Chloe wrote:Onaj emotivac i hladni drski Melek???Nema šanse ........
o kojem emotivcu pricas ne znam................ali sta fali Meleku.......................ta ce ti p... od muska.....
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Chloe wrote:Onaj emotivac i hladni drski Melek???Nema šanse ........

Zar nije on vec maznuo onu Saru?Tigris wrote:.........................KROKODIL BEHKO .
nikako njega u nekoj kombinaciji.....................boss. voljela bih vidjeti da imas neku ovdje............., mozda imas a sutis .....to nije u redu![]()
![]()

Tigris wrote:.........................KROKODIL BEHKO .
nikako njega u nekoj kombinaciji.....................boss. voljela bih vidjeti da imas neku ovdje............., mozda imas a sutis .....to nije u redu![]()
![]()
Krokodil Behko wrote:Tigris wrote:.........................KROKODIL BEHKO .
![]()
Mislim da svi znaju da sam povremeno zauzet, u takvom forumskom kontekstu
Aman jest dok je neima tako dugoMelek wrote:Zar nije on vec maznuo onu Saru?Tigris wrote:.........................KROKODIL BEHKO .
![]()

Nikad ne reci nikadChloe wrote:![]()
Analizeee ......
U svakom slučaju, meni bi se sviđao u kombinaciji ali ova dva, Bože sačuvaj.
Paz boga ti...nije... No, di nam je Sara...baš fali.Melek wrote:Zar nije on vec maznuo onu Saru?Tigris wrote:.........................KROKODIL BEHKO .
![]()
Mutevelija wrote:Zna Tigris znanje.
Ja npr nisam nasilan, ali ako je žensko kakvo ugroženo, nešto bih odbranio, kao npr kad sam sa rodicom išao po noći pa pas krenuo na nas a ona se prepala.
A ja samo hlupio nogom od pod i kao hoću da uzmem kamenicu pomija pobjegla.
I borio bih se da je i lav, jer mi je ispod časti da ništa nisam poduzeo.

Ma pusti Mutu...ih milion puta mi se desilo da naletimo na psa....samo stane iza mene i drži me sa obe ruke....a kad smo sami u stanu i nešto frkiše niko nema muda veće od nje...žene...ko vas ne zna...Tigris wrote:Mutevelija wrote:Zna Tigris znanje.
Ja npr nisam nasilan, ali ako je žensko kakvo ugroženo, nešto bih odbranio, kao npr kad sam sa rodicom išao po noći pa pas krenuo na nas a ona se prepala.
A ja samo hlupio nogom od pod i kao hoću da uzmem kamenicu pomija pobjegla.
I borio bih se da je i lav, jer mi je ispod časti da ništa nisam poduzeo.
pa normalno mute...........vi nas trebate stititi....................mi smo cvijece............hurije
........nego vremena su losa.....pa se medjusobno optuzujemo
![]()
tj. mi rospije i vjestice...............a mi imamo svoje nadimke za vas![]()
Melek wrote:Ma kakvi, sve suho ko barut.
Doci ce suđeni ...Tigris wrote:jeste.Čupava wrote:Je li se šta desilo ovdje ozbiljno?![]()
samo ja jos iscekujem svoju sudbinu
Čupava wrote:Doci ce suđeni ...Tigris wrote:jeste.Čupava wrote:Je li se šta desilo ovdje ozbiljno?![]()
samo ja jos iscekujem svoju sudbinuNe brini..
Tigris wrote:Ma pusti Mutu...ih milion puta mi se desilo da naletimo na psa....samo stane iza mene i drži me sa obe ruke....a kad smo sami u stanu i nešto frkiše niko nema muda veće od nje...žene...ko vas ne zna...