jel nosis ove igrackiceCalla wrote:zajednicke masaze i kupke u hotelu pored Salzburga!!

nemoj samo da bude strajka gladju

p.s ponesi svabi koju viagricu za svaki slucaj

Moderators: spacebound, Duminjo
jel nosis ove igrackiceCalla wrote:zajednicke masaze i kupke u hotelu pored Salzburga!!
Postoje osobe koje u meni izazivaju upravo ovakve (primitivne) nagone.radeta62 wrote:
je li djed mraz donio igracku?Calla wrote:zagledala sam se u crne carape sa crvenim snjirama odpozada ,,
A šta fali malo po guzi?Krokodil Behko wrote:Sto se mene tice,moglo bi proci,kozha,lisice i sva ta pomagala i igrackice.. ali bas da se udsaramo.. to ne bih.. Ne uzivam u udaranju drugih ljudi...
Samo ako ja šamaram, pošto mene nemaš po čemu ni ošamariti, što se guze tičeAlien wrote:A šta fali malo po guzi?Krokodil Behko wrote:Sto se mene tice,moglo bi proci,kozha,lisice i sva ta pomagala i igrackice.. ali bas da se udsaramo.. to ne bih.. Ne uzivam u udaranju drugih ljudi...
Zadovoljstvo mora da bude obostranoKrokodil Behko wrote:Samo ako ja šamaram, pošto mene nemaš po čemu ni ošamariti, što se guze tičeAlien wrote:A šta fali malo po guzi?Krokodil Behko wrote:Sto se mene tice,moglo bi proci,kozha,lisice i sva ta pomagala i igrackice.. ali bas da se udsaramo.. to ne bih.. Ne uzivam u udaranju drugih ljudi...
Ma nema problema, ako ću ja moći da pljuskam tamo gdje se ima po čemu pljusnuti, ti ovamo slobodno radi šta hoćeš, samo mi nemoj injekcije udarati, toga se bojimAlien wrote:Zadovoljstvo mora da bude obostranoKrokodil Behko wrote:Samo ako ja šamaram, pošto mene nemaš po čemu ni ošamariti, što se guze tičeAlien wrote:A šta fali malo po guzi?Krokodil Behko wrote:Sto se mene tice,moglo bi proci,kozha,lisice i sva ta pomagala i igrackice.. ali bas da se udsaramo.. to ne bih.. Ne uzivam u udaranju drugih ljudi...![]()
Ni ti nemoj brinuti, Trnoružice moja u aprilu, imam nježnu rukuAlien wrote:Nema brineš, imam jaku ruku.![]()
Sad si ga uprskao.Krokodil Behko wrote:Ni ti nemoj brinuti, Trnoružice moja u aprilu, imam nježnu rukuAlien wrote:Nema brineš, imam jaku ruku.![]()
Pa dobro, mogu ja i pojačati to, po želji i potrebiAlien wrote:Sad si ga uprskao.Krokodil Behko wrote:Ni ti nemoj brinuti, Trnoružice moja u aprilu, imam nježnu rukuAlien wrote:Nema brineš, imam jaku ruku.![]()
Julia-Klara wrote:cekam ja moja dva tuzlaka![]()
vi ostali se i ne znate igrat
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests