Moje saucesceJulia-Klara wrote: 13 Jul 2026, 23:34 samo da se javim...ziva sam, a kao da nisam... u petak smo sahranili mamu, preselila je u srijedu 8.7.
eto... budite mi dobro, navratit cu ja opet nekad...
Klaro
Moderator: VIP

Moje saucesceJulia-Klara wrote: 13 Jul 2026, 23:34 samo da se javim...ziva sam, a kao da nisam... u petak smo sahranili mamu, preselila je u srijedu 8.7.

Julia-Klara wrote: 13 Jul 2026, 23:34 samo da se javim...ziva sam, a kao da nisam... u petak smo sahranili mamu, preselila je u srijedu 8.7.

Julia-Klara wrote: 13 Jul 2026, 23:34 samo da se javim...ziva sam, a kao da nisam... u petak smo sahranili mamu, preselila je u srijedu 8.7.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ako ugrabim 3,4 dana da vidim more..moze past na 18 nece me sprijecitMasamune wrote: 15 Jul 2026, 07:34 U petak najavljuju 37, al onda žestok pad čak do 25 naredne sedmice.
Al hajd jedan dan će biti toliko to se da izdržati.

I rahatluka i bosanskog lokuma.

Fuddo wrote: 15 Jul 2026, 15:58 Gledam ove strsljenove, razmisljam dal da platim ovim ubicama da ih uklone ili da ja to sam.
Kupio sam nakav top da ih gruhnes, al pise samo dok spavaju, ko biva u gluha doba noci.
A prvo uputstvo glasi: napravi plan kako i kuda da uteknes.
Pajebmu ovaj top, valjda bi ih trebo sve pomlavit kad ih pogodis?
Ovo je neka zamka.

Veco mislim da si u pravuVeca wrote: 15 Jul 2026, 16:03Fuddo wrote: 15 Jul 2026, 15:58 Gledam ove strsljenove, razmisljam dal da platim ovim ubicama da ih uklone ili da ja to sam.
Kupio sam nakav top da ih gruhnes, al pise samo dok spavaju, ko biva u gluha doba noci.
A prvo uputstvo glasi: napravi plan kako i kuda da uteknes.
Pajebmu ovaj top, valjda bi ih trebo sve pomlavit kad ih pogodis?
Ovo je neka zamka.
nemoj se Fudo sa strsljenovima igrati, pusti kraju i plati profesionalce.

Users browsing this forum: spacebound and 4 guests