Ma jok. Samo neko ko stvari gleda malo drugačije, iznese svoje mišljenje na forum, kao što i ti izneseš svoje. I, nigdje ne piše niti je ''red'' da se slažemo. Svako ima pravo na vlastito mišljenje.
MOSTAR
Moderator: Krokodil Behko
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 5075 times
- Been thanked: 2272 times
- Status: Offline
Re: MOSTAR
-
panter7
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 470 times
- Been thanked: 701 times
slazem se nazife, samo nemoj druge lozit (iz centrale) da idu ratovatQuds wrote: 15 Jul 2026, 12:48Ma jok. Samo neko ko stvari gleda malo drugačije, iznese svoje mišljenje na forum, kao što i ti izneseš svoje. I, nigdje ne piše niti je ''red'' da se slažemo. Svako ima pravo na vlastito mišljenje.
a za tebe
ne sekiram se
Biti dobra osoba često znači živjeti prema visokim moralnim načelima, pokazivati empatiju, ljubaznost i razumijevanje prema drugima. No, što se događa kada se te vrline suoče s lošim ljudima?
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 29061 times
- Been thanked: 7855 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Quds
- Aktivni forumaš

Pa,dobro, nemoj ni ti druge ložiti da budu... naći pravi izraz za to nije lako. A, drugo, ma ja ba... ja sam ti vazda bio, a i sada sam u ''centrali''. Niko osim tebe niti zna šta je rat niti kakav belaj on donosi. Pozdrav iz 1. Minhenske oslobodilačke.panter7 wrote: 15 Jul 2026, 23:45slazem se nazife, samo nemoj druge lozit (iz centrale) da idu ratovatQuds wrote: 15 Jul 2026, 12:48
Ma jok. Samo neko ko stvari gleda malo drugačije, iznese svoje mišljenje na forum, kao što i ti izneseš svoje. I, nigdje ne piše niti je ''red'' da se slažemo. Svako ima pravo na vlastito mišljenje.
a za tebe
ne sekiram se
-
panter7
- Osvježenje foruma

Sta ceka minhenska?Quds wrote: 16 Jul 2026, 17:27Pa,dobro, nemoj ni ti druge ložiti da budu... naći pravi izraz za to nije lako. A, drugo, ma ja ba... ja sam ti vazda bio, a i sada sam u ''centrali''. Niko osim tebe niti zna šta je rat niti kakav belaj on donosi. Pozdrav iz 1. Minhenske oslobodilačke.panter7 wrote: 15 Jul 2026, 23:45
slazem se nazife, samo nemoj druge lozit (iz centrale) da idu ratovat
a za tebe
ne sekiram se
Eno belaj na drini, dokle ste?
nazif frotalno, kalimero levo krilo (vidim sve bi on to rokno u celo, aruba boy desno( ovo po pol orijetaciji)
CIKA panter duzio je ovo u ratu, pa ako zatreba "pogurat" javite

Biti dobra osoba često znači živjeti prema visokim moralnim načelima, pokazivati empatiju, ljubaznost i razumijevanje prema drugima. No, što se događa kada se te vrline suoče s lošim ljudima?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10850 times
- Been thanked: 12722 times
- Status: Online
panter7 wrote: 24 Jul 2026, 11:29Sta ceka minhenska?Quds wrote: 16 Jul 2026, 17:27
Pa,dobro, nemoj ni ti druge ložiti da budu... naći pravi izraz za to nije lako. A, drugo, ma ja ba... ja sam ti vazda bio, a i sada sam u ''centrali''. Niko osim tebe niti zna šta je rat niti kakav belaj on donosi. Pozdrav iz 1. Minhenske oslobodilačke.
Eno belaj na drini, dokle ste?
nazif frotalno, kalimero levo krilo (vidim sve bi on to rokno u celo, aruba boy desno( ovo po pol orijetaciji)
CIKA panter duzio je ovo u ratu, pa ako zatreba "pogurat" javite
![]()
A šta ako je i on bio ratnik?
-
panter7
- Osvježenje foruma

Ima izvinjenje!!!
Upoznamo se, popijemo kafu, himber, sta god.
Jel to problem?
Jel to problem?
- Quds
- Aktivni forumaš

Ma, kakvo izvinjavanje. Neka si ti živ, i nadam se, zdrav.panter7 wrote: 24 Jul 2026, 11:44 Ima izvinjenje!!!
Jel to problem?
-
panter7
- Osvježenje foruma

Red je ako pogrijess
Aima nesto i do kucnoj odgoja, kulture, nacina komunikacije, postovanja
nadam se da smo se razumjeli