Dopisivanje sa suprotnim spolom

Slike i pjesma mjeseca
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1784 times
Been thanked: 3381 times
Status: Offline

Dopisivanje sa suprotnim spolom

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 14:47

Hajmo i žene i muškarci friška tema, taze ispod čekića
Da li vam je toksično ako se vaš partner dopisuje sa drugim ženama a u vezi je sa vama, a mogu i muškarci odgovoriti.
Zašto je to tako ?
Mogu li žene i muškarci biti prijatelji vječito pitanje?
Ljubomorni ste
na partnera?
Bojite se ako sta prenese od vašeg ponašanja prijatelju ili on prijateljici, lakše će vas pročitati?
NPR žena ima momka i kaže prijatelju svom njegovo ponašanje , prijatelj će reći, uh to nije dobro. Čuvaj se .

A ako je išta situacija sa prijateljicom, i ona upozori prijatelja na ponašanje žene partnerice?
Da li ti prijatelji stvarno žele dobro svojim prijateljima i da veza uspije, ili makar malo vide nade, da ne uspije i uskoče iz frendzona.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 299 times
Been thanked: 585 times

Re: Dopisivanje sa suprotnim spolom

Post by Remzudin » 15 Jul 2026, 14:57

koju Drogu si uzeo ?

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 9864 times
Been thanked: 8668 times

Post by uvijek_kontra » 15 Jul 2026, 16:05

Remzudin wrote: 15 Jul 2026, 14:57 koju Drogu si uzeo ?
:D. :aplauzz
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 🪷

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2440 times
Been thanked: 6187 times

Post by Beni » 15 Jul 2026, 18:45

Remzudin wrote: 15 Jul 2026, 14:57 koju Drogu si uzeo ?
Ilmihal
Fuck you a friendly note to start the day

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 19:06

Ali nije stvarno veza za mene.
Patim i nju i sebe , bolje da ja ovo razbucamm i patim samo vas na forumu.

Ušao u vezu sa jednom evo ima sta ja znam nekoliko mjeseci
I pitam ja nju sta joj je red flag, kaže da se dopisuje sa drugim curama momak
Studira ti ona medicinu, treća za redom ove godine koja me zahvatila da studira medicinu, odmah kontam mračna psihologija.
Jel to neki njen pokušaj kontrole, :hm da je samo pažnja uperena na nju, pa nismo se uzeli, čuj red flag da muškarac se dopisuje sa drugim ženama
A Jel ljubomorna ili se boji da će prijateljica pokazati neke toksične osobine.
Jer žena je ženi vuk, najbolje otkrije njene igirce.
Saznaju u firmi da sam u vezi, kaže meni šefica što meni nisi javio , i ako ti ne odgovori za sat, nemoj ni ti njoj.

Ja stvarno ne mogu igrati se silent tretmana .
Sto ona mene kao žena savjetuje da igram te igrice.
Zanimljivo kod ove studentice je da nije nikad online, nego je sve offline kod nje status.
Pa kad joj se cefne da se javi ona se javi. Kroz sat dva pa dopisujemo se, pa valja pitati da pričamo telefoniramo
A šteta bilo nam je lijepo u ta tri četiri pet izlazaka.
Išli na bazene, i hoće stan na dan, koji ćemo klinac to, a sve ja sam poštena, ja sad da sam normalan momak pohvalio bi to.
A jook hoće čovjek da bude mumin, djes nju tako nema oca majke mrtvi , bori se, i ti još iskoristi (u mojoj glavi je još uvijek stav ako muško i žensko imaju seks da je on nju iskoristio)
Čim je neku vezu obznani na forumu to je propaloo
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 24340 times
Been thanked: 22329 times
Status: Online

Post by Masamune » 15 Jul 2026, 19:20

Pa jeste red flag ako su nepoznate žene. Ne bi trebao biti ako je npr. kolegica sa posla ili neka prijateljica koju znaš 100 godina. Ako joj i to smeta to je već posesivnost i želja za kontrolom jbg. Mada i ovo splahne kod većine kad lijepo sjedneš sa njima i neke im stvari bolje objasniš. Treba nekad i vremena pogotovo tokom upoznavanja. Kod nekih to nikad ne prođe i obično je gubitak vremena ostati sa takvima u vezi. Isto je i kod muškaraca.
Last edited by Masamune on 15 Jul 2026, 19:23, edited 1 time in total.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 9864 times
Been thanked: 8668 times

Post by uvijek_kontra » 15 Jul 2026, 19:23

Previse se opterecujes.

Uzivaj i zivni malo. Ako ona hoce tako, nemoj ti da se sikiras da ces nju povrijedit, iskoristit. Ima dovoljno godina da zna sta radi, a trebao bi i ti znati.

Neces svaku djevojku zeniti, niti svaka djevojka zeli s tobom brak. Opusti se i uzivaj i ne tumaci svaku rijec, poziv, sms. I odjebi seficu, ko je ona da njoj javljas bilo sta. Cuj savjeta, koliko ona ima godina, 14? Seficu mislim.

