spacebound wrote: 19 Aug 2026, 14:52Moj Hasanironman wrote: 19 Aug 2026, 14:19 ja sam u sali pisao za Spaceinog Hasana da je Hans jer je sad u Njemackoj ako sam pohvatao dobro pricu,a sad i Kontricin macan se zove Hans..
I rekoh pisi u pasos Hase, kasnije skontam sta je to na njemackom jeziku![]()
Ma ko ih sisa![]()
Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 33883 times
- Been thanked: 31928 times
- Status: Offline
Re: Kućni ljubimci
-
Moxie
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 1681 times
- Been thanked: 1735 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 10909 times
- Been thanked: 9463 times
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4485 times
- Been thanked: 4827 times
Završila sam sa ljubimcima. Nema više ribica. Poslednja je izvršila "samoubistvo" iskakanjem iz akvarijuma kada sam joj promenila biljke. 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24874 times
- Been thanked: 22865 times
Nakon našeg westija reko sam nema šanse da više planiramo nabavljati kućne ljubimce, a djeca kasnije kad počnu da žive svojim životima neka sebi nabavljaju šta hoće... Vučijaka i tornjaka smo isto imali, pa smo bili slomljeni kad su umrli.
Malo kod nas malo kod roditelja bude, a bolestan je ima srčanu manu od kad se rodio pa je baš patnja sa terapijama. Terapija za srce i izmokravanje, a mora uskoro početi sa najjačom terapijom za srce jer se pogoršala situacija. Odgađao je veterinar tu terapiju do sad jer je štetna za ostale organe...
Malo kod nas malo kod roditelja bude, a bolestan je ima srčanu manu od kad se rodio pa je baš patnja sa terapijama. Terapija za srce i izmokravanje, a mora uskoro početi sa najjačom terapijom za srce jer se pogoršala situacija. Odgađao je veterinar tu terapiju do sad jer je štetna za ostale organe...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 10909 times
- Been thanked: 9463 times
Zao mi je Masamune.
I ja slicno razmisljam uvijek jer je pretesko kad ih jednom vise nema, a nekako uvijek zalutaju u nas zivot nove duse kojima je potreban dom pa uvijek popustim.
Aja je moja nO.1 zauvijek iako sve moje zivotinje volim, i ove sto ih imam, i one sto ih nema vise ali mislim da smo sad zaista zavrsili. Herr Hans je dosao i ostao, Luna je slucajno se pojavila i bas joj je bila potrebna pomoc, ali poslije Aje i njih, necu vise. Ne mogu. Toliko tuge i ocaja kad se razbole, ne smijem ni razmisljati o tome kad je/ih ne bude vise.
Velika Ljubav, a i velika patnja kasnije. Da o odgovornosti, odricanju, financijskom smislu i ne gubim rijeci jer se zna sta dolazi sa kucnim ljubimcima.
Pozdrav od Aje, dan poslije kemo. Jedemo svaka svoje keksice i mrzimo vrucinu. Jedan sasvim obican dan.
P.s. MoliVas, nova frizura.
I ja slicno razmisljam uvijek jer je pretesko kad ih jednom vise nema, a nekako uvijek zalutaju u nas zivot nove duse kojima je potreban dom pa uvijek popustim.
Aja je moja nO.1 zauvijek iako sve moje zivotinje volim, i ove sto ih imam, i one sto ih nema vise ali mislim da smo sad zaista zavrsili. Herr Hans je dosao i ostao, Luna je slucajno se pojavila i bas joj je bila potrebna pomoc, ali poslije Aje i njih, necu vise. Ne mogu. Toliko tuge i ocaja kad se razbole, ne smijem ni razmisljati o tome kad je/ih ne bude vise.
Velika Ljubav, a i velika patnja kasnije. Da o odgovornosti, odricanju, financijskom smislu i ne gubim rijeci jer se zna sta dolazi sa kucnim ljubimcima.
Pozdrav od Aje, dan poslije kemo. Jedemo svaka svoje keksice i mrzimo vrucinu. Jedan sasvim obican dan.
P.s. MoliVas, nova frizura.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ima posla ko hoce da gleda svoja. 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10604 times
- Been thanked: 18148 times
Kupila krmetu krevet, grebalicu, miseve, loptice... SVE, SVE je izignorisao 
Bjezi od kreveta ko od crnog djavla, leg'o pod sto na tepih
Bjezi od kreveta ko od crnog djavla, leg'o pod sto na tepih
...take me to Golden Gate, I will assimilate