cini mi se da su na internet prostoru vecina definitivno, oni bez interneta znamo na cemu su
Umro ratni zločinac Ratko Mladić
Moderators: Urednik foruma, VIP
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1073 times
- Been thanked: 1684 times
- Status: Offline
Re: Umro ratni zločinac Ratko Mladić
al sto srbi koji likuju Mladica koriste priliku da pljuju srpske izdajnike koji priznaju genocid
cini mi se da su na internet prostoru vecina definitivno, oni bez interneta znamo na cemu su
- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 484 times
- Been thanked: 1105 times
Srbi lutaju...ubiju ili predaju svoje vodje da ih neko ubije ili zatvori...pa onda oplakuju i prave od njih mitove.
Tako je do sada bilo u historiji a tako će i u buduće biti.
Tako je do sada bilo u historiji a tako će i u buduće biti.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15165 times
- Been thanked: 26169 times
Eno hoce ga balzamovat i metnit u sabornoj crkvi u Beogradu, da se svjetina klanja mostima mucenika…
Dobro je tamo iko normalan
Dobro je tamo iko normalan
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 29534 times
- Been thanked: 8029 times
evo i Ledena stigla na sprovod

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 34015 times
- Been thanked: 32075 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4436 times
- Been thanked: 4135 times
- Status: Online
I te sredine koje su dio današnjeg entiteta rs, ali i u Federaciji gdje su pokušali početkom 90-ih su bile poput sredina u kojima danas živite.Masamune wrote: 28 Aug 2026, 10:13Ima, ali i ti sa kojim se ja mnogo više identificiram u pogledima na Srbe u odnosu na npr. Nazifa mislim da znaš i da si svjestan da je velika manjina takva izvan naših sredina u kojima živimo i u kojima smo odrasli.HAVANA wrote: 28 Aug 2026, 08:58 Ma ta tipa ljudi je nebo i zemlja od onih o kojim mi pricamo i cemu nas je zivot naucio.I nije to samo tuzla sarajevo...Ima toga i po beogradu novom sadu i bijelu svijetu.To je skroz drugi mentalni sklop i dokazano dobri ljudi.Na ovu gamad bolesnu suvisno je trositi rijeci.Daleko im kuca od moje.Ako je preblizu popucamo se opet.Ne zelim ni da ih citam gledam kontaktiram...Sto dalje od mene.Bude zlo u meni.Najgore sto podizu jos jednu generaciju totalnih kretena.
Svi ti divni Srbi sa kojima danas živite, lijepo razgovarate i družite se, sa takvima su mnogi živjeli do 1992. u svojom sredinama.
Shvatate li da su se Bošnjaci umorili da traže razliku nakon ovakvih snimaka?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1472 times
- Been thanked: 4944 times
Problem je taj što je grupa normalnih Srba u apsolutnoj manjini, a oni drugi u najvećoj većini. Još veći problem što ne postoji oficijelna grupacija takvih, oličenih u nekoj političkoj stranci.HAVANA wrote: 28 Aug 2026, 08:58 Ma ta tipa ljudi je nebo i zemlja od onih o kojim mi pricamo i cemu nas je zivot naucio.I nije to samo tuzla sarajevo...Ima toga i po beogradu novom sadu i bijelu svijetu.To je skroz drugi mentalni sklop i dokazano dobri ljudi.Na ovu gamad bolesnu suvisno je trositi rijeci.Daleko im kuca od moje.Ako je preblizu popucamo se opet.Ne zelim ni da ih citam gledam kontaktiram...Sto dalje od mene.Bude zlo u meni.Najgore sto podizu jos jednu generaciju totalnih kretena.
Normalan Srbin ne predstavlja nikakvu snagu. Nažalost.
Ii u Srbiji, i u RS na vlasti su oni koji slave presuđene ratne zločince kao heroje.
Ako ih ne slaviš i ako ne negiraš zločine, nikad nećeš osvojit vlast.
A vlast bira narod, odatle svako pametan zaključuje da je srpski narod kolektivno sjeban.
Krupne su to riječi, krupna konstatacija koju mnogi nikako ne movu prokuhat pa se opiru uz argument "ima ih normalnih". Naravno da ima, ali izbori za izborima pokazuju da ih skoro pa nema.
A "sarajevski Srbi" i "tuzlanski Srbi" su efikasno etiketirani kao Alijini Srbi. Na tu etiketu se većina Srba upecala i tako im spustila rampu za bilo kakav uticaj.