OPUSTI SE I UZIVAJ. NE BREMZAJ bezveze jer nema potrebe. Prodje ti mladost u sta? Jos kazes lijepo vam je bilo na izlascima, sta hoces vise? Studira medicinu? Sigurno ne visi na telefonu 24/7.
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 🪷

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 19:39

Masamune wrote: 15 Jul 2026, 19:20 Pa jeste red flag ako su nepoznate žene. Ne bi trebao biti ako je npr. kolegica sa posla ili neka prijateljica koju znaš 100 godina. Ako joj i to smeta to je već posesivnost i želja za kontrolom jbg. Mada i ovo splahne kod većine kad lijepo sjedneš sa njima i neke im stvari bolje objasniš. Treba nekad i vremena pogotovo tokom upoznavanja. Kod nekih to nikad ne prođe i obično je gubitak vremena ostati sa takvima u vezi. Isto je i kod muškaraca.
Problem je što sam ja navikao na žensku pažnju bez veze.
Ono na forumu, u fabrici jednostavno volim žene i da se ne vezem sa njom
Ako bi ja tu svu energiju uložio u tu djevojku pa ja i nju smorio.i kako ja da znam da se ona ne dopisuje sa momcima
Djeluje mi posesivni u jednu ruku, ono kao ja ću tebi odgovoriti kad mi se cefne trči za mnom, nisam na vrijeme postavio granice.
Iz empatije sam juče otišao u Gradačac odvukao je da se podmiri (gospođica slupala auto, krhnula u drugu ženu)
Da ne spomenem prvi sastanak bio , kad je ona bila u bolnici , otpusno pismo nema nikoga, ja je dovukao kući, nudila pare nisam htio.
Nekako istina nije izgledala kao na fb, udebljala se od stitne kaže 30 kg (samo slikala facu) , i zbog stresa smrti od oca i šta ja znam sad Helem nejse.
Pitam se da li se ona meni uopšte svidja jer smo proveli lijepo vrijeme na bazenima, priznajem dovukao sam je iz sažaljenja kući, zakasnio na posao na taj prvi date
Zezao se , eto ne možeš izraditi ovaj date , (dok ti ne daju otpusno pismo) .
Kasnije je bilo neke hemije, kontam zašto je odugovlačio a dva mjeseca da izadjemo.
Možda zbog izgleda, da ja sad ne ispadne površan,znaci mi izgleda, ne znači, nego mi krivo što se neko predstavlja drugačije uživo nego online.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 19:41

uvijek_kontra wrote: 15 Jul 2026, 19:23 Previse se opterecujes.

Uzivaj i zivni malo. Ako ona hoce tako, nemoj ti da se sikiras da ces nju povrijedit, iskoristit. Ima dovoljno godina da zna sta radi, a trebao bi i ti znati.

Neces svaku djevojku zeniti, niti svaka djevojka zeli s tobom brak. Opusti se i uzivaj i ne tumaci svaku rijec, poziv, sms. I odjebi seficu, ko je ona da njoj javljas bilo sta. Cuj savjeta, koliko ona ima godina, 14? Seficu mislim.

OPUSTI SE I UZIVAJ. NE BREMZAJ bezveze jer nema potrebe. Prodje ti mladost u sta? Jos kazes lijepo vam je bilo na izlascima, sta hoces vise? Studira medicinu? Sigurno ne visi na telefonu 24/7.
Ne znam da li hoće sex.
Ali šta ćemo raditi u stan na dan, da jest bilo neke intimnosti, i na bazenima priznajem
Šefica ima 45 godina , zauzela neku ulogu kao da mi je mati, davno nju ne bendam.
Ja mislim da sam se previše za ovu potrudio, a da je nema kad meni treba.
A možda sam pogrešno protumačio njeno "dopisivanje sa ženama" spominjala je flert, moguće prebukvalno, i to je uredu, ali znaj da li ona to radi.
Još mi pokazuje na Instagramu, vidi što mi se javljaju. A kao ignoriše ih.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 4702 times
Been thanked: 2040 times

Post by Quds » 15 Jul 2026, 20:30

Mutevelija wrote: 15 Jul 2026, 19:41

Ne znam da li hoće sex.
Ali šta ćemo raditi u stan na dan, da jest bilo neke intimnosti, i na bazenima priznajem
Šefica ima 45 godina , zauzela neku ulogu kao da mi je mati, davno nju ne bendam.
A možda sam pogrešno protumačio njeno "dopisivanje sa ženama" spominjala je flert, moguće prebukvalno, i to je uredu, ali znaj da li ona to radi.
Pa, ljudstvo... :grana

I o kakvom ti to iskorištavanju bolan? Pa kako izgleda, nije ni maloumna, niti u nekoj situaciji gdje je potpuno zavisna od tebe, pa da se osjećaš tako. Previše razmišljaš i analiziraš stvari koje bi trebale biti jednostavnije. Šta ćete raditi u tom stanu...pa, odeš i vidiš (ili još bolje, porazgovarate prije toga). Sumnjam da te je u stanju silovati. A, ako nema prisile... :cudi

A, šefica ako nema šta konkretno ponuditi (no pun intended :D. ), neka se izmakne. Nemoj slušati druge da ti govore šta ćeš i kako ćeš. Mene pogotovo. :valja

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 15 Jul 2026, 20:37

Amin. :valja

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 21:13

Quds wrote: 15 Jul 2026, 20:30
Mutevelija wrote: 15 Jul 2026, 19:41

Ne znam da li hoće sex.
Pa, ljudstvo... :grana

I o kakvom ti to iskorištavanju bolan? Pa kako izgleda, nije ni maloumna, niti u nekoj situaciji gdje je potpuno zavisna od tebe, pa da se osjećaš tako. Previše razmišljaš i analiziraš stvari koje bi trebale biti jednostavnije. Šta ćete raditi u tom stanu...pa, odeš i vidiš (ili još bolje, porazgovarate prije toga). Sumnjam da te je u stanju silovati. A, ako nema prisile... :cudi

A, šefica ako nema šta konkretno ponuditi (no pun intended :D. ), neka se izmakne. Nemoj slušati druge da ti govore šta ćeš i kako ćeš. Mene pogotovo. :valja
MA kaze nudila sam ti stan na dan,ti neces, prebrzo mi (a i valja dati 50 KM da bi se izlezavali gledali tv jeli kokice)) ma ja puko dansas pricali smo na telefon, reko sam da me nervira sto je offline na mesengeru kao izgledilo smo, ali ovo je nasa prva svadja ;jupi

Mora se svaditim ja rekao postat cu hladan i ravnodusan ako ovako seen.
I rekao sam joj prebrzo mi je to stan na dan da imamo, i gotovo.

KAze ili smo u vezi ili nismo, hudo musko, ne zna ona koliko meni paznjeee treba, ako ona nece pisati, ja je moram "varati" onda pisati sa forumasicama, kolegicama, pa ja.

Znam na koju kartu igra, tebe cu izolovati od svih zena i bit cu ti jedina zena koja ce davati paznju, sto se vise vezem za nju vise cu zavisiti od njene rakcije a ona birati koliko treba.

Ne znam, samo je red flag da neda prijateljice, kaze ima tu nesto, ima ona kao iskustva sa takvim muskarcima, doktorima naime na ordinacijama.
A huda ne zna da sam jedva nju zbavio :roll
Last edited by Mutevelija on 15 Jul 2026, 21:14, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 3031 times
Been thanked: 25207 times

Post by HAVANA » 15 Jul 2026, 21:13

Ko hoce stan na dan,ona?Oj mute dragi,uzmi stan na heftu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 15 Jul 2026, 21:15

Jesam ja ovo dobro procito da mu je prebrzo to stan na dan?Sad bi ga ja ustino za bradavicu.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 15 Jul 2026, 21:15

IDe mi na zivce sto glumi vjernicu a to nudi, ne znam vise ni sam, a ok sve nedas mi da se dopisujem sa curama, a neces se slikati sa mnom.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 15 Jul 2026, 21:32

Mutevelija wrote: 15 Jul 2026, 21:15 IDe mi na zivce sto glumi vjernicu a to nudi, ne znam vise ni sam, a ok sve nedas mi da se dopisujem sa curama, a neces se slikati sa mnom.
Stan na dan najmanje ima veze sa kokicama, Mutevelija. Nego, pojedite vi te kokice (ili donesi ti smokija iz firme, bolji je), daš joj ono što očito traži, ukoliko je to ono sa čim ni ti nemaš nekih nedoumica...i, dalje kako bude. A, ja oženjen puno više od pola svog života, pa mi žena nema problem da razgovaram sa ženskim osoboma, ukoliko je očito da tu nema ništa, i ako to ne krijem od nje (a, kada bih krio i ona sazna, vjerovatno bi sutra za doručak jeo kobasicu...khm...ustvari ćevapčić :D. i dvoje jaja koji nisu došli iz prodavnice). Eh, sad, ako hoćeš da budeš u vezi, onda i treba da ti je samo ona. Mislim, tako je fer.

Ali stvarno, ako je to veza gdje vidiš da sve ide i vodi seksu, ili si za ili nisi. Ako nemaš problem sa tim, pa brate... Ukoliko to nije to, završiš na najbolji mogući način i to je to. Traži onda ono štoželišu ženi-djevojci. Ne zadržavaj se u vezama, za koje odmah vidiš da nisu za tebe. Ne znam šta drugo reći, brate.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 15070 times
Been thanked: 25942 times

Post by Fuddo » 15 Jul 2026, 21:41

Od ovoliko suprotnih spolova, ja se dopisujem s Laserom
Ojebemte fudo i tvoj sexipil
Nizasta je
Dozvolite da se obratimo

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 15 Jul 2026, 22:00

Fuddo wrote: 15 Jul 2026, 21:41 Od ovoliko suprotnih spolova, ja se dopisujem s Laserom
Ojebemte fudo i tvoj sexipil
Nizasta je
Grjehota vam je to.

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 15 Jul 2026, 22:18

Uzmite stan na dan