Nazife, ne lažem kad kažem da mi je drago što te vidim nakon duže pauze. I sam sam alergičan na takve psovke, obzirom da, iako sam počesto blesav, bezobrazan i svašta nešto, ipak sam musliman. Ali, tu se radi o djeci (jako važan detalj) koje neko nije odgojio kako treba, ali, ne mislim da zaslužuju da ih taj Ferid pogazi. Uvjeren sam da to što si napisao nije tvoja stvarna želja. Ali, mnogi će to tako razumjeti, onako kako su pročitali, jer, nisi ničim naznačio da misliš da im treba pokoja vaspitna, a da ne misliš bukvalno da bi volio da gledaš kako bivaju pregaženi Feridovim autom.Naseef Mushroom wrote: 09 Aug 2026, 21:40Nije samo stvar u psovkama i šta psuju, nego i način.
Sjećam se jednom, idem ulicom i kraj mene 5 dječaka na biciklu, jedan od njih drugog prestiže sa biciklom, i ovaj opsuje Boga, a ostali se smiju kao da je izmislio najgenijalniji fazon “hohohohoho”.
Šteta što onaj ludi komšija Ferid nije naišao, što se napije i onda vozi preko 100km na sat, da ih pokupi.
Ali, da ne bude da ja prevodim šta si ti mislio, dobar si insan - bilo bi dobro da ''rasčistiš'' to. Tek da bude jasno.