Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bravo...i tako jedva čekam videti Storma na pivu...nadam se da će te vas dve naći neku temu da vam ne bude dosadno
vas dvojica..................cete da zamuknete .........kad se ukazemo svi jedni drugima............tj nas 4, jedino pivo ce vam i pomoci da progovorite koju suvislu
a u svakom slucaju ............kao i vi ..............i mi djevojke se znamo dobro zabaviti bibo trus me
Tigris wrote:Bravo...i tako jedva čekam videti Storma na pivu...nadam se da će te vas dve naći neku temu da vam ne bude dosadno
vas dvojica..................cete da zamuknete .........kad se ukazemo svi jedni drugima............tj nas 4, jedino pivo ce vam i pomoci da progovorite koju suvislu
a u svakom slucaju ............kao i vi ..............i mi djevojke se znamo dobro zabaviti bibo trus me
Danaas je vreme drugo, danas su drugi dani.....jer vi žene stvaarno mislite daa možete više brbljati od nas muških???
Čuj jedno pivo
nisam napisala jedno pivo..................napisala sam da ce vam JEDINO i pivo pomoci da progovorite koju suvislu..............a ustalom zasto zelis da se razdvajamo..................ko vam brani piva ,brlje..............bitan je provod.....ja i bibi cemo da lagano naginjemo zenska picjenca i svima .......
a to da me strom povede sa tobom pa me otkanta....tako nesto bi ti mozda napravio a on , ne bih rekla.......
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Biba wrote:
Ne moze Nole, puno voli zene..moji omiljeni su satapani...zameo ih vjetar aman
hajd iskreno..............
jes bila pukla na tog rankovica................
Ne pratis sta pisem. Davno sam napisala da bih voljela imati takvoga brata, a kad nesto izjavim onda tako i mislim
Ne znam ni zasto je baniran a da sam pukla ne bih bila tu ni laprdala vec bi tugovala izlogirata..izlogirana pardon
cuj puno voli zene.................pa svi oni to vole...............samo male nijanse su u pitanju .
Ja takve ne volim..ne volem
.....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
Tigris wrote:nisam napisala jedno pivo..................napisala sam da ce vam JEDINO i pivo pomoci da progovorite koju suvislu..............a ustalom zasto zelis da se razdvajamo..................ko vam brani piva ,brlje..............bitan je provod.....ja i bibi cemo da lagano naginjemo zenska picjenca i svima .......
a to da me strom povede sa tobom pa me otkanta....tako nesto bi ti mozda napravio a on , ne bih rekla.......
Ko je rekao da će te otkantati...pa nećete se maziti za stolom bre...too će biti posle u hotelskoj sobi aaal za stolom muške teme...ne misliš daa ćemo pričati o frizuramaa i lakovima zaa nokte