Da skratim probati ću vako
Slikovito
Imaš podcast Galeb Rambo i Laka Rambo.
Nemoj umišljati da si Galeb možda bi moga proć ka Laka.
Ali jedino zbog smajLova
Wtf
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I to pišeš nakon što sam napisao da je MENI nova generacija glumaca bez veze.

Reče osoba koja je prva započela, i to kod nečega toliko bezahlenog poputZanki wrote: 28 Aug 2026, 14:45 Ne mislim, nego tebi govorim da si dosadio sa svoim nastupima najsam pametan.
Ne kužiš ironiju kod diskutanata, ne kužiš simboliku u postovima, metafore, zdrave zajebancije, iskrene priče, ništa, uvik isti stav, veličine.
Dosadio si
Jebiga teškoE

Šta nisam skontao? Ja iznesem svoj stav i ti me napadneš kako se usuđujem tako napisati i tako postupati, kao da sam napisao da su svi budale koji vole nove glumce.Zanki wrote: 28 Aug 2026, 14:50 Toti pričam
Ni slovo nisi skužio
Jer si plitak i nenačitan
Nema ljutnje
Tolko možeš

Bisl musst du schon mit der Zeit gehenNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 13:23Ma ne znam, meni su svi ti novi glumci kao sladoled od vanilije. Nije loše, nije ružno, može se kupiti i jesti ali ima običan ukus.Morgen wrote: 28 Aug 2026, 09:09
Bas si naveo jednu od najperspektivnijih glumica (Zendaya)
Pogledaj seriju Euphoria
A sto se tice Tom Hollanda
Vec kao dete veliki talenat

U pravu je Nazif. Sve je i meni nekako....meh.Morgen wrote: 29 Aug 2026, 10:08Bisl musst du schon mit der Zeit gehenNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 13:23
Ma ne znam, meni su svi ti novi glumci kao sladoled od vanilije. Nije loše, nije ružno, može se kupiti i jesti ali ima običan ukus.
Da ne ispadnes iz fazona

Joj, i ja za glumce napisao... budi nježna, plz.Zanki wrote: 28 Aug 2026, 14:30 Zaboravia si dodat da je TEBI sladoled od vanilije običan.
O da, opet smo se zaneli da smo veličina koja ocjenjuje i kritizira od religije, politike, preko feminizma do muzike o filmovi te glumci kao jagoda.
Ne pratim ni Zendayu niti Holanda
Ali koga briga uopće to nie ni tema
Samo se ti tješi i ubeđuj da si najpametniji
A za svoje mišljenje imaš pričaonu
Forumi su na izdisaji
Meni je ovo dnevni boravak
A nekome je kantun di se zabije i preko ekrana se igra GOT

Ma nema ovo veze s glumcima deQuds wrote: 29 Aug 2026, 11:38Joj, i ja za glumce napisao... budi nježna, plz.Zanki wrote: 28 Aug 2026, 14:30 Zaboravia si dodat da je TEBI sladoled od vanilije običan.
O da, opet smo se zaneli da smo veličina koja ocjenjuje i kritizira od religije, politike, preko feminizma do muzike o filmovi te glumci kao jagoda.
Ne pratim ni Zendayu niti Holanda
Ali koga briga uopće to nie ni tema
Samo se ti tješi i ubeđuj da si najpametniji
A za svoje mišljenje imaš pričaonu
Forumi su na izdisaji
Meni je ovo dnevni boravak
A nekome je kantun di se zabije i preko ekrana se igra GOT![]()

Kad neće moderan da bude
Hvala Bogu živimo u vremenu gdje postoji ogromna videoteka starijih filmova koja je dostupna samo jednim klickom i ne moram trošiti vrijeme na neke Zundare ili kako se već god zovu.
Baš živimo u super vremenu gdje ne moramo mit der Zeit gehen.Morgen wrote: 29 Aug 2026, 10:08Bisl musst du schon mit der Zeit gehenNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 13:23
Ma ne znam, meni su svi ti novi glumci kao sladoled od vanilije. Nije loše, nije ružno, može se kupiti i jesti ali ima običan ukus.
Da ne ispadnes iz fazona

I ja preferiram starijeNaseef Mushroom wrote: 30 Aug 2026, 11:14Baš živimo u super vremenu gdje ne moramo mit der Zeit gehen.
Evo YouTube aplikacija na mom televizoru, samo su domaće i strane pjesme iz perioda 1980-2005. Nema ništa aktuelno.
Nije kao prije kada si imao samo MTV na televizoru i da to moraš gledati.
To nema veze sa biti tupav, danas je drugačije doba. Više nije ono vrijeme da dođem na posao a svi pričaju o jednoj seriji a ja blehnem i ispao sam iz kruga jer to ne pratim.Morgen wrote: 30 Aug 2026, 11:20I ja preferiram starijeNaseef Mushroom wrote: 30 Aug 2026, 11:14
Baš živimo u super vremenu gdje ne moramo mit der Zeit gehen.
Evo YouTube aplikacija na mom televizoru, samo su domaće i strane pjesme iz perioda 1980-2005. Nema ništa aktuelno.
Nije kao prije kada si imao samo MTV na televizoru i da to moraš gledati.
Ali volim i ovo novo. Ne zelim da sa 70 budem “tupava” i ne znam o cemu ljudi pricaju

Preminuo Raif Dizdarević, bivši predsjednik Predsjedništva SFRJ, imao je 99 godina
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest