Gradnja najpovoljnije kvalitetne kuće u BiH.
Moderator: spacebound
-
Haliskos84
- Na probnom

- Has thanked: 5 times
- Status: Offline
Gradnja najpovoljnije kvalitetne kuće u BiH.
Ja ću se u budućnosti morati iseliti iz trenutne kuće u kojoj živim jer roditelj me je obavijestio da u njegovom testamentu nisam izabran kao jedini vlasnik te kuće(i da je neću dobiti do kraja moga života nego da ću dobiti samo dio od novca kada se kuća proda) i ja vjerojatno neću biti u stanju da sebi kupim u budućnosti ni trenutni kvalitetni stan koji mi se sada sviđa(jer da bih i novac već sada dobio ne bi dobio vjerovatno dovoljno) i mislim da će cijene za nekretnine u budućnosti još dodatno rasti i htio bih saznati koliko košta gradnja najpovoljnije kvalitetne kuće za jednu osobu i najbolje samo sa jednim spratom koja bi se nalazila u blizini jednog malenog grada u BiH, da nije oguljena više od 3 km od centra grada da se može i hodanjem stići do svih bitnih lokacija u gradu(jer koristi vozilo će i dalje biti luksuz), da izdrži jake vjetrove i kišu koji se mogu pojaviti u BiH, da se u zimi može povoljno grijati i na ljetu povoljno hladiti ta kuća i da se ne nalazi gdje se poplava može desiti. Koliko otprilike bi tako nešto koštalo graditi u BiH i ima li neko još dodatne savjete na šta moram paziti ako to mislim pokušati realizirati?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61689 times
- Been thanked: 11244 times
Re: Gradnja najpovoljnije kvalitetne kuće u BiH.
Najpovoljnije kvalitetno bi te izaslo da uzmes materijal i da sam radis poso pešes profesija koje su potrebne. I da radis ko sebi 
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 519 times
Re: Gradnja najpovoljnije kvalitetne kuće u BiH.
Nisam siguran da kod nas vazi Anglosaksonsko pravo i da je testament validan dokument Morao bi otac prije smrti da podjeli imovinu kako hoce a poslije smrti nastua Rimsko pravo.