Što prije shvatimo da su Srbi kolektivno otišli u qurac, to bolje za sve one koji sutra mogu osjetiti teške posljedice njihovog delirija.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 29534 times
- Been thanked: 8029 times
uvijek s jednim otvorenim okom spavati, nismo mi sigurni niodjednih.
nazalost.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10945 times
- Been thanked: 12841 times
Laser wrote: 28 Aug 2026, 15:00 Još veći problem što ne postoji oficijelna grupacija takvih, oličenih u nekoj političkoj stranci.
Ima. Zovu se Građanski demokratski forum i izlazili su na izbore u sklopu koalicije "Srbija na zapadu"
Izborna lista „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“ osvojila je 0,14 posto glasova, odnosno ukupno 5.096 glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji održanim u prosincu 2023. godine.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61846 times
- Been thanked: 11275 times
Ni njihova djeca nisu glasala za njihKrokodil Behko wrote: 28 Aug 2026, 15:23Laser wrote: 28 Aug 2026, 15:00 Još veći problem što ne postoji oficijelna grupacija takvih, oličenih u nekoj političkoj stranci.
Ima. Zovu se Građanski demokratski forum i izlazili su na izbore u sklopu koalicije "Srbija na zapadu"
Izborna lista „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“ osvojila je 0,14 posto glasova, odnosno ukupno 5.096 glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji održanim u prosincu 2023. godine.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Evo ovako, da je jednu djevojku napastovao njen momak u autu, i ona nakon toga odbije 10 finih momaka koji je zovu u auto da odu do nekog kafića, niko ne bi krivio djevojku i svi bi je razumjeli.
Niko ne bi rekao da je to što radi neshvatljivo jer jedino šta imaju zajedničko sa njenim bivšim je da su muškarci.
Zašto se onda Bošnjaci krive što nemaju više volje da prave razliku?
Pa nisu 1992. godine došli ratnici iz Sjeverne Koreje i izvršili genocid, klanja, silovanja. To su bile naše komšije, prijatelji, školski drugovi i radne kolege sa kojima smo živjeli čak decenijama.
Niko ne bi rekao da je to što radi neshvatljivo jer jedino šta imaju zajedničko sa njenim bivšim je da su muškarci.
Zašto se onda Bošnjaci krive što nemaju više volje da prave razliku?
Pa nisu 1992. godine došli ratnici iz Sjeverne Koreje i izvršili genocid, klanja, silovanja. To su bile naše komšije, prijatelji, školski drugovi i radne kolege sa kojima smo živjeli čak decenijama.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 8101 times
- Been thanked: 9873 times
mislim da ovu temu treba prebaciti na pdf historija ili bih, da tema nije samo obicna vijest.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2026, 09:56Srbijanska glumica Lidija Vukićević na društvenim mrežama slavi ratnog zločinca Ratka Mladića dok istovremeno u Sarajevu snima seriju "Bos il' Hadžija".
Ona je ispod snimka na kojem je napisano: "Generale, živjet ćeš vječno! Zasjala na Drini ćuprija" objavila niz emotikona koji simboliziraju slomljeno srce, molitvu i oduševljenje.
Ipak, bitno je napomenuti da je ovaj snimak nastao ranije, tokom obilježavanja neustavnog dana RS-a 9. januara 2024. godine.
Lidija Vukićević je na svom Instagram profilu objavila da se nalazi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gdje snima seriju "Bos il' Hadžija" koju režira Enver Puška.
Podijelila je dio atmosfere sa snimanja, a kao lokaciju navela je Vilsonovo šetalište.
Inače, ona je bila članica Srpske radikalne stranke (SRS) od 2004. do 2012. i poslanica te stranke. O Šešelju je javno govorila vrlo pozitivno, nazivajući ga "velikim kavaljerom i gospodinom". Stranku je napustila uz obrazloženje da "ima veliko srce, ali nema želudac za politiku".
smrt ovog zlocinca nije toliko bitna, bitne su sad reakcije onih koji su jos zivi i na slobodi.
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 8101 times
- Been thanked: 9873 times
Sportski fudbalski klub (SFK) Libero iz Goražda suspendovao je dvije igračice zbog veličanja osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.
Povodom objava igračica Milene Đurđević i Radmile Ždero na društvenim mrežama, a koje se odnose na veličanje Ratka Mladića, iz kluba su jasno i nedvosmisleno poručili da takve stavove i poruke ne podržavaju, niti ih na bilo koji način povezuje sa stavovima ovog kluba.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa eto, piše već u tekstu, da je bila članica šešeljove stranke. Zašto se onda uopšte zove na snimanje?
Kao da se radi o Bori Stjepanoviću koji bi takvom objavom tek u 2026. godini pokazao šta misli, a ne neko ko je to već uradio prije 20+ godina.
Kao da se radi o Bori Stjepanoviću koji bi takvom objavom tek u 2026. godini pokazao šta misli, a ne neko ko je to već uradio prije 20+ godina.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Znao sam da mi Enver Puška zvuči poznato
Nije samo pitanje ko je pozvao Lidiju već i pitanje ko je dao zeleno svjetlo Puški da nakon tih izjava može snimati.
Znam sada da će sada “dušebrižnici” krenuti sa svojim teorijama… Nakon rata imali smo priče Kusturica ovo, Kusturica ono. Ali sada svi koji ovo čitaju, neka se zapitaju šta je to Kusturica konkretno uradio protiv ovog grada. U 90% slučaja se slažemo da jeste protiv određenih politika koje su se vodile. Evo i prošle godine, 7. februara ljudi izađu na demonstracije jer nisu zadovoljni vlastima i onim šta se dešava zadnjih 20 godina. Znači li to da ti ljudi, koji danas nemaju hljeba da jedu a borili su se za ovu zemlju, ne valjaju? Kusturica, ono što sigurno danas mogu reći, ovom gradu nije poželio zlo…opet kažem protiv nekih politika možda, određenih ličnosti da, ali hajde da budemo iskreni, koliko nas je zadovoljno životom zadnjih 20 godina i time što su neke porodice sebi dale barjak i samo njihovo je “ispravno”. Ni ja se ne slažem sa tim šta su određene porodice uradile i na koji način su se obogatile. E, sad, Kusturica je odmah shvatio kako funkcioniše rat i ko se bogati i ko su krajnji gubitnici, a meni je trebalo možda i 10 godina. Uostalom, danas mogu reći, kao pripadnik Armije BiH da nisam bio na pravoj strani jer za ovo što danas imamo ja se nisam borio. Nisam se borio za ovakvo zdravstvo, nisam se borio za ovakvo obrazovanje, nisam se borio za ovo kakva je danas naša BiH. Možda sam i ja u početku podlegao tim pričama o Kusturici, ali kada sam se našao s njim i popričao vidim i tu drugu stranu, mnogo toga mi se posložilo. Dok onu koju nama političari šalju – privatizacija i uništavanje fabrika nisu pozitivna ni dobra priča. Evo još samo jedan primjer: šta nam je to uradio Zemaljski muzej? Da li je on “govorio” nešto loše…
A koja je to priča Emira Kusturice?
– Hajmo analizirati Emirove filmove. Svaka priča na kraju govori o ljubavi. Svaka traži pouku. Kusturica je više slave donio Sarajevu nego političke elite zadnjih 20 godina. On ima taj romantični šmek jalijaša koji mnogi nemaju. Oni imaju sirovu bahatost kojom gaze sve ispred sebe. I, jednog dana, ne znam hoće li se to desiti, ali kada se Kusturica vrati u ovaj grad – Sarajevo će biti Sarajevo. Nestat će te čamotinje. Kusturica tu može biti samo simbol da smo prestali biti naivni. Možemo se mi neslagati sa nečijim mišljenjem, ali nemamo pravo osuđivati. Morate pročitati njegovu knjigu “Sto jada”.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1472 times
- Been thanked: 4944 times
0,14 posto.Krokodil Behko wrote: 28 Aug 2026, 15:23Laser wrote: 28 Aug 2026, 15:00 Još veći problem što ne postoji oficijelna grupacija takvih, oličenih u nekoj političkoj stranci.
Respektabilno, nema govora.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Samo dok umre ratna generacija, djeca će se međusobno slagati jer neće dozvoliti da ih političari zavađajuElTriconi wrote: 28 Aug 2026, 15:35Ni njihova djeca nisu glasala za njihKrokodil Behko wrote: 28 Aug 2026, 15:23
![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61846 times
- Been thanked: 11275 times
Tako je i moja alarahmetelje nene mislilaNaseef Mushroom wrote: 28 Aug 2026, 16:16Samo dok umre ratna generacija, djeca će se međusobno slagati jer neće dozvoliti da ih političari zavađaju![]()
Da sam pcela zelja mi je pusta

- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 1073 times
- Been thanked: 1684 times
propadose godine negiranja da su genocidan narod
uhaka ih Mladic i ko ziv i ko mrtav 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10945 times
- Been thanked: 12841 times
pizarro wrote: 28 Aug 2026, 15:55mislim da ovu temu treba prebaciti na pdf historija ili bih, da tema nije samo obicna vijest.
smrt ovog zlocinca nije toliko bitna, bitne su sad reakcije onih koji su jos zivi i na slobodi.
Ima tema u Mladiću, bit će spojeno