.
To ti je isto kad crnac u Americi koristi rasističke slogane upućene bijelcima samo zbog toga što su oni nekad bili njihovi robovi. Hoćemo li to na isti način gledati? Naravno da ne bismo trebali i da negdje treba povući crtu.
Revanšizam na takav način nikad nije dobar bio zasnovan na kulturi, rasi ili nečemu trećem. Isti samo dodatno podstiče mržnju i zlo i udaljava ljude ili grupe jedne od drugih.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1601 times
najbolje da se vrate iz USA i EU u Afriku, bliski istok, Indiju
pa da onda zapad place ko ce im pokrit sve potrebe za radnom snagom
stvar je jasna, pokrao si i popalio si da si privredno i ekonomski 400 godina ispred svih ostalih, to sto mi treba od tebe posao ne trebaju mi tvoje moralne vrijednosti, ne zanima me tvoj komfor i namjerno ih mrzim, pljujem i izbjegavam, sve mi se cini da je to stanje na terenu
to ce tako bit i ostati, pitanje je tesko da li Evropi vise trebaju ovi ljudi ili ovim ljudima Evropa jer ne bi svi oni tek tako umrli od gladi da se vrate odakle su a Evropi bi svijet stao
i ovo sve je cijena pohlepe zapada, kad pljackas visestruko vise nego ti treba za 100 godina, pljackas tek eto da drugi nema, zato kazem to je meni po zasluzi jbg
pa da onda zapad place ko ce im pokrit sve potrebe za radnom snagom
stvar je jasna, pokrao si i popalio si da si privredno i ekonomski 400 godina ispred svih ostalih, to sto mi treba od tebe posao ne trebaju mi tvoje moralne vrijednosti, ne zanima me tvoj komfor i namjerno ih mrzim, pljujem i izbjegavam, sve mi se cini da je to stanje na terenu
to ce tako bit i ostati, pitanje je tesko da li Evropi vise trebaju ovi ljudi ili ovim ljudima Evropa jer ne bi svi oni tek tako umrli od gladi da se vrate odakle su a Evropi bi svijet stao
i ovo sve je cijena pohlepe zapada, kad pljackas visestruko vise nego ti treba za 100 godina, pljackas tek eto da drugi nema, zato kazem to je meni po zasluzi jbg
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29305 times
- Been thanked: 30550 times
Da je kako konformizam.
Al serijatski.
Al ne ide to.
Nego ili ili.
Al ne vidim puno spakovanih kofera na putu za checheniju npr..
Al serijatski.
Al ne ide to.
Nego ili ili.
Al ne vidim puno spakovanih kofera na putu za checheniju npr..
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ma hajd... tema je utakmica. Nisam ni trebao ono gore da postavim, tako da to bi bilo to od mene u vezi te priče.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29305 times
- Been thanked: 30550 times
Zaboravih na kraju dodat.
Koja igracina je Mbappe
Koja igracina je Mbappe
dream of spring...