A ne bih odbila po komad vaših kuglofa.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja samo sa bademima i suhim grožđicama ..uvijek_kontra wrote:Cupava, ja juce pravila, sa orasima i cokoladom.

Odlicno i izgleda...uvijek_kontra wrote:
Odlican, socan..zaista je bio.

Ja ne znam tude photo postaviti... tako da...ne kitim se tudim perjem..Krokodil Behko wrote:Odličan kuglof. Jel sigurno da slika nije sa interneta, da ne provjeravam?
Nešto mi puno dobro izgleda.

Pogledaj temu Poruka forumašu ....Čupava wrote:Ja ne znam tude photo postaviti... tako da...ne kitim se tudim perjem..Krokodil Behko wrote:Odličan kuglof. Jel sigurno da slika nije sa interneta, da ne provjeravam?
Nešto mi puno dobro izgleda.![]()

na precnik 50 cm.. Premazati margarinom, pa preko toga staviti drugu razvijeno tijesto, pa također premazati margarinom i završiti sa trećim tijestom isto tako samo posljednji ne premazivati margarinom .. I nekoliko puta preci oklagijom preko da se izjednače veličine ..
 ...  
Da.. Jer je preuska da stoji umotana kao kiflica..kad je umotas samo je okreneš ..spacebound wrote:Cek', napravis kiflicu pa je onda okrenes na stranu?

Neces se pokajati - nece docekati "sutra"spacebound wrote:Shvatila, ima da padnu puzici ovih dana![]()

greeneyes wrote:Eh, sta bih sinoc dao za kakve kiflice..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest