to ti nacitana, a?Heidi wrote:Ako se kazaljke okrecu u suprotnom smijeru od univerzuma, ne moras ti.![]()
70% žena glumi orgazam
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: 70% žena glumi orgazam
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
To sam izmislila... 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
storm wrote:Nikakav ....misliš da svi pričaju![]()
ne mislim na ono mrmljanje i stenjanje.... nego konkretan razgovor, što nam godi.... nisam siguran da svi
pa i ja govorim o komunikaciji...stenjanje i mrmljanje je nesto sasvim drugo.....onda nije ni cudo sto glume
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Heidi wrote:Glume zato sto misle da ce biti odbojne muskarcima ili da nisu dovoljno dobre, a znamo da zene idu emocionalno cak i na tu temu. Mislim da je to pitanje samopouzdanja i nedostatak ega, koji je u normalnom doziranju itekako potreban. + odgoj i okolina odrastanja znaju biti jake barijere koje vode ka ukocenosti.
Fino mu kazes, alo ba momak, dragi, muzek, komsija, svaleru (sta vec preferirate)...vrati se na pocetnu tacku. Ako se kazaljke okrecu u suprotnom smijeru od univerzuma, ne moras ti.
![]()
E pa zato ti nađi nekog koji zna da gleda "na sat", zna čak i ljetno vrijeme podesiti i brojati od 20 unatrag do nule. Orgazam zagarantovan
- Heidi
- Forum [Bot]
Sto se uzbudjujes toliko? Ja nisam nikog licno prozivala. Svasta.
Nemam ja vise sta traziti, sretno sam zaljubljena i orgazam je redovan. Pisem o zenama koje imaju problem reci da nisu zadovoljene.
I bezveze sam to napisala sa kazaljkama, al hajd...
Nemam ja vise sta traziti, sretno sam zaljubljena i orgazam je redovan. Pisem o zenama koje imaju problem reci da nisu zadovoljene.
I bezveze sam to napisala sa kazaljkama, al hajd...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Hm...pa nije ses skociti ko plovak na plovku...a to sto ljudi glume, pa zar i u drugim stvarima ne glume...ne svi.. 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Glumljenje orgazma?
Nemoguće,nije tu riječ o normalnim ženama.To su sigurno neke druge zene s neke druge planete.
Na ovoj planeti glumljenje orgazma jednostavno ne postoji i nije moguće.Znate kako znam?Jer nikad u svom životu nisam srela muškarca kojem se to dogodilo.Čak ni virtualno upoznala.
Znači sve je čista izmišljotina,zavjera.Garant djelo onijeh feministkinja.Ili su čak iluminati.Ne bih se čudila....svako može biti uključen...oprez
Na ovoj planeti glumljenje orgazma jednostavno ne postoji i nije moguće.Znate kako znam?Jer nikad u svom životu nisam srela muškarca kojem se to dogodilo.Čak ni virtualno upoznala.
Znači sve je čista izmišljotina,zavjera.Garant djelo onijeh feministkinja.Ili su čak iluminati.Ne bih se čudila....svako može biti uključen...oprez
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Heidi
- Forum [Bot]
Jes, jes...feministkinje im prodrmaju tastinu. 
- Terasa svjesti
- Inventar foruma

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
ma ako treba da glumim, onda necu ni voditi ljubav....to bude onda samo njegovo zadovoljstvo...bezze 
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Da se ne lažemo
da glume , glume
A da muškarac to može prepoznati - ne može.
Zašto to rade?
Iz istog razloga kao i muškarci.
S tim što se oni mogu prepoznati.
A da muškarac to može prepoznati - ne može.
Zašto to rade?
Iz istog razloga kao i muškarci.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Alien wrote:Da se ne lažemoda glume , glume
![]()
A da muškarac to može prepoznati - ne može.![]()
Zašto to rade?![]()
Iz istog razloga kao i muškarci.![]()
Kako ih prepoznaš, baš me zanima?
Znaš ti dobro kako.Krokodil Behko wrote:Alien wrote:Da se ne lažemoda glume , glume
![]()
A da muškarac to može prepoznati - ne može.![]()
Zašto to rade?![]()
Iz istog razloga kao i muškarci.![]()
Kako ih prepoznaš, baš me zanima?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sve o lošim ljubavnicama: Šta ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom?

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. No, oni koji to znaju govoriti, tada vjerovatno uz seks vežu neke druge stvari, poput, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korištenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda...
Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucjenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.
Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvjesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lijepa riječ bi trebale biti stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazuješ nekome da ga iskreno voliš upravo takvog kakav je, a to vodi i boljem seksualnom životu..
Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:
Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o vlastitom tijelu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reagira i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije.
Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tkom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.
Nije nimalo ugodno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je prije mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati.
Smeta mi nedostatak komunikacije prije ili tokom seksa. Ako joj je nešto lijepo ili nešto želi, volio bih da mi to kaže.
Nije nimalo ugodno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni osobno ne smeta što je prije mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati.
Smeta mi nedostatak komunikacije prije ili tijekom seksa. Ako joj je nešto lijepo ili nešto želi, volio bih da mi to kaže.
(SB)
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17062 times
Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o vlastitom tijelu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reagira i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije.
Kako ovako uopste uspije svrsit
Kako ovako uopste uspije svrsit
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

spacebound wrote: 03 Aug 2020, 09:49 Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
Kako ovako uopste uspije svrsit![]()
Pa muško je
Na temu, Venera kaže da joj pašu kratkoprugaši, jer je i ona takva.
Minuta-dvije i već leti oko lustera.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Ko? Zena?spacebound wrote: 03 Aug 2020, 09:49 Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
Kako ovako uopste uspije svrsit![]()
Mozda misli na denzel washingtona
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...