Valjda državljani Holandije.Bla wrote:ko su Holanđani?

Moderator: VIP
Valjda državljani Holandije.Bla wrote:ko su Holanđani?
Kuham u ljetnoj kuhinji, pile pecem u zimskoj i moram u spaiz i kupatilo po vodu ici preko dvorista.Mutevelija wrote:Što si po kiši, nije ti za nevolju.
zovi behku da ti pomogneBiba wrote:Kuham u ljetnoj kuhinji, pile pecem u zimskoj i moram u spaiz i kupatilo po vodu ici preko dvorista.Mutevelija wrote:Što si po kiši, nije ti za nevolju.
I sinu u njegovu sobu moram preko dvorista...
Ugrijem se oko sporeta a onda se ladim i kisnem..
Moji se poizvrcu i cekaju na tacni..a sta ces...ma sve zdravije od mene sunac im poljubim...a sta ces.
Moji su
Pa morala sam, bilo je užasno....Nole wrote:Po kiši???Čupava wrote:Usisala i oprala auto...
Kad vidiš moj ajto biće ti jasno šta je užasnoČupava wrote:Pa morala sam, bilo je užasno....Nole wrote:Po kiši???Čupava wrote:Usisala i oprala auto...
Polako sa ebanjem ja sam Mišo bre ..en ti meha nek potvrdiBiba wrote:Ma oprala sudje...bem ti misa sta ga je...![]()
Aj bjez lako za tebe...ma ti si ko janje...nece tebe tvoja nikad zatuc nemaj brigeNole wrote:Polako sa ebanjem ja sam Mišo bre ..en ti meha nek potvrdiBiba wrote:Ma oprala sudje...bem ti misa sta ga je...![]()
Neće jer mora robijat zbog budaleBiba wrote:Aj bjez lako za tebe...ma ti si ko janje...nece tebe tvoja nikad zatuc nemaj brigeNole wrote:Polako sa ebanjem ja sam Mišo bre ..en ti meha nek potvrdiBiba wrote:Ma oprala sudje...bem ti misa sta ga je...![]()
Vala je i ovde hladno a ovo sranje još pada, mada je potrebna kiša poljoprivredi suva je zemlja, a ova je prava kada dugo pada natopiće zemlju.storm wrote:Smrznuo se u šetnji