Temperature vani i da panu more se neće ohladiti
Tako da imaš sve do novembra kako god vrime
More ugodno za kupanje
Moderator: VIP

Temperature vani i da panu more se neće ohladiti

na nervira meShadow wrote: 16 Jul 2026, 10:40 Ne znam na kojoj je ono temi iron natrlj'o tigrove masti u oci..
Normalno da pece..
Zazmiris i odlezis dok ne prodje.

Masamune wrote: 16 Jul 2026, 11:21 zato pola tepsije bureka marne kod kuće sigurno
što ne mogu glumu ove vrste...

Laze, naravnoMasamune wrote: 16 Jul 2026, 11:21 pojela kolegica jogurt dodala u njega one chia sjemenke kae uh što se najedoh ne mogu više ništa danas teško mi dođe da jedem nešto jače od toga
a ima bar 30 kila viška... pitam se od čega... zato pola tepsije bureka marne kod kuće sigurno
što ne mogu glumu ove vrste...

Ma i ne mora, nisu kile iskljucivo od hrane, ima i drugih faktora.Masamune wrote: 16 Jul 2026, 11:29 al jest tako majke mi
pa odakle kile kad se na poslu konstantno pretvara pred svima jbt
mora biti od pite i mesine i umakanja u saftove

Uglavnom jeste... ako bismo sve svodili na štitnu žlijezdu, menopauzu itd. onda jbgspacebound wrote: 16 Jul 2026, 11:40Ma i ne mora, nisu kile iskljucivo od hrane, ima i drugih faktora.Masamune wrote: 16 Jul 2026, 11:29 al jest tako majke mi

A stas im.Masamune wrote: 16 Jul 2026, 11:29 al jest tako majke mi

Ja napisah da ne mora bit iskljucivo, a ne da se sve svodi na hormoneMasamune wrote: 16 Jul 2026, 11:42Uglavnom jeste... ako bismo sve svodili na štitnu žlijezdu, menopauzu itd. onda jbgspacebound wrote: 16 Jul 2026, 11:40
Ma i ne mora, nisu kile iskljucivo od hrane, ima i drugih faktora.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests