Super.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2026, 11:44Imam ovu, na servisu je njihovom da mi ociste ove cestice prasine, ipak mu ima 40 godina
Samo ne daj da svako cacka po njemu ili da ga polira
Moderator: VIP

Super.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2026, 11:44Imam ovu, na servisu je njihovom da mi ociste ove cestice prasine, ipak mu ima 40 godina

Ima ovdje u Sa urar, radila sa rahmetli ocem pa preuzela, radila je zvanicno obuku i kod njih.Mister No wrote: 23 Jun 2026, 13:29Super.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2026, 11:44
Imam ovu, na servisu je njihovom da mi ociste ove cestice prasine, ipak mu ima 40 godina
Samo ne daj da svako cacka po njemu ili da ga polira

Ima tu kvaka oko tog poliranja, sta se smije a sta ne da polira.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2026, 13:51Ima ovdje u Sa urar, radila sa rahmetli ocem pa preuzela, radila je zvanicno obuku i kod njih.
A bas je lijepsamo se mora malo ocistit a mora se i ispolirat narukvica. U relativno dobrom stanju obzirom na godine

Meni najvise ide na zivce prasina, ostalo ni ne vidim a ima male tragove nosenja.Mister No wrote: 23 Jun 2026, 14:58Ima tu kvaka oko tog poliranja, sta se smije a sta ne da polira.Nora Ibsenova wrote: 23 Jun 2026, 13:51
Ima ovdje u Sa urar, radila sa rahmetli ocem pa preuzela, radila je zvanicno obuku i kod njih.
A bas je lijepsamo se mora malo ocistit a mora se i ispolirat narukvica. U relativno dobrom stanju obzirom na godine
Patina je vrlo bitna na takvim satovima, a opet ne bi trebalo da izgleda kao da je "prljav"

uvijek_kontra wrote: 12 Jul 2026, 23:40 Dok smo jeli sladoled kod Đovanija, prisla je stolovima jedna jaaako lijepa Afrikanka, nudeci narukvice, ogrlice.. nije uspjela da dodje do naseg stola jer su je neki brzo otkvitali i tek tad sam vidjela iza nje djevojcicu. Prelijepa, kao i mama, drzi se za nju i udaljuje se prema rivi.
Naravno da sam ih kasnije potrazila i nasla, stisnuci mami u ruku par €, a maloj isto - za sladoled. Mama mi je davala narukvice i sve vice uzmi, uzmi sve. Nisam htjela nijednu, rekla sam joj nek proda dalje, sigurno joj treba. Kakav osmjeh i sreca. Ma prelijepa. Zahvalila mi se sto puta. A mala.. mala me uhvatila za ruku i poce skakat, veselit se pa prica nesto mami, nisam razumila i uzima od mame najsarenije narukvice i ne pusta me, hoce da uzmem. I kaze mama, for good luck, take it. I ja se zahvalim, uzmem jednu samo, a mala me zagrli (a i dalje skace), mahnem joj i krenem dalje.
![]()

Jako bi ti se svidele narukvice, nisu bile sve obicne ko moja vec pravi piece of art. Svih boja.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sad ce nene s tespihom u korteu

Jest tesko zabu u vodu nacerat
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests