Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote:
Nemaš pojma drug, ja sam ti ti pravazišo sve
Ne kupujem umake, nego ih pravim.
I ko ti sad ne bi pozavidio?
Ti prva
Sad, kad se još malo izverziram, pa počnem praviti palačinke i kolače
Eto vidiš prepoznao si zavidnost..
Ja palacinke i kolače pravim samo kad sam nervozna....
Ja ih opet jedem, samo kad sam nervozan, a pogotovo ako ih ne moram ja praviti.
Ma znao sam ja oduvijek, da ćemo se nas dvoje naći neđe u bespuću naših mahana
Bla wrote:Pa šta bi ja trebao reći za kratkoću, jedan potez prstom, al' nije to to pa se i ne trpam gdje mi nije mjesto.
Kratko.....??
tjestenina i svaki umak se složi u 10-15 minuta (jedino bolognese radim malo duže, da se meso fino preprži a ne prepali)....za pizzu mi treba oko 20-25...lasagna zapravo isto nekako, ostalo pećnica odradi....
imam i slikica ali samo tebi neću pokazati
sad jasnije? a ne trpam se među jela koja se spravljaju 2-3 sata, niti uimam volje ni znanja ni vremena
I ja sam počeo praviti umake
jedino tunu još uzimam iz konzerve....
Bla wrote:Pa šta bi ja trebao reći za kratkoću, jedan potez prstom, al' nije to to pa se i ne trpam gdje mi nije mjesto.
Kratko.....??
tjestenina i svaki umak se složi u 10-15 minuta (jedino bolognese radim malo duže, da se meso fino preprži a ne prepali)....za pizzu mi treba oko 20-25...lasagna zapravo isto nekako, ostalo pećnica odradi....
imam i slikica ali samo tebi neću pokazati
sad jasnije? a ne trpam se među jela koja se spravljaju 2-3 sata, niti uimam volje ni znanja ni vremena
I ja sam počeo praviti umake
jedino tunu još uzimam iz konzerve....
Ja mislila Bog zna kakav cu recept zateći a ono nesto sto apsolutno svi valjda na ovom forumu znaju napraviti i pravili su. Osim mozda Mute, i jos jednog,dvojice vrh.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:
niko, on jednu forumasicu zive tikvice moja
Pa bolje nego da je zove bundevo moja...
......sta fali bundevi molicu lijepo..... ......nista,samo sto bi on u tom slucaju pisao ja bi umocio onu bundevu.....a opet bi mi znali da je to sifrirana poruka jednoj Anamo....tj 'vamo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:
niko, on jednu forumasicu zive tikvice moja
Pa bolje nego da je zove bundevo moja...
......sta fali bundevi molicu lijepo..... ......nista,samo sto bi on u tom slucaju pisao ja bi umocio onu bundevu.....a opet bi mi znali da je to sifrirana poruka jednoj Anamo....tj 'vamo
Ma meni je ljepse tikvice...nego bundevice..., onda bih se osjecala okruglo, a i uvreda je nekome reci bundevo, bundevice....