E i on je srednji prst pokazao nekomeVeca wrote: 14 Jul 2026, 17:10 tak sam ja imala jednog sefa, ja sam bila duze od njega u toj firmi...covjek se nakanio na me i kolegicu mi, nas dvije smo radile uvijek u tandemu, a ja, kad radim, stvarno mogu i radim...jedan dan, oko podne, opet dodje do nas i nesto nas, da prostis, yebe, uhvati me huja, ama idi covjece od mene, nece, rekoh, jel' neces? kae, necu, ja svoj ruksak na rame i pokazem mu pred svimatrc'o je za mnom da me vrati, mrrrs, dzukelo...i jednom, ja u gradu, stala na semaforu, a joooj, vidim njega, hoce preko da predje,
joj, kad sam ja vrisnula iz onog auta, ma dje si, mamu ti tvoju, hajde predji da te pregazim iz nehata, sviju mi, vidjela sam mu strah na faci, nije pres'o, cekao moje zeleno svjetlo.....................to su one hinjske pizdurine, neizivljene, sto nemaju k od karaktera, a boje se svoje vlastite sjene...nikad ga vise nisam vidjela, a dobio je otkaz u toj firmi.
I meni pokazuju kad sam se vratila snimak kamere, kao da ga to definise a sve ostalo se brise. Rekoh ne zanima me. Eto njega na kafu veceras
A ne smiju oni nista preda mnom puno, mozda bi i rekli. Al no me interesa.

joj, kad sam ja vrisnula iz onog auta, ma dje si, mamu ti tvoju, hajde predji da te pregazim iz nehata, sviju mi, vidjela sam mu strah na faci, nije pres'o, cekao moje zeleno svjetlo.....................to su one hinjske pizdurine, neizivljene, sto nemaju k od karaktera, a boje se svoje vlastite sjene...nikad ga vise nisam vidjela, a dobio je otkaz u toj firmi.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